Szexi tűzoltók.
Egy sérült lelkű rosszfiú.
És egy igazi kemény csaj.

couple

PERZSELŐ VÁGY

Egy kis ízelítő…

Anne tűzoltóként a rengeteg izmos, tetkós pasi között mindig is megállta a helyét. A munkájánál már csak Dannyboy megbabonázó kék pillantásától gyúlt nagyobb lángra. Amikor egy esküvőn végre engedett a kísértésnek, az ágydöngetésbe az egész világa beleremegett. De mivel Danny nem épp a hűségességéről volt hírhedt, nem akarta túlgondolni a dolgot, bár nehezen feledte azt a széles vállat, kockás hasat, hát még az őrületes szerszámot… De aztán egy nap minden megváltozik. Egy raktártűz tragikus véget ér, és Anne, valamint a lány életét megmentő Danny számos súlyos sérüléssel kórházba kerülnek. A történtek után a férfi az ivásba és az érzelemmentes szexkalandokba menekül, Anne pedig gyújtogatási nyomozó lesz, és megpróbál tiszta lappal indítani.

 

KI J. R. WARD?

Ha J. R . Ward, akkor függőség! Az első olyan sorozat írója, melynek teljesen a függője lettem! Zseniális stílusa van, a karakterei egytől egyig „egyéniségek”, és a humor sem hiányzik a könyveiből! Nálam ő a Nr. 1!

melka123 – moly.hu

KARRIER

J. R. Ward 1969-ben, Massachusettsben született Jessica Rowley Pell Bird néven. Gyermekként naplókat és novellákat írogatott. Első romantikus regényét még az egyetem előtti nyáron fejezte be, és később sokáig folyamatosan csak a „fióknak írt”.

Tanulmányait a Smith College-on folytatta, ahol történelmet és középkori művészettörténetet hallgatott, majd jogi diplomát szerzett. Az iskola végeztével sokáig az egészségügyi adminisztrációban dolgozott vezetőként.

2001-ben feleségül ment John Neville Blakemore-hoz, akinek biztatására ügynököt keresett, és 2002-ben megjelent az első regénye, a Dobbanó szívek.
Az áttörést sok évvel később sikerült elérnie paranormális romantikus sorozatával, amelyet a J. R. Ward álnév alatt adtak ki. A Romance Writers of America 2007-ben RITA-díjjal tüntette ki. Hatszor jelölték Romantic Times Reviewer’s Choice Awardsra, melyből egyszer elnyerte a díjat.

j r ward

“– Tényleg azt várod, hogy ezt elhiggyem? Mert nem hiszem.
És menj a francba, másnap éjjel már velem voltál! –
Anne olyan dühös volt, hogy el akarta dobni a telefonját, de
sikerült lehiggadnia. – Be kell vallanom, a sikerességi rátád
magáért beszél. Jól átvágtál. Kétszer is. Adnék neked érte valami
serleget, de amilyen hangulatban vagyok, feldugnám
a seggedbe, és nem megyek börtönbe azért, mert testi sértést
követtem el az idei Az év legnagyobb hazug szemétládája-
díjjal.”

  • ;
[smartslider3 slider=”9″]

ÉRDEKEL ANNE ÉS DANNY TÖRTÉNETÉNEK KEZDETE?

Olvasd el a borítókra kattintva a Perzselő vágy előzménynovellájának, a Pokoli esküvőnek 3 részét ingyen!

Pokoli eskuvo 1
pokoli eskuvo 2
pokoli eskuvo 3

RENDELD MEG A PERZSELŐ VÁGYAT

30% KEDVEZMÉNNYEL!

4000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

A 2019. december 20. 12 óra után leadott rendelésedet leghamarabb 2020. január 6.-án postázzuk!

CONSUMED

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

TETSZIK A KÖNYV? AKKOR NÉZD MEG EZEKET IS!

piszkosul akarlak

HELENA HUNTING – PISZKOSUL AKARLAK

Rian Sutter és a nővére az ingatlanszakmában dolgozik. Megveszik a házakat, majd felújítják, hogy aztán eladják a gazdagoknak. A két nőnek most végre elegendő tőkéje van, hogy megvegyék a saját házukat. De amikor Rian önkéntelenül felkelti egy szexi idegen figyelmét, aki minden házat elhappol előle, drámaian megváltozik a helyzet…

BELED ESVE

ABBI GLINES – BELÉD ESVE

A lány csak tizenkilenc éves. Az új nevelőapjának a lánya. A huszonnégy éves Rush Finlay számára ő az egyetlen, akit nem kaphat meg. A híres apja bűntudatból tömte pénzzel, az anyja elkeseredetten el akarta nyerni a szeretetét, és emellé még elképesztő külsővel is megáldotta a sors. Épp ezért Rushnak senki sem mondott nemet. Eddig.

his banana

PENELOPE BLOOM – HIS BANANA

Az új főnököm szereti a szabályokat. Van egy, amit senki nem mer megszegni… Senki sem érhet a banánjához. Én persze megérintettem.
És nemcsak megfogtam, hanem a számba is vettem. Megrágtam… és még le is nyeltem. Ezután vettem észre őt, és higgyétek el, nem úgy lehet a legjobb első benyomást tenni, ha épp a pasi banánjától fuldokolsz.

her cherry

PENELOPE BLOOM – HER CHERRY

Hogy hogyan találkoztam vele?
Hát, egy úriember sosem kérkedik.
De szerencsére én nem vagyok az.
Először is fizettem a cseresznyéjéért (vagyis a pitéjéért, de nem ez a lényeg).
Aztán megfosztottam a virágaitól.
Végül otthagytam a névjegyemet, majd kisétáltam, mintha az enyém lenne a hely.
Ja, mondhatni, hogy erős indítás volt.

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!