title
gyonyoru_sorscsapas
beautiful_disaster

Gyönyörű sorscsapás

Egy kis ízelítő…

Makulátlan blúz, lófarok, térdig érő szoknya. Abby Abernathy klasszikus jó kislánynak tűnik. De ez csak az új Abby, aki menekülni akar a múltja elől, a családja elől, és végleg hátra akarja hagyni régi önmagát. És amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, minden szándéka az, hogy elfelejtse régi életét, és mindent újrakezdjen. Travis Maddox tipikus laza srác, minden bulira más lánnyal érkezik, és nagyon könnyen keveredik bajba. Izmos testét tetoválások borítják, és kész rajongótábora van, akik bármit megtennének a csókjáért. Van egy meghatározás az olyanokra, mint ő: Travis a tipikus rossz fiú. Abby távolságtartása felkelti Travis kíváncsiságát, és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Amikor egy fedél alatt találják magukat, Travisben a kedvesség és a szenvedély váratlan keveréke mutatkozik meg. Csak ő képes Abby meggyötört lelkének mélyére látni, és megérteni, mi rejlik a lány hallgatása, és hirtelen jött melankóliája mögött. Abby azonban túlságosan fél ahhoz, hogy rábízza utolsó, és legmélyebb titkának kulcsát…

KI JAMIE MCGUIRE?

Élete

Jamie McGuire a Gyönyörű sorscsapás- és a Maddox testvérek-sorozat írója. A könyveit közel hárommillió példányban adták el tizenhét országban. A Northern Oklahoma College-ba és a University of Central Oklahomára járt. Jelenleg az oklahomai Tulsában él a gyermekeivel és két mentett kutyussal, Finnel és Cocóval.

Interjú

Olvasd el a sorozat megjelenése után az íróval készült interjút!

jamie_mcguire

“Tudod, miért akarlak? Nem tudtam, hogy elveszett voltam, míg te meg nem találtál. Nem tudtam, mi a magány, amíg az első éjszakát nem töltöttem nélküled egyedül az ágyamban. Te vagy az egyetlen, aki tökéletes az életemben. Rád vártam, amióta csak élek, Galamb.”

MIT MOND A VILÁG A REGÉNYRŐL?

„Azzal a figyelmeztetéssel kellene kiadni
ezt a könyvet, hogy az olvasónak fel kell
készülnie arra, hogy a regény annyira
leköti, hogy míg a végére nem ér, semmi
mást nem fog elvégezni. Esküszöm,
hogy így lesz! A Bookwhisperer a
kihagyhatatlan olvasmányok listájára
javasolja hivatalosan is.”

Bookwhisperer

„Egy ültő helyemben elolvastam,
egyszerűen képtelen voltam letenni!
Mire végeztem, már élőhalott voltam,
de istenem, mennyire megérte!”

Barnes and Noble

„Csak azért nem olvastam végig ezt a
regényt egy nap alatt, mert aludnom is
kellett.”

Amazon

„Bevallom, képtelen vagyok ellenállni
egy jó szerelmi regénynek, ami egyben
csavaros történet is, és a Gyönyörű
sorscsapás eleget tett ennek a
kívánságomnak; pontosan azt kaptam
tőle, amire vágytam. Magával ragadott
a cselekmény bonyolítása. Észbe sem
kaptam, már az utolsó fejezetnél jártam.
Kétség sem fér hozzá, hogy a kedvenc
modern szerelmi regényem, amit valaha
is olvastam.”

Waterstones

ISMERD MEG A SOROZAT KÖTETEIT!

gyonyoru_sorscsapas_regeny

GYÖNYÖRŰ SORSCSAPÁS – FILMES BORÍTÓVAL

Makulátlan blúz, lófarok, térdig érő szoknya. Abby Abernathy klasszikus jó kislánynak tűnik. De ez csak az új Abby, aki menekülni akar a múltja elől, a családja elől, és végleg hátra akarja hagyni régi önmagát. És amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, minden szándéka az, hogy elfelejtse régi életét, és mindent újrakezdjen. Travis Maddox tipikus laza srác, minden bulira más lánnyal érkezik, és nagyon könnyen keveredik bajba. Izmos testét tetoválások borítják, és kész rajongótábora van, akik bármit megtennének a csókjáért.

veszedelmes_sorscsapas

VESZEDELMES SORSCSAPÁS – ÚJ KIADÁS

„Mélységes undorral nézett rám, ami még inkább a kedvemre volt. A legtöbb lány halálosan untatott, de ez a lány kíváncsivá tett. Sőt: mulattatott. Nem tudtam kibillenteni az
egyensúlyából, legalábbis nem pozitív módon. […] Úgy éreztem, muszáj kiderítenem, hogy tényleg utál-e, vagy csak nehéz eset.”
Travis Maddox két dolgot őrzött meg abból, amit az anyja a halálos ágyán mondott: „Nagyon szeress! És még keményebben küzdj!” Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak teszik ki. De éppen akkor, amikor legyőzhetetlennek érzi magát…

gyonyoru_eskuvo

GYÖNYÖRŰ ESKÜVŐ – ÚJ KIADÁS

Abby Abernathy váratlanul Mrs. Maddox lett. De mi húzódik meg a nagy esemény hátterében? Miért kérte meg Abby Travis kezét? Milyen titkokat osztott meg egymással Abby és Travis a szertartás előtt? Hol töltötték a nászéjszakájukat? Ki tudott még az eseményről… és ő miért nem árulta el senkinek? Abby és Travis szökése körül mindent a legnagyobb titok övezett… egészen mostanáig.
A Gyönyörű sorscsapás és a Veszedelmes sorscsapás rajongói minden kérdésükre választ kapnak az esküvő viharos történetében, és mint a nagyszerű történetekre, erre is érdemes volt várni!

majdnem_gyonyoru

MAJDNEM GYÖNYÖRŰ

Megérkezett a régen várt folytatása Jamie McGuire nemzetközileg is elismert könyvének, a Gyönyörű sorscsapásnak.
Az újdonsült házasok, Travis és Abby Maddox visszatérnek Vegasból, és abban reménykednek, hogy egy nap majd maguk mögött hagyhatják az Eastern Egyetemen történt végzetes tűzesettel kapcsolatos katasztrófát. Azonban amikor az FBI megérkezik Eakinsbe, és
nyomozni kezd az ügyben, a barátokból hirtelen ellenségek lesznek, és a boldogság helyét az aggodalom veszi át. A két fiatal friss házasságának ki kell állnia a próbát.

TUDOD, KIK ALAKÍTJÁK A FILMBEN A KÖNYV SZEREPLŐIT?

travis

Dylan Sprouse mint Travis Maddox

abby

Virginia Gardner mint Abby Abernathy

shepley

Austin North mint Shepley Maddox

america

Libe Barer mint America Mason

“– Hallanom kell, hogy kimondod. Tudnom kell, hogy az enyém vagy. – A tiéd vagyok attól a pillanattól, hogy megláttuk egymást.”

Nézd meg a Gyönyörű sorscsapás előzetesét!

RENDELD MEG AKÁR AZ ÖSSZES RÉSZT EGY CSOMAGBAN 35% KEDVEZMÉNNYEL ÉS AJÁNDÉK KÖNYVJELZŐCSOMAGGAL!

csomagok

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

VAGY RENDELD MEG JAMIE MCGUIRE – GYÖNYÖRŰ SORSCSAPÁS-SOROZATÁNAK KÖTETEIT

30% KEDVEZMÉNNYEL!

10 000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

polcon

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

HA EZ TETSZETT, AKKOR EZEK IS TETSZENI FOGNAK!

Eszméletlen szerelem

ALI HAZELWOOD: ESZMÉLETLEN SZERELEM

Mint egy lila hajú jedi, aki egyensúlyt hoz a férfiak uralta univerzumba, Bee Königswasser egyetlen egyszerű elvet követ az életében: mit tenne Marie Curie? Ha a NASA felajánlaná neki egy neuromérnöki projekt vezetését, Marie kérdés nélkül igent mondana. Csakhogy a modern fizika anyjának sosem kellett osztoznia a feladaton Levi Warddal.

NE ÉRINTS MEG

LAURA KNEIDL: NE! ÉRINTS MEG!

Amikor Sage megérkezik Nevadába a Melview-i Egyetem elsőéves hallgatójaként, semmije sincs: se pénze, se lakása, se barátai. De az elszántsága nem ismer határokat. Új életet akar kezdeni, és minden erejével azon van, hogy elfeledje, ami odahaza, Maine-ben történt vele. Csakhogy ez egyáltalán nem könnyű, ha az ember lányát lépten-nyomon emlékek kísértik, és minduntalan rátör a félelem.

szerelem_keplete

ALI HAZELWOOD: A SZERELEM KÉPLETE

Harmadéves doktorandusz hallgatóként Olive nem hisz a tartós romantikus kapcsolatokban, de a legjobb barátnője igen, és ő emiatt kerül ebbe a helyzetbe. Ann meggyőzéséhez, hogy randizik és jó úton halad a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” felé, többre van szüksége néhány kézlegyintéses Jedi-trükknél. A kutatóknak…

mindvegig

RACHAEL LIPPINCOTT: MINDVÉGIG

Megtalálhat még a szerelem, miután mindent elvesztettél?
Kyle és Kimberly voltak a tökéletes pár a középiskolában, de amikor az érettségi banketten Kimberly szakít vele, Kyle világa szó szerint a feje tetejére áll. Autóbalesetet szenvednek, aminek során agykárosodása lesz, Kimberly pedig meghal. És nem ismer senkit, aki megérthetné, mit is érez.

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon!