felho
cim
a_vallalat
raktar

A vállalat

Egy kis ízelítő…

Paxton sosem gondolta volna, hogy egyszer a Felhő nevű mamutcég szolgálatába áll, ami már bekebelezte az amerikai gazdaság nagy részét. Azt még kevésbé, hogy be is költözik a cég egyik munka- és szálláshelyet kínáló telepére.

Ami még mindig jobb, mint odakint rekedni. A Felhő semmitmondó világa – szórakoztató- és szabadidőközpontjaival, nagy irodáival, raktáraival nem is olyan elviselhetetlen. Kívánhat ennél többet valaki?

Zinnia sem gondolta, hogy egyszer még be kell épülnie a Felhőhöz. Most mégis a cég falain belül próbálja kideríteni a mamutvállalat legsötétebb titkait. Paxton pedig a tökéletes balek a maga kicsinyes vágyálmaival és félelmeivel. Már ha Zinnia képes őt feláldozni a céljai érdekében.

Ahogy az igazság lassanként napvilágra jön, Zinniának muszáj mindent kockára tennie, többek között kettejük életét is. Eközben Paxton kénytelen megkérdőjelezni mindazt, amit addig nehezen felépített kis világáról gondolt.

Együtt jönnek rá arra, hogy mik a cég valódi indítékai, és milyen messzire képes elmenni… hogy jobbá tegye a világot.

A regény egy ijesztően életszerű képet fest elénk a talán nem is olyan távoli jövőről, ahol a Nagy Testvér egyben egy Nagy Vállalat is. Az olvasóban felmerül a kérdés, hogy hol tartunk az ide vezető úton, és van-e még lehetőségünk letérni róla.

KI ROB HART?

Élete

ROB HART korábban a MysteriousPress.com riportere volt, jelenleg pedig a LitReactor nevű írói portál vezető munkatársa.
Dolgozott politikai újságíróként, kommunikációs igazgatóként egy politikus mellett, de New York város biztosi posztját is töltötte már be. A vállalat című regényét több mint húsz nyelvre fordították le, és már a megfilmesítési jogai is elkeltek.

Interjú

Olvasd el a könyv megjelenésekor az íróval készült interjút!

rob_hart

“A Felhő a megoldás mindenre. A nyugalom szigete felpörgött világunkban. Célul tűztük ki magunk elé, hogy segítségére legyünk azon személyeknek és családoknak, akik nem tudnak eljutni egy hipermarketbe vagy nincs a közelükben egy sem, esetleg nem vállalják az ezzel járó kockázatot.”

MIT MOND A VILÁG A REGÉNYRŐL?

„Szent ég, A vállalat a mi jövőnk!” Képzeljük el, hogy valamikorra úgy elbaltázzuk a dolgokat, hogy a vidék lakhatatlanná válik, a kialakuló Felhő-telepeken pedig létrejön a szerződéses rabszolgaság modern változata. Mindennek a tetejében, a vállalati zsarnokuralom hiteles rajza mellett ott van ez a csúcstechnológiájú thriller. És akkor még nem szóltunk az éles és tömör fogalmazásról, vagy arról, milyen ijesztő ez a világ. Feszes, szikár, mesteri.”

Chuck Wendig

„Az egyenlőtlen bérek, drogfüggőség és ipari kémkedés témáit feszegető szerző sodró erejű, fordulatos thrillert alkotott, amely tükröt tart saját borzasztó állapotainknak. Hart valódi személynek ajánlja művét: Maria Fernandesnek, aki három különböző állást töltött be, és a kocsijában aludt. Füstmérgezésben halt meg 2014-ben. Mély ösztönzőerő ez. És mélyek az író gondolatai a modern kereskedelemről vagy a munka természetéről. Ez a sok elem csudajó kirakóssá áll össze.”

Kirkus Reviews

„Képzeletgazdag, mégis rémségesen életszerű munka. A vállalat egyszerre lenyűgöző thriller, és riasztó, érzékletes (közel)jövőkép.”

Riley Sager
A Zárj minden ajtót! c. New York Times bestseller szerzője

“A vállalat torz, ám felimerhető közeljövőt vetít elénk, ami megérteti velünk, miért ellenutópia a disztópia. Mint a disztópiás művek mindegyike, A vállalat is tükröt tart korunknak.”

San Franciso Chronicle

RENDELD MEG ROB HART – A VÁLLALAT

CÍMŰ REGÉNYÉT 30% KEDVEZMÉNNYEL!

8000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

a_vallalat_polc

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

Nézd meg a Vállalat előzetesét!

“Nem mintha szívtelen lett volna. Igenis, volt szíve. Ebben nem kételkedett. Ha mellkasára szorította a kezét, hallotta a dobogását.”

HA EZ TETSZETT, AKKOR EZEK IS TETSZENI FOGNAK!

Képzelt barát

STEPHEN CHOBSKY:
KÉPZELT BARÁT

Christopher hét éves. Christopher az új fiú a kisvárosban. Christophernek van egy képzelt barátja.
Kate Reese egyedülálló anya, aki menekülni próbál bántalmazó kapcsolatából, mert jobb életet akar magának és a fiának, Christophernek. Az éjszakai száguldás után a pennsylvaniai városkában, Mill Grove-ban kötnek ki, mely olyan messze esik a járt utaktól, amennyire ez csak lehetséges.

Charlotte

JESSICA VALLANCE:
CHARLOTTE

Charlotte kényszeres örömszerző – nem tehet róla, de túllő a célon. Így amikor egyik éjszaka egy eszméletlen emberbe botlik, mi sem természetesebb, mint hogy segíteni akar. Közelebb kerülve az áldozat szerető családjához azonnal látja, mennyire szükségük van rá. De amíg a férfi szülei boldogan befogadják maguk közé, a nővérével egészen más a helyzet: nemcsak arról van szó, hogy Rebecca…

The woman inside

E. G. SCOTT:
THE WOMAN INSIDE

Szinte letehetetlen. Ezt a házasságról, titkokról és bosszúról szóló történetet egy olyan férj és feleség szemszögéből ismerhetjük meg, akik tökéletes, ám rettenetesen veszélyes párost alkotnak. Paul és Rebecca fuldokolnak abban a szenvedélyben, ami egykor lángra gyújtotta a szerelmüket, de mára kétszínű alakoskodássá változott, és azzal fenyeget, hogy véget vet a házasságuknak, szabadságuknak és épelméjűségüknek.

valaki_van_a_hazadban

STEPHANIE PERKINS:
VALAKI VAN A HÁZADBAN

A vörös hajú Archie, Jughead, a szavak mestere és a jó kislánynak tűnő Betty hosszú évek óta minden nyarat együtt szoktak tölteni. Ez a mostani azonban más, mint az eddigiek. Archie egy titokzatos személy miatt kifordul önmagából, sportolás helyett gitározik és dalokat ír, elhanyagolva a magányos Jugheadet, akinek a rossz társaságba keveredő apja miatt igazán szüksége lenne egy barátra…

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon!