cím

Ha az ember fél a múlttól,

képtelen a jövő felé lépni.

szivetszivert

Szívet szívért

Egy kis ízelítő…

Zera egy boszorkány halhatatlan katonájaként kénytelen élni. Nightsinger egy szelencében tartja Zera szívét, így a lány hiába szeretne szabadulni a helyzetből, kérdés nélkül szolgálnia kell őt. Egészen addig, amíg Nightsinger meg nem kéri, hogy hozza el egy herceg szívét a sajátjáért cserébe. De van egy feltétel: ha lelepleződik a királyi udvarban, akkor Nightsinger inkább elpusztítja Zera szívét, mint hogy végignézze, ahogy a boszorkányokat gyűlölő nemesek megkínozzák. Lucien d’Malvane koronaherceg pont annyira utálja az udvart, amennyire az szereti őt – a tanárai félnek kijavítani a hibáit, és minden nő az ő kegyeit keresi. Senki nem mer szembeszállni vele – Lady Zera érkezéséig. Zera nem foglalkozik az udvari protokollal, fel van vágva a nyelve, féktelen, és a herceg vérét akarja. Nem kell sok idő hozzá, hogy a büszke herceg is az ő szívét vegye célba. A lány, akinek nincs vesztenivalója, és a fiú, akinek mindene megvan, veszélyes macska-egér harcba kezd. A győztes elnyeri a vesztes szívét. Szó szerint.

KI SARA WOLF?

KARRIER

Sara Wolf az Oregon állambeli Portlandben él, ahol már nem érik a nap sugarai. Amikor éppen nem ír, olvasással
tölti az idejét, vagy süteményt süt, és közben véletlenül porig égeti a házat, vagy a macskáinak grimaszol, akik nagyra értékelik ezt. Több könyve is szerepelt a New York Times sikerlistáján.

sarawolf

“Nem vagyok virág, amit szeszélyed szerint el lehet taposni, éhes farkas. Vadász vagyok, rád vadászok, íjam felajzva, lövésre kész. Szívnélküli vagyok, olyan teremtmény, akik elől a néped harminc éve rémülten menekült el. A leghalványabb, legmohóbb vigyort engedem el feléje. Ha okos lennél, te is menekülnél előlem.”

MIT GONDOL A VILÁG A SZÍVET SZÍVÉRTRŐL?

„Magával ragadó és egyedi! Sara Wolf Szívet szívért című regényében olyan világot teremtett, amelyhez hasonlóval még
egy könyvben sem találkoztam. Az olvasók rögtön beleszeretnek Zera karakterébe. Zerának nincs szíve, de nem szívtelen, sőt, neki van a legnagyobb szíve abban a világban.”

New York Times

„Ebben a könyvben a szerző mágikus, a középkort idéző világot hozott létre, ahol emberek és boszorkányok háborúban állnak
egymással. A karakterek, a cselekmény, az elegánsan szemtelen hangnem, a politikai cselszövések, az érzelmek és a konfliktusok mind mesteri módon vannak megírva és történetté szőve.”

Amazon

„A szerző teremtette világ tele van mágiával, szerelemmel és küzdelemmel, boszorkányokkal és aljas gonosztevőkkel.
Végtelenül izgalmas!”

As Told By Michelle blog

„A Szívet szívért karakterei gyilkos, szívrabló boszorkányok és pimasz nemesek, de a mágia és a kardok is fontos szerepet kapnak. Mindezt pedig a szerző egyéni hangvétele és szarkasztikus humora koronázza meg.”

MyBook Academy

“Leszúrtál engem. De képes vagyok ezt neked megbocsátani. Sokan leszúrnak, és közülük minden másodikkal jó barátságba kerülök. A temetésükre is elmegyek. Persze én rendezem a temetésüket. Egyedül. Az erdőben. Csak én, a hullájuk és egy ásó. De ezek apró részletek.”

KI TERVEZTE A SOROZAT BORÍTÓIT?

KARRIER

Elizabeth Turner Stokes több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező, díjnyertes művész, designer és művészeti vezető.
A San Francisco-öböl környékén él elnéző férjével és nagyon elkényeztetett kutyájával.

elizabethturnerstokes

RENDELD MEG A SZÍVET SZÍVÉRT CÍMŰ REGÉNYT

30% KEDVEZMÉNNYEL!

10.000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

konyvpolcon

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

TETSZIK A KÖNYV? AKKOR NÉZD MEG EZEKET IS!

Vipera

BEX HOGAN:
VIPERA

Vagy én fogom megölni őt, vagy ő fog megölni engem. Ez az én végzetem.
A tizenhét éves Marianne sorsa, hogy egy napon ő legyen a Vipera, a Tizenkét sziget védelmezője. A jelenlegi Vipera azonban az útjában áll. A romlott és kegyetlen férfi hadihajóval portyázik a tengeren, és büntetlenül gyilkol, fájdalmat és szenvedést hagyva maga után.

gildedones

NAMINA FORNA:
THE GILDED ONES – ARANYLÓ VÉR

A tizenhat éves Deka félve várja a Próbát, ami el fogja dönteni, hogy befogadja-e a falu népe, hisz természetfeletti megérzései máris kiemelik a társai közül. Deka azért imádkozik, hogy vörös legyen a vére, de mivel az arannyá változik, sajnos tisztátalannak bizonyul. Ez azt jelenti, hogy a halálnál is rosszabb sors vár rá. Ekkor azonban megjelenik…

arnyekvirag

P.M. FREESTONE:
ÁRNYÉKVIRÁG

Az Aramtesh Birodalomban az illatok határoznak meg mindent. Az imák csak megszentelt füst révén jutnak az égbe, az illatszerek nagy becsben tartott státuszszimbólumok. A tizenhét éves Rakelnek hátborzongató tehetség adatott az illatokhoz, de a képességei nem elégségesek, hogy időt vásároljon a haldokló apjának.
Ash császári testőr.

verescsont

TOMI ADEYEMI:
VÉR ÉS CSONT GYERMEKEI

Megölték az anyámat. Elvették a mágiánkat. El akartak temetni bennünket. Ideje felkelnünk. Zélie Adebola még emlékszik arra az időre, amikor Orisa földje zsongott a mágiától. Égetők gyújtottak tüzet, Árasztók terelték a vizet, és Zélie anyja, aki Arató volt, a lelkeket idézte. Ám minden megváltozott azon az éjszakán…

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon!