Riverdale

A Riverdale Mulatság fesztiválsorozat alatt Archie, Betty, Jughead és Veronica rájönnek, hogy a város sötét titkai minden eddigi képzeletet felülmúlva nyúlnak vissza a múltba.

Riverdale sorozat
Riverdale3

Riverdale

– A mulatság

Egy kis ízelítő…

A Riverdale Mulatság fesztiválsorozat alatt Archie, Betty, Jughead és Veronica rájönnek, hogy a város sötét titkai minden eddigi képzeletet felülmúlva nyúlnak vissza a múltba.

Riverdale-ben hatalmas az izgalom egy új hír bejelentése után: egy régi hagyományt elevenítenek fel azzal, hogy megrendezik a Riverdale Mulatságot. A fesztiválnak állítólag régi gyökerei vannak, amelyek egészen az első telepesek érkezéséig és az első juharfák megcsapolásáig nyúlnak vissza. Csakhogy a Mulatságról sehol nem maradt fenn semmilyen írásos emlék.

Archie, Betty, Veronica és Jughead úgy vélik, hogy több is lehet a háttérben, mint amennyit tudnak. Amikor a 75 éves időkapszulából egy régi csontváz kerül elő a fesztivál megnyitóján, a sejtésük beigazolódik. Csakhogy a juharszirupos hordóba rejtett holttest nem az egyetlen rejtély, ami a Mulatságot beárnyékolja. A Royal Maple szépségverseny (amelyen Riverdale minden tinédzsere részt vehet) előkészületei már javában zajlanak, és a résztvevőket furcsa balesetek érik.

Nyilvánvaló, hogy valaki egyszer és mindenkorra véget akar vetni ennek a Mulatságnak, de mégis ki lehet az? És ami ennél is fontosabb: miért? Vajon Archie és barátai véget tudnak-e vetni egy szabotázs akciónak, mielőtt valaki más vet véget az ő ténykedéseiknek?

A regényből olyan részleteket ismerhetünk meg, amelyek a televíziós sorozatból kimaradtak!

KI MICOL OSTOW?

Buffy, a vámpírok réme, Nancy Drew, Bűbájos boszorkák és persze Riverdale. Mi a közös bennük? Nem más, mint Micol Ostow.

Élete

Micol Ostow félig Puerto Rico-i, félig zsidó származású, félig szerkesztő, félig pedig író; amikor határidős munkája van, gyakran félig alszik. Hisz abban, hogy az egész mindig jobb, mint a részek összessége, de ez főként a Chubby Hubby fagyira vonatkozik. New York Cityben él, ahol nagy mennyiségben fogyaszt kávét, sajtot és csokoládét.

KARRIER

Micol Ostow több mint 50 különböző írást adott ki különböző korosztályok olvasóinak. Ezek között szerepel a Buffy, a vámpírok réme, a Bűbájos boszorkák, vagy a nemrég kiadott Mean Girls: a Novel. Gyerekkorában saját Archie Comics képregényeket rajzolt, és korábbi szerkesztői munkája során részt vett a Betty & Veronica Mad Libs kiadásában. Jelenleg Brooklynban él férjével és két lányával, akik szintén rajonganak a popkultúráért.

micol_ostow

“- Ezt úgy mondod, mintha Rivedale történetének minden részlete annyira tiszta és szerethető volna. – Ugyan már! A városunk gyakorlatilag egy David Lynch-féle rémálom, azzal a különbséggel, hogy finom turmixokat lehet inni.”

ISMERED A SOROZAT SZEREPLŐIT?

Megvan már a kedvenced?

Toni
Reggie
Josie
Kevin
Jughead
Cheryl
Archie
veronicslodge
Betty
Riverdale

“- Ez a város egy gonosz hely, gonosz vágyak lakják. Ha valaki, én csak tudhatom. Nem is csoda, hogy még egy ilyen örömteli és ünnepélyes eseményt is végül vérrel szennyeznek be.”

RENDELD MEG A RIVERDALE – A MULATSÁG

CÍMŰ REGÉNYT 30% KEDVEZMÉNNYEL!

8000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

Riverdale 3

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

Nézd meg a Riverdale Netflix-sorozat előzetesét!

SZEREZD BE A SOROZAT ELSŐ RÉSZÉT

20% KEDVEZMÉNNYEL, VAGY AKÁR CSOMAGBAN A HÁROM RÉSZT 30% KEDVEZMÉNNYEL!

riverdale könyv

MICOL OSTOW:
RIVERDALE – A KEZDET

A vörös hajú Archie, Jughead, a szavak mestere és a jó kislánynak tűnő Betty hosszú évek óta minden nyarat együtt szoktak tölteni. Ez a mostani azonban más, mint az eddigiek. Archie egy titokzatos személy miatt kifordul önmagából, sportolás helyett gitározik és dalokat ír, elhanyagolva a magányos Jugheadet, akinek a rossz társaságba keveredő apja miatt igazán szüksége lenne egy barátra…

riverdalesorozat

MICOL OSTOW:
RIVERDALE – A KEZDET
RIVERDALE – MENEKÜLÉS
+ RIVERDALE – A MULATSÁG

SZEREZD MEG ARCHIE, JUGHEAD, BETTY ÉS VERONICA KALANDJAINAK TÖRTÉNETEIT 30% KEDVEZMÉNNYEL CSOMAGBAN!

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!