konyv

nemterhes

Egy kis ízelítő:

A tizenhét éves Veronica Clarke sosem gondolta volna, hogy egy műanyagdarabot a kezében tartva két rózsaszín csík bontakozik ki majd előtte. Hogyan sikerült a barátjának teherbe ejtenie, amikor mindig használtak óvszert? A menő egyetemre készülő lányt csak ez a terhesség választja el a sikeres jövőjétől. Veronica így arra a döntésre jut, hogy meg fogja szakítani a terhességét. Csak egyetlen hatalmas gond van. A legközelebbi hely, ahol legálisan megszakíthatja a tizennyolc év alatti lány a terhességét, majdnem 1500 kilométeres távolságban van Új-Mexikóban. Veronicának ráadásul kocsija sincsen. A lány elkeseredésében az egyetlen személyhez fordul, aki nem fog ítélkezni felette: Bailey Butlerhöz, aki régen Veronica legjobb barátnője volt, és most a középiskola legfurcsább alakja. A terv egyszerű: csupán tizennégy óra alatt elérhetik a klinikát, három órát kell számolni a beavatkozásra, majd tizennégy órát haza. Mi rossz dolog történhet ezalatt? A lányokra három napnyi tömény kaland vár lopott kocsikkal, fegyverekkel, őrült expasival, túlzottan nyájas sztriptíztáncosokkal, görényekkel, alienekkel és egy régen megszakadt barátság őrületes buktatóival. Veronicának hamarosan mindent egy lapra kell feltennie, hogy feloldja a fájdalmakat, amiket ő maga okozott. Az amerikai délnyugat végtelen, csillagfényes égboltja alatt Veronica és Bailey felfedezik, hogy a felnőttséghez vezető út igencsak rögös, de sokkal jobb, ha melletted van egy barát, aki támogat az úton.

A lányokra három napnyi tömény kaland vár lopott kocsikkal, fegyverekkel, őrült expasival, túlzottan nyájas sztriptíztáncosokkal, görényekkel, alienekkel és egy régen megszakadt barátság őrületes buktatóival.

a szerzőkről:

Jenni Hendriks

Anyukája mindig siránkozott azon, hogy a lánya igazi okoska, ezért ő úgy határozott, hogy ebből fog karriert építeni. Hollywoodba költözött, és egyenesen a kávéhordástól az íróságig küzdötte fel magát. Az Így jártam anyátokkal sorozat egyik írója lett. Emellett feminista indíttatású képregényeket is készít, amelyeket a Ms. magazinban is publikáltak. Filmiskolában diplomázott. Nagyon jól tudja, hogyan kell beállítani a kamerákat, el tudja rendezni a kábeleket, és ismeri az összes filmes zsargont.

Ted Caplan

A filmiparban dolgozik már húsz éve íróként, zenei szerkesztőként és hangmérnökként. Olyan filmzenék kidolgozásában segédkezett mint a Logan és Az útvesztő. Emellett mindkét Deadpool filmnél és A gyűlölet, amit adtál című ifjúsági adaptáció zenéiben is segédkezett. Ő írta a Love Sonia című film forgatókönyvét, amelyben a szex-kereskedelem kérdését járják körbe. A filmet a Pí élete és a Gettómilliomos producerei támogatták.

szerzok

Az amerikai délnyugat végtelen, csillagfényes égboltja alatt Veronica és Bailey felfedezik, hogy a felnőttséghez vezető út igencsak rögös, de sokkal jobb, ha melletted van egy barát, aki támogat az úton.

[smartslider3 slider=”11″]

mit gondol a világ a nemterhesről?

„Tökéletes olvasmány a Jennifer E. Smith rajongóinak. Ez a könyv őszinte és hihetetlenül vicces ifjúsági regény, ami a barátságról, a nők jogairól és a felnőtté válás rögös útjáról szól.”

Goodreads

„Utazós regény a barátságról, ami vicces, megható és meglepő. Az olvasók el is fogják felejteni, mennyire fontos regényt tartanak a kezükben. Őszinte és mindannyian tudunk kapcsolódni hozzá.”

Amazon

„A szerzők tévés háttere is lenyomatot képez a regényen. Jelentről jelentre viccesebbnél viccesebb kihívásokkal találkoznak a szereplők, amelyek időközben egy sor fontos témát boncolgatnak. Milyen akadályokkal kell szembenéznie a nőknek, hogy kontrollt gyakorolhassanak a saját testük felett? Kiváló és fontos első regény.”

Publishers Weekly

„A történet könnyedén beszél nagyon nehéz témákról. Humorral és kalanddal fűszerezi meg, de ennek ellenére nem bagatellizálja el a téma nehéz, komoly természetét. Kötelező olvasmány Gaby Rodriguez The Pregnancy Project és Diablo Cody Juno című filmje rajongóinak.”

School Library Journal
unpregnant_stock

rendeld meg 30% kedvezménnyel!

ha a nemterhes megtetszett, akkor ezeket is szeretni fogod!

americanroyals

KATHARINE MCGEE:
AMERICAN ROYALS –
KIRÁLYI ÉLET

Miután Amerika győzelmet aratott a függetlenségi háborúban, a nép felajánlotta George Washington tábornoknak a koronát. Kétszázötven évvel később még mindig a Washington-ház ül a trónon. Minden gyerek pontosan tudja, mit várnak el tőle. De ők nemcsak felségek, hanem amerikaiak is…

virtue

TOMI ADEYEMI:
ERÉNY ÉS BOSSZÚ GYERMEKEI

Vérre menő versenyfutás után Zélie-nek és Amarinak végre sikerült visszahozniuk Orisa földjére a mágiát. Csakhogy a szertartás a vártnál félelmesebb erőket szabadított fel, és nemcsak a mágusok képességeit adta vissza, de a mágus-ősöktől származó nemesség varázsló örökségét is feltámasztotta…

late_march

SZASZKÓ GABRIELLA:
KÉSŐ MÁRCIUS

Josh és Anna újra furcsa álmokat lát. Előző, közös négy évük legrosszabb pillanatai élénken elevenednek meg előttük, miközben egész Európán átívelő utazásra indulnak közösen a zenekarral. A párral az elmúlt négy évben megfordult a világ…

kiss collector

WENDY HIGGINS:
A CSÓKLISTA

A tizenhét éves Zae Monroe-nak már nagyon elege van a szerelemből. Megcsalta az egyetlen srác, akibe valaha is szerelmes volt, emellett szülei párkapcsolata is a szeme láttára omlik össze. Zae úgy dönt, itt az idő, hogy fordítson a dolgok állásán…

lépj be velünk a különleges történetek világába és kövess minket a Facebookon!