tojasvadaszat
sarga_tojas

Húsvét alkalmából egy tojáskereső játékkal kedveskedünk nektek.

Keresd meg a maximkiado.hu oldalunkon elrejtett tojások egyikét, és nyerj könyvet húsvétra!

Tájékozottabbak előnyben, mert minden nap egy apró tippel segítünk benneteket a helyes irány felé!

Ne várj túl sokáig, mert a tojások minden nap, reggel 8 órakor helyet váltanak!

Kezdődjön a tojásvadászat!

1. Keresd meg a tojást!

2. Töltsd ki az űrlapot! Fontos, hogy helyesen add meg az e-mail-címed! A válaszokat beküldheted akár egyesével, akár együtt a játék legvégén.

3. Várd meg a 2024.04.02-ai eredményhirdetést!

4. Nyerd meg a kisorsolt 5 Wildfire egyikét!

forms

2024. március. 27.

Ez a könyv elsősorban a fiatalabb korosztálynak szól. A főszereplő különcnek érzi magát családjában jóstehetsége miatt, amíg össze nem barátkozik egy lánnyal, aki rendkívülinek találja őt, és segít neki szembenézni a sötéttől való félelmével. Éjszakai kalandozásaiknak egy eltűnés vet véget.

2024. március. 28.

Ez a könyv elsősorban olyan felnőtteknek szól, akik a komolyabb témák szerelmesei. Az író ebben a kötetben az életünkkel való elégedettség nyitját boncolgatja humorosan, és határozottan állást foglalt az erőltetett pozitív gondolkodásmóddal szemben.

2024. március. 29.

Ez a könyv elsősorban az izgalmas, feszültséggel teli krimik szerelmeseinek szól. A könyv főszereplője egy szuperkém, akinek célja egy hiányzó műkincs, „a világ nyolcadik csodája” felkutatása. A titokzatos könyv meglepő fordulatot tartogat.

2024. március. 30.

Ez a könyv elsősorban olyan felnőtteknek szól, akik a romantika és forró pillanatok szerelmesei. A főszereplők szenvedélyes futó ismeretségnek induló kapcsolata bonyolulttá válik, amikor viszontlátják egymást felügyelőkként egy nyári táborban , ahol szigorúan tilos az alkalmazottak közötti viszony.

2024. március. 31.

Ez a könyv elsősorban olyan tizenéveseknek szól, akik szeretik a romantikus regényeket és szórakoztató történeteket. A főszereplők egy sakktornán találkoznak riválisokként, ahol egy meglepő győzelem folytán összefonódik a sorsuk. A játékaik nyomán tagadhatatlan vonzalom alakul ki kettejük között.

tojas_kek

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a közösségi oldalakon!