Megjelent Szaszkó Gabriella új sorozatának első része…

sadman

ENGEDJ EL

Egy kis ízelítő…

James Penningtonnak két kamaszfiát és önmagát is a felszínen kell tartania bántalmazó, alkoholista felesége mellett. James mindent megpróbál megtenni, hogy kikerüljön felesége karmai közül, és megvédje a fiait. Az őrület közepén úgy határoz, hogy naplóban rögzíti a múltat, elmeséli, hogyan is került számító felesége csapdájába.

Visszarepül az időben a hetvenes évek New York Cityjébe, ahol az egyetemisták felhőtlen életét élve csak az apja általi elvárásokkal kell megküzdenie. Azonban egy bulizós este során megismerkedik egy gyönyörű tizenhét éves lánnyal, és az egyéjszakás kaland örökre összeköti a sorsukat. Maggie hamarosan visszatér James életébe, és közli, hogy gyereket vár. James úgy dönt, hogy felelősséget vállal, és apja kitagadása után úgy dönt, hogy az északi Glens Fallsba költözik, és teljesen új életet kezd tinédzser feleségével, ezzel örökre szakítva gazdag városi életével. Azzal csak később szembesül, hogy Maggie súlyos pszichés gondokkal küzd. Vajon Jamesnek hogyan sikerül az őrület közepette felnevelnie fiait, miközben a felesége egyre inkább csúszik le a lejtőn?

„Nem ismertem. Hibát követtem el. Olyan hibát, amit emberek ezrei elkövetnek nap mint nap, mégis gond nélkül, sebesülések nélkül szabadultak fel.

Velem nem így történt. Én a lehető legnagyobb árat fizettem azért az éjszakáért. Tizenkilenc évesen fogalmam sem volt, hogy életekkel játszottam.”

KI SZASZKÓ GABRIELLA?

Úgy ír, hogy az embernek csak akkor van kedve letenni a könyvét, ha a végére ér. Eléri, hogy az olvasó ott legyen a könyvben, érezze azt, amit a szereplők.

K_A_HIKARI, MOLY.HU

KARRIER

Szaszkó Gabriella kreatív írással, szerkesztéssel, blogírással és online újságírással foglalkozik. Írói pályafutása valahol gyermekkorában kezdődött, már akkor is meséket alkotott. Erről azóta sem szokott le, és úgy véli: „a fantáziavilágot nem kinőni, hanem ápolgatni kell, hogy minél messzebbre érjenek ágai”.

szaszkó gabriella

– Gyönyörű vagy – feleltem fojtott hangon. Abban a pillanatban úgy éreztem, hogy mindennek ellenére megtaníthatnom a szeretetre. A számos pesszimista nap után akartam, hogy sikerüljön. Tényleg boldoggá akartam tenni. A fiamért, magamért, hogy az élet szép és könnyű legyen.

NYERD MEG 3 DB DEDIDKÁLT KÖNYV+KÖNYVJELZŐ CSOMAG EGYIKÉT!

engedjeljatek

Szeretnél dedikált példányt nyerni Szaszkó Gabriella – Engedj el című regényéből?

Ha regisztrálsz a játékra és megválaszolod a feltett kérdést, akkor nemcsak dedikált könyvet, hanem egy szintén dedikált könyvjelzőt is nyerhetsz és ha szeretnéd, akár személyesen is átveheted őket Budapesten, a Könyvhéten, ahol el is cseveghetsz az írónővel!

Mit kell tenned, hogy részt vegyél a játékban?

Regisztrálj a játékra, válaszolj a a következő kérdésre, és máris bekerülsz a sorsolásba!

Kivel szeretné összehozni Jamest az apja? – A választ a beleolvasóban találod!

ISMERED KORÁBBI MŰVEIT?

Hat nagy sikerű könyve is megjelent már a Maxim Könyvkiadó gondozásában.
Penningtonsorozat

MARADJ VELEM - Pennington-sorozat 1.

David Pennington a saját szabályai szerint él: sikeres író és öntörvényű alak, aki mindenkit távol tart magától, a bátyját, Christ kivéve. David élete azonban teljesen felborul, amikor Chris, a sikeres manhattani ügyvéd öngyilkosságot követ el a saját lakásában…

BESZÉLJ HOZZÁM - Pennington-sorozat 2.

Amy Forester élete nem könnyű; úgy tűnik, senki sem érti meg tetteinek mozgatórugóit. Amy a híres íróval, David Penningtonnal él párkapcsolatban. A férfi nem olyan régen publikálta gyerekkori memoárját, amiből ország-világ számára kiderül, hogy Amy korábban az író bátyjával, Chrisszel járt jegyben.

VIGYÁZZ RÁM - Pennington-sorozat 3.

Chris Pennington pszichiátere segítségével, egy évvel a halála után osztja meg terápiájának felvételeit testérével, Daviddel, akinek élete ezek nélkül is szétcsúszóban van. Napjait főleg drogokkal és nőkkel tengeti New Yorkban, amíg aztán váratlan események vissza nem űzik gyerekkori otthonába…

mindlife-crisis

KORA FEBRUÁR - Midlife Crisis-duológia 1. rész

Anna és Josh nem ismerik egymást. Mindennek ellenére egy ágyban ébrednek fel egy ismeretlen, elszigetelt helyen, miközben odakint hatalmas hóvihar tombol. A házban nyomok után kutatva hamarosan ráébrednek, hogy öt év kiesett az életükből, hiába próbálnak visszaemlékezni, sehogy sem sikerül. Öt év alatt azonban rengeteg minden történhet egy ember életében. Vajon Joshnak sikerült kiszabadulnia az egyetemi időszak fojtogatásából, és valóra váltotta az álmát, hogy sikeres rockzenész legyen?

KÉSŐ MÁRCIUS - Midlife Crisis-duológia 2. rész

Josh és Anna újra furcsa álmokat lát. Előző, közös négy évük legrosszabb pillanatai élénken elevenednek meg előttük, miközben egész Európán átívelő utazásra indulnak közösen a zenekarral. A párral az elmúlt négy évben megfordult a világ. Josh Westberg befutott zenész lett, világkörüli turnékra jár. Annával közösen kezdtek új életet Londonban. A lány azonban korántsem boldog, úgy érkezik meg az amsterdami repülőtérre, hogy szünetet akar tartani a kapcsolatukban. A világhírnév nehézségei, Anna korábbi fájdalmai mind-mind lenyomatot képeznek a megcsalásra épült, nehezen kialakult párkapcsolaton. Úgy fest, Anna félelmeire Európa csodás helyszínei sem hozhatnak gyógyírt. De vajon ki áll az új álmok hátterében, ami csak a rosszra emlékezteti a párt?

nyisdkkieztanaplot

NYISD KI EZT A NAPLÓT

Szereted a könyveket? Imádsz olvasni? Igazi könyvmoly vagy?

Akkor ez a Napló neked szól, mert ebbe összegyűjtheted eddigi olvasmányélményeidet, könyves bakancslistábad, kedvenc műfajaidat és mindent, ami jó az olvasásban – és mindezt a lehető legkreatívabb módon! Fess, ragassz, színezz, vágj, hajtogass, tervezz, és készítsd el a saját menő olvasónaplódat!

  • ;

MIT MOND A VILÁG SZASZKÓ GABRIELLÁRÓL?

Magyar irónő a Maxim kiadónál? Ez a nő tud valamit. Milyen igazam lett!
Úgy ír, hogy az embernek csak akkor van kedve letenni a könyvét, ha a végére ér. Eléri, hogy az olvasó ott legyen a könyvben, érezze azt, amit a szereplők.
Örülök, hogy olvastam tőle, és találkozni is élmény volt.
Gabi csak így tovább, egyenesen előre.

K_A_Hikari
moly.hu

Fantasztikus író. Magával ragadó stílus és letehetetlen könyvek kerülnek ki a kezei közül. Nemcsak az olvasás közben kerülsz a hatása alá, még napokkal utána is ott motoszkál a fejedben. Kíváncsian várom a további könyveit, én biztos a rajongói táborába kerültem.

pufivipi
moly.hu

Mélyenszántó, komoly témák, az ember szívébe és agyába hatoló történetekbe csomagolva. Még sokáig rágódik az ember olvasás után, mert Szaszkó Gabriella sorai nem eresztik az olvasót.

Linszyy
moly.hu

Hihetetlen, hogy milyen függőséget okoznak a regényei, de tényleg. 😀 Olyan érzésem volt olvasás közben, mintha én magam is ott lettem volna végig a háttérben és egy harmadik személyként figyelhettem volna a történéseket. Ha két percre le kellett tennem a könyvet, szinte remegtem, muszáj volt folytatnom, nem bírtam ellenállni neki. Meg kellett tudnom, hogy mi lesz a következő oldalon, majd az azt követőn. Nem lehetett letenni.

Aaron_Rgd
moly.hu

RENDELD MEG LEGÚJABB REGÉNYÉT

30% KEDVEZMÉNNYEL!

8000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

engedj el

TETSZIK A KÖNYV? AKKOR NÉZD MEG EZEKET IS!

MARADJ VELEM

SZASZKÓ GABRIELLA – MARADJ VELEM

David Pennington a saját szabályai szerint él: sikeres író és öntörvényű alak, aki mindenkit távol tart magától, a bátyját, Christ kivéve. David élete azonban teljesen felborul, amikor Chris, a sikeres manhattani ügyvéd öngyilkosságot követ el a saját lakásában.

BESZÉLJ HOZZÁM

SZASZKÓ GABRIELLA – BESZÉLJ HOZZÁM

Amy Forester élete nem könnyű; úgy tűnik, senki sem érti meg tetteinek mozgatórugóit. David testvére öngyilkosságát követően határozza el, hogy megosztja mindenkivel gyermekkora borzalmait, alkoholista édesanyjuk bántalmazásait és zűrös kapcsolatát Amyvel.

VIGYÁZZ RÁM

SZASZKÓ GABRIELLA – VIGYÁZZ RÁM

Chris Pennington pszichiátere segítségével, egy évvel a halála után osztja meg terápiájának felvételeit testérével, Daviddel, akinek élete ezek nélkül is szétcsúszóban van. Napjait főleg drogokkal és nőkkel tengeti New Yorkban, amíg aztán váratlan események vissza nem űzik gyerekkori otthonába.

kora februar

SZASZKÓ GABRIELLA – KORA FEBRUÁR

Anna és Josh nem ismerik egymást. Mindennek ellenére egy ágyban ébrednek fel egy ismeretlen, elszigetelt helyen, miközben odakint hatalmas hóvihar tombol. A házban nyomok után kutatva hamarosan ráébrednek, hogy öt év kiesett az életükből, hiába próbálnak visszaemlékezni, sehogy sem sikerül.

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon!