Evermore

– A kígyó szíve

Julesnek most ki kell bogoznia korábbi életeiből az igazságot, hogy megmenthesse azt, aki ellopta a szívét… megjelent az Everless folytatása, az Evermore – A kígyó szíve

two_books
hourglss

Evermore

– A kígyó szíve

Egy kis ízelítő…

A homok pereg tovább…

Jules Ember a jóságos Varázslónő és a gonosz Alkimista ősi mágiájáról szóló meséken nőtt fel. De apja halála után megtudja az igazságot: ő az Alkimista, és Caro, az udvarhölgy, aki hidegvérrel meggyilkolta a királynőt, és vele együtt Jules első szerelmét, Roant, nem más, mint a Varázslónő.
Az egész királyság azt hiszi, hogy Jules a gyilkos, akinek a fejére busás vérdíjat tűztek ki. De Caro is minden áron el akarja pusztítani Julest, aki tizenkét élettel korábban ellopta a szívét. Julesnek most ki kell bogoznia korábbi életeiből az igazságot, hogy megmenthesse azt, aki viszont az ő szívét lopta el.

 

KI SARA HOLLAND?

Élete

Sara Holland egy minnesotai kisvárosban és megszámlálhatatlan könyv mesevilágában nőtt fel. Gyermekkorától foglalkoztatja a mágia, melyet mindig is szeretett volna valahogy belecsempészni a valóságba – könyvein keresztül végül sikerült ezt megvalósítania. Diplomáját a Wesleyan egyetemen szerezte, dolgozott teázóban, fogorvosi rendelőben és közhivatalban, mielőtt New Yorkba utazott, hogy belekóstoljon a könyvkiadás világába. Szabadidejében a város könyvesboltjait fedezi fel, vagy a koffeinbevitel új módjaival kísérletezik.

sara_holland

„Sara Holland szenvedélyes mesemondó. A vérből, titkokból és hátborzongató mítoszokból épített könyve új és félelmetes dimenziót ad a véges idő fogalmának.”
Amazon

NEM OLVASTAD MÉG AZ ELSŐ RÉSZT?

book

Everless

– A varázslónő és az alkimista

Egy kis ízelítő…

Sempera királyságában idővel fizetnek, amelyet kivonnak a vérből, vashoz kötnek és meg is esznek azok, akik tovább akarnak élni. A tehetős arisztokraták, például a dúsgazdag Gerling-család, halálra adóztatják a szegényeket, hogy évszázadokkal megtoldhassák saját életüket. Senki sem gyűlöli jobban a Gerlingeket, mint Jules Ember, aki tíz éve az apjával együtt a szolgálatukban állt, amíg egy végzetes baleset arra nem kényszerítette őket, hogy éjnek évadján meneküljenek el a fényes kastélyból. Amikor Jules rájön, hogy az apja haldoklik, tudja, hogy vissza kell térnie Everlessbe, időt kell szereznie az apjának, mielőtt örökre elveszítené. Ám a visszatérés Everlessbe több veszéllyel – és kísértéssel jár – mint Jules várta. Hamarosan beletéved a sötét titkok mocsarába, és nem tud választani két testvér között, akikről azt hitte, hogy sohasem fogja viszontlátni őket. Döntéseivel megváltoztathatja a sorsot – sőt, magának az időnek a sorsát.

NÉZD MEG AZ EVERLESS-SOROZAT ELSŐ RÉSZÉHEZ KÉSZÜLT ELŐZETEST!

RENDELD MEG AZ EVERMORE –

A KÍGYÓ SZÍVE CÍMŰ REGÉNYT

(CSAK E-KÖNYVBEN KAPHATÓ)!

shelf

A könyv méltatásai:

„Sara Holland szenvedélyes mesemondó. A vérből, titkokból és hátborzongató mítoszokból épített könyve új és félelmetes dimenziót ad a véges idő fogalmának.”
Amazon

„Holland, a kezdő író, biztos kézzel építi fel világát. Jules, a bátor és elszánt főhősnő, a lélegzetelállító fordulatok és az álarcos cselszövők ellenállhatatlanul vonzóvá teszik Holland sorozatának első kötetét. Ennek a kalandos könyvnek ott a helye az ifjúsági regények könyvespolcán.”
School Library Journal

„Holland színes, szövevényes világában sötétség lappang a szépség és a kifinomultság látszata alatt, és a fordulatok valóban meglepőek. Jules, a narrátor elbeszéléséből kirajzolódik egy okos, talpraesett lány portréja, aki meg akarja ismerni a múltját, hogy szembenézhessen a rá váró, bizonytalan jövővel. Az olvasók alighanem türelmetlenül várják Jules következő kalandját.”
Publishers Weekly

„Jules mágiával fűtött és mágia által hajtott meséje főleg azoknak nyeri majd el a tetszését, akik többre tartják egy új világ megismerését a romantikánál. Lenyűgöző olvasmány, különösen ajánljuk azoknak, akik szerették Sarah J. Maas Üvegtrón sorozatát.”
Kirkus Reviews

„Holland első könyvének cselekménye egy bonyolult és magával ragadó világban játszódik. Az Everless alapötlete üdítően egyedi. Az olvasók tűkön ülve várják majd, hogyan folytatódik Jules története.”
Booklist

TETSZIK A KÖNYV? AKKOR NÉZD MEG EZEKET IS!

a jövő reménye

EVE OF MAN –
A JÖVŐ REMÉNYE

Eve-et egész életében távol tartották a másik nemtől, múltja titkait pedig sosem fedték fel előtte. Azonban 16 évesen a lánynak szembe kell néznie a sorsával. Kiválasztották számára a lehetséges társjelölteket. Az emberiség jövője az ő kezében van. És ő mindig is elfogadta a sorsát. Amíg nem ismerte Bramet.

AZ ÉDEN GYERMEKEI

JOEY GRACEFFA:
AZ ÉDEN GYERMEKEI

Az emberek által tönkretett Földön minden élet elpusztult. Kétszáz éve azonban egy zseniális tudós, Aaron Al-Baz a rendelkezésre álló technológiák segítségével kialakított egy mesterséges világot, Édent. Úgy tervezte, hogy az emberek majd itt várják ki, hogy a Föld évszázadok alatt meggyógyítsa önmagát. Legalábbis ezt tanítják az ökotörténet tananyagok, és így tudja Éden minden átlagos lakója.

THE KINGDOM

JESS ROTHENBERG:
THE KINGDOM

Ana a hét Fantazista egyike. Szigorú szabályok vonatkoznak rá, és eddig boldogan élte az életét. Azonban amikor megismerkedik a park egyik alkalmazottjával, Owennel, olyan érzelmeket ismer fel magában, amikre nincs beprogramozva; többek között a még soha nem tapasztalt… szerelmet.

VÉR ÉS CSONT

TOMI ADEYEMI:
VÉR ÉS CSONT GYERMEKEI

Megölték az anyámat. Elvették a mágiánkat. El akartak temetni bennünket. Ideje felkelnünk. Zélie Adebola még emlékszik arra az időre, amikor Orisa földje zsongott a mágiától. Égetők gyújtottak tüzet, Árasztók terelték a vizet, és Zélie anyja, aki Arató volt, a lelkeket idézte. Ám minden megváltozott azon az éjszakán, amikor eltűnt a varázslat.

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!