EVE OF MAN

– Elillanó káprázat

Készen állsz a folytatásra?

elillano kaprazat
d20x24d-fac14cc9-407a-4d62-9e19-0b0e17de9f76

Eve of Man

– Az elillanó káprázat

Egy kis ízelítő…

EVE AZ UTOLSÓ LÁNY A FÖLDÖN, ÍGY Ő AZ EMBERISÉG EGYETLEN REMÉNYE. DE EVE CSAK SZABADSÁGRA VÁGYIK.

Eve az elmúlt 16 évben fogoly volt. Az Anyák őrizték. Saját sorsának csapdájába esett. És a világ feszülten figyelte őt. Aztán megragadta az esélyt, és megszökött. Eve végre szabad, amire olyan régóta vágyott, és Bram mellett a szerelem is rátalált. Azonban ára van mindkettőnek. Ebben a veszélyes új világban, a Torony falain túl a rendszer mindig a nyomában van. És a kétségbeesett lázadókkal együtt Eve most nagyobb veszélyben találja magát, mint valaha képzelte. Eve és Bram túlélheti, ha minden ellenük van?

KI GIOVANNA ÉS TOM FLETCHER?

Eve végre kiszabadult a toronyból és szerelmével Brammel lehet… de a tornyon túli világ veszélyesebb, mint gondolták. Jön az Eve of Man – A jövő reménye folytatása Giovanna és Tom Fletchertől.

MAGÁNÉLETÜK

2011. április 18-án Giovannát eljegyezte Tom Fletcher, a McFly zenekar tagja. Tom a Sylvia Young Theatre iskolában kérte meg Giovanna kezét, ahol először találkoztak 13 évesen. 2013. október 29-én Tom YouTube csatornáján Van néhány hírünk című videójában jelentette be, hogy első közös gyereküket várják. 2014. és 2018 között három fiú gyermekük született.

KARRIERJÜK

Giovanna:
Írói karrierje egy kiadatlan szatirikus művel kezdődött, ami a „Hogyan randizzunk McFly-jal kezdőknek” címet kapta. Mielőtt főállású íróvá vált volna, Giovanna több magazinnál is dolgozott, például a Heatnél, ahol könyvajánlókat írt a weboldalukra, és gyakornok volt a Bliss magazinnál. Dolgozott a Recognise magazinnak is, és állandó blogja van a Hello! magazin weboldalán. A blogoláson és könyvajánlók írásán keresztül Giovanni számos íróval került kapcsolatba, és a könyves eseményeken megismerte a könyves közösséget is. Az egyik ilyen eseményen beszélt az író Dorothy Koomsonnal. A beszélgetés kulcsfontosságúnak bizonyult, mert arra inspirálta Giovannát, hogy saját könyvet írjon. Debütáló regénye, a Billy and Me 2013 májusában jelent meg, amit 2014 májusában követett a You’re the One That I Want. 2015 júniusában érkezett a következő, Dream a Little Dream című regénye, majd ezt követte negyedik regénye 2016 júniusában Always with Love címmel. 2017-ben publikálta első non-fiction regényét Happy Mum Happy Baby: My Adventures in Motherhood címmel, majd ugyanebben az évben érkezett ötödik regénye Some Kind of Wonderful címmel.

Thomas:
Thomas Michael Fletcher angol zenész, énekes, zeneszerző, író és YouTube vlogger 1985. július 17-én született. Amellett, hogy az alapítója, ritmusgitáros és énekes az angol pop rock bandában, a McFlyban. Jelentkezett és be is válogatták a Busted nevű bandába, de a kiadó úgy döntött, hogy négytagú helyett csak háromtagú lesz a zenekar, így menesztették, de továbbra is írt dalokat a bandának. Tizenhárom éves profi dalírói pályafutása alatt 10 listavezető és 21 top10-es dalt szerzett. Írt dalokat a One Directionnek, a Bustednak, a the Vampsnek és a 5 Seconds of Summernek.

RF AND GF

„A kétségbeesetten küzdő lázadók oldalán harcolva Eve nagyobb veszélyben találja magát, mint valaha…”

NEM OLVASTAD MÉG AZ ELSŐ RÉSZT?

a jövő reménye

Eve of Man

– A jövő reménye

Egy kis ízelítő…

Minden várakozás ellenére túlélte. Az elmúlt 50 évben egy lány sem született – aztán jött ő. Eve-nek nevezték el.
Eve-et egész életében távol tartották a másik nemtől, múltja titkait pedig sosem fedték fel előtte. Azonban 16 évesen a lánynak szembe kell néznie a sorsával. Kiválasztották számára a lehetséges társjelölteket. Az emberiség jövője az ő kezében van. És ő mindig is elfogadta a sorsát. Amíg nem ismerte Bramet. Azonban most már Eve szeretné irányítani a saját sorsát. Szabad akar lenni. De hogyan is lehet választani a szerelem és az emberiség sorsa között? Az EVE OF MAN egy kitörő sikerű, új trilógia első része, Giovanna & Tom Fletcher bestsellerírók tollából.

NÉZD MEG AZ EVE OF MAN-SOROZAT ELSŐ RÉSZÉHEZ KÉSZÜLT ELŐZETEST!

RENDELD MEG AZ EVE OF MAN –

ELILLANÓ KÁPRÁZAT CÍMŰ REGÉNYT

30% KEDVEZMÉNNYEL!

8000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

eve of illusion on shelf

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

TETSZIK A KÖNYV? AKKOR NÉZD MEG EZEKET IS!

a jövő reménye

EVE OF MAN –
A JÖVŐ REMÉNYE

Eve-et egész életében távol tartották a másik nemtől, múltja titkait pedig sosem fedték fel előtte. Azonban 16 évesen a lánynak szembe kell néznie a sorsával. Kiválasztották számára a lehetséges társjelölteket. Az emberiség jövője az ő kezében van. És ő mindig is elfogadta a sorsát. Amíg nem ismerte Bramet.

AZ ÉDEN GYERMEKEI

JOEY GRACEFFA:
AZ ÉDEN GYERMEKEI

Az emberek által tönkretett Földön minden élet elpusztult. Kétszáz éve azonban egy zseniális tudós, Aaron Al-Baz a rendelkezésre álló technológiák segítségével kialakított egy mesterséges világot, Édent. Úgy tervezte, hogy az emberek majd itt várják ki, hogy a Föld évszázadok alatt meggyógyítsa önmagát. Legalábbis ezt tanítják az ökotörténet tananyagok, és így tudja Éden minden átlagos lakója.

THE KINGDOM

JESS ROTHENBERG:
THE KINGDOM

Ana a hét Fantazista egyike. Szigorú szabályok vonatkoznak rá, és eddig boldogan élte az életét. Azonban amikor megismerkedik a park egyik alkalmazottjával, Owennel, olyan érzelmeket ismer fel magában, amikre nincs beprogramozva; többek között a még soha nem tapasztalt… szerelmet.

VÉR ÉS CSONT

TOMI ADEYEMI:
VÉR ÉS CSONT GYERMEKEI

Megölték az anyámat. Elvették a mágiánkat. El akartak temetni bennünket. Ideje felkelnünk. Zélie Adebola még emlékszik arra az időre, amikor Orisa földje zsongott a mágiától. Égetők gyújtottak tüzet, Árasztók terelték a vizet, és Zélie anyja, aki Arató volt, a lelkeket idézte. Ám minden megváltozott azon az éjszakán, amikor eltűnt a varázslat.

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!