DAV_PILKEY
alsogatyask

Szerettek rajzolni?  Ismeritek Alsógatyás Kapitányt?  Akár a rajongói vagytok, akár ez az első alkalom, hogy hallotok róla, ha szeretitek a vicces történeteket és szerettek nevetni, akkor ideje ceruzát ragadni és belevetni magatokat az alkotásba!

 

MIT KELL TENNED?

Ha még soha nem találkoztál Alsógatyás Kapitánnyal, akkor pillants bele a könyvsorozat beleolvasóiba, és ismerkedj meg vele és két huncut tanítványával, George-dzsal és Harolddal! Ha nagy tudója is vagy kalandjaiknak, a lenti beleolvasók szintén segíthetnek feleleveníteni eddigi kalandjaikat.

Alsógatyás Kapitány híres ellenfelei furmányosabbnál furmányosabb masinák segítségével próbálnak túljárni az eszén, azonban legtöbbször nagy bajba is keverednek emiatt! De vajon mi történne, ha a szerencse ezúttal Alsógatyás Kapitány mellé szegődne? Tervezz bármelyik korábbi története mellé egy olyan kütyüt, ami valamilyen módon segítséget nyújt neki!

FONTOS! A rajz mellé mindenképpen írd le nekünk az e-mailben, hogy mi a szerkezeted neve, és hogyan működik!

ELSŐ RÉSZ

alsogatyaskapitany1

MÁSODIK RÉSZ

alsogatyaskapitany2

HARMADIK RÉSZ

alsogatyaskapitany3

NEGYEDIK RÉSZ

alsogatyaskapitany4

ÖTÖDIK RÉSZ

alsogatyaskapitany5

HATODIK RÉSZ

alsogatyaskapitany6

HETEDIK RÉSZ

alsogatyas

SEGÍTSÉG!

Ha még soha nem próbálkoztál Alsógatyás kapitány megrajzolásával, itt találsz egy kis segítséget, hogyan is fogjál a dologhoz:

HOVA KÜLDD A RAJZODAT?

Munkáitokat az info@maxim.co.hu e-mail-címre várjuk lefotózva/beszkennelve. Az e-mail tárgyában szerepeljen a következő: Alsógatyás Kapitány rajzverseny. Az elkészült alkotásra nevet és életkort ne írjatok, azonban e-mailben kérjük a következő adatok megadását:

 • Az elküldött rajzod mellé írd meg, hogy mi a szerkezeted neve, hogyan működik és hogyan segít Alsógatyás Kapitánynak az egyik félelmetes küldetése teljesítésében.
 • A neved, életkorod és az iskolád nevét. Ha nem szeretnéd, hogy a teljes neved szerepeljen a munkád mellett, akkor megadhatsz becenevet vagy művésznevet is!

Az elkészült pályázatokat a Dream könyvek Facebook oldalán tesszük közzé, ahol a résztvevők szavazatokat gyűjthetnek. A legtöbb kedvelést/reakciót elérő rajzok tulajdonosai külön díjazásban részesülnek!

Formai és technikai követelmény: Rajtad áll, hogy négyzetes, fekvő vagy álló pályaművet küldesz be. Ilyen irányú korlátozás nincs. Az alkotáshoz bármit felhasználhatsz: ceruzát, festéket, zsírkrétát vagy egyéb eszközöket is.

Korosztály: 6-12 éves korig várjuk az alkotásokat.

Meddig várjuk az alkotásokat?

2023. március 1. és 2023. április 30. éjfél között.

Eredményhirdetés:

2023. június 10-ig.

DÍJAZÁS

A beérkezést követően a kiadó szakmai munkatársai kiválasztják a legjobbnak ítélt pályamunkákat, majd május első hetében az összes beérkezett mű felkerül a Dream könyvek Facebook oldalra, ahol május végéig lehetőség lesz szavazni a kedvenc rajzokra.

 • Kiadói díjazás:
  • Első helyezett: 10 darab szabadon választható regényekből álló könyvcsomag a Maxim Könyvkiadó kínálatából
  • Második helyezett: 5 darabos szabadon választható regényekből álló könyvcsomag a Maxim Könyvkiadó kínálatából
  • Harmadik helyezett: 3 darabos szabadon választható regényekből álló könyvcsomag a Maxim Könyvkiadó kínálatából
 • Közönségszavazás:
  • Első helyezett (legtöbb kedvelést/reakciót kapó alkotás): 10 darabos szabadon választható regényekből álló könyvcsomag az Olvas.hu kínálatából
  • Második helyezett: 5 darabos szabadon választható regényekből álló könyvcsomag az Olvas.hu kínálatából
  • Harmadik helyezett: 3 darabos szabadon választható regényekből álló könyvcsomag az Olvas.hu kínálatából

A versenyre való nevezés ingyenes.

ajandek

Technikai probléma esetén vedd fel velünk a kapcsolatot a nadhazi.nikolett@maximkonyvkiado.hu e-mail-címen.