JÁTÉKSZABÁLYZAT

Feladat:

Válj te is ügynökké a Hivatalban, szállj be a beszélő liftek egyikébe, és fedezd fel a Természetfeletti Ügyek Hivatalának részlegeit! A küldetésed: betűket kell megtalálnod a különböző részlegek között, majd azokból összerakni az Amari és a sötét erők című regény egyik szereplőjének/szereplőinek nevét!

A küldetésed teljesítéséhez segítséget találsz minden részleg bronztáblája alatt, a kutatást pedig a bronztáblára kattintva kezdheted meg (ezek közül néhány másik weboldalra irányít át). Összesen kilenc betűt kell megtalálnod és az azokból kirakott nevet elküldeni nekünk a Természetfeletti Ügyek Hivatalára kattintva.

Nyeremények:

Főnyeremény: a résztvevők az osztályukban szereplő összes tanulónak és 1 fő tanárnak nyernek 1-1 példányt az Amari és a sötét erők című regényből, valamint  a hozzá kapcsolódó olvasónaplóból.

Vegyetek részt minél többen az osztályból, hogy nagyobb esélyetek legyen megnyerni a könyveket!

Feltételek:

A főnyereményt 4-6. évfolyamos diákoknak ajánljuk.

Ne felejts el egyeztetni a regisztráció beküldése előtt a tanároddal vagy gyermeked tanárával! Az engedélye nélkül ne küldd el nekünk a tanár adatait!

Regisztrálj a következő linken, és küldd el a megfejtést a főnyereményért: https://forms.gle/xvW5NQ1iXFUS7RGf8

A játék határideje: 2022. október 31. éjfél

Sorsolás: 2021. november 4.

A nyerteseket a megadott e-mail-címeken értesítjük, illetve a Delfin válogatás Facebook oldalán tesszük közzé.

https://www.facebook.com/delfinkonyveksorozat/

 

Kérjük, a részvételnél vedd figyelembe, hogy csak magyarországi iskolák vehetnek részt a játékban, és a nyereményeket csak magyarországi címekre tudjuk postázni!

amaribook

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon!