TANULJ OTTHON KÖNNYEDÉN!

Vedd kezedbe az irányítást!

boy studying

MIÉRT VÁLASSZ MAXIM KIADVÁNYOKAT?

MINŐSÉGI SEGÉDKÖNYVEK SZÉLES VÁLASZTÉKA!

Számos kiadványt találhattok itt, melyek segítségedre lesznek a gyakorlásban, a tudásod elmélyítésében, legyen szó nyelvekről vagy további tantárgyakról!

AKÁR 0 FT POSTAKÖLTSÉG!

A járványra való tekintettel szeretnénk segíteni, hogy könnyeben juss azokhoz a kiadványokhoz, amelyek segítséget nyújthatnak az otthoni tanulásban, ezért a postaköltséget már egy könyv esetén is 400 Ft-ra csökkentettük. Abban az esetben, ha 4000 Ft felett vásárolsz, a csomagot ingyen juttatjuk el hozzád!

VÁSÁROLJ KEDVEZMÉNYESEN!

Minden segédkönyvünket minimum 17% kedvezménnyel vásárolhatod meg a www.olvas.hu-n!

KERESS ÉVFOLYAM SZERINT!

A teljes választékért látogass el a www.olvas.hu oldalára!

class one

Varázslatos sorozatunk a gyerekek különböző készségeit játékos formában fejleszti, hozzájárulva a tanulási kedv felkeltéséhez és fenntartásához. A munkafüzetek jól szolgálják a gyerekek fejlesztését, általuk formálódik, gazdagodik a személyiségük és a gondolkodásuk.

class two

Az iskola első két évében kiemelten fontos a folyamatos gyakorlás. Varázslatos sorozatunk problémafelvetései lehetőséget adnak az önálló, aktív tanulásra, az összefüggések felfedezésére, mindezt a korosztálynak megfelelően játékos formában.

class three

Harmadik osztályban egyre inkább előtérbe kerül a nyelvtanulás, ezért az alap tantárgyakon kívül számos szókártyát is biztosítunk angol és német nyelveken. A szókártyákkal a gyerekek elsajátíthatják a különböző nyelvek alapjait, vagy megerősíthetik, bővíthetik nyelvtudásukat.

class four

Negyedik osztályban nemcsak az idegen nyelv tanulása kap nagyobb hangsúlyt, hanem elkezdődik a későbbi kompetencia tesztekre való felkészülés is. A feladatgyűjtemények felkészítenek a kompetenciamérésekre és a középiskolai felvételi feladatok megoldására.

class five

A felsőbb évfolyamba lépés sokaknak kihívás, csakúgy mint az önálló tanulás elkezdése is. Ezt segítik azok a kiadványaink, amelyek támogatják az iskolai tanulást, és lehetővé teszik a tudás otthoni elsajátításának felfedezését számotokra!

class six

Az a terved, hogy nyelvvizsgát teszel 8. végén? Alap vagy középfok, angol vagy német nyelv, itt mindenhez találsz segítséget! Ha pedig csak az iskolai tudásodat szeretnéd szinten tartani vagy fejleszteni, kiadványaink akkor is a segítségedre lesznek!

class seven

Nemsokára itt a felvételi! Felkészültnek érzed magad? Akár gyakorolni szeretnél, akár a meglévő tudásodat fejleszteni, munkafüzeteink és szókártyáink segítségével könnyen fog menni a tanulás!

class eight

Közeleg a felvételi ideje és/vagy a nyelvvizsga is időszerű lenne? Számos nyelvkönyvet találsz a kínálatunkban, de ha matematikából vagy magyar nyelv és irodalomból szorulsz segítségre, ezekhez a tantárgyakhoz is kínálunk kiadványokat számodra!

Középiskolai kiadványokat keresel? A gombra kattintva azokat is megtalálod!

A legújabb kiadványokért kövess minket a Facebookon!