Wendy Higgins

– A csóklista

Wendy Higgins könyve sziporkázó ifjúsági romantikával kecsegtet: végtelen flörtökkel, szívtipró srácokkal, na és persze, nagyon sok csókkal!

stock kiss collector
kisscollectorboygirl

Wendy Higgins

– A csóklista

Egy kis ízelítő…

A tizenhét éves Zae Monroe-nak már nagyon elege van a szerelemből. Megcsalta az egyetlen srác, akibe valaha is szerelmes volt, emellett szülei párkapcsolata is a szeme láttára omlik össze. Zae úgy dönt, itt az idő, hogy fordítson a dolgok állásán. Kalandos útra indul, hogy megszerezze, amit szeretne, ami nem más, mint a csókok. Izmos sportolók, vagány zenészek, érzékeny költők vagy épp igazi rosszfiúk csókjára vágyik. Zae felvet egy versenyt a barátai között. A cél az, hogy a tavaszi szünet során minél több fiú csókját sikerüljön begyűjteniük. Azonban az ártatlan verseny hamarosan drámai spirálba sodorja a lányokat. Zae-nek nincs más választása, minthogy szembenézzen a fiúk ellen táplált haragjával. Talán a srácok mégsem olyan rosszak, ahogy ő gondolta? Legalább páran kivételt képeznek a szabály alól? Wendy Higgins könyve sziporkázó ifjúsági romantikával kecsegtet: végtelen flörtökkel, szívtipró srácokkal, na és persze, nagyon sok csókkal!

Ki is Wendy Higgins?

Angyalok, szellemek, csókgyűjtők. Ez Wendy Higgins.

Élete

Wendy Higgins Alaszkában született, később az Egyesült Államokban telepedett le. A Radford Egyetemen szerzett tanári végzettséget, majd a George Mason Egyetemen kreatív írásból diplomázott. Jelenleg Észak- Virginiában lakik férjével és két gyermekével.

Karrier

„Életem első könyvét ötévesen írtam, a címe a következő volt: A nap, amikor mindenki elkapta a bárányhimlőt az osztályban. Több példányt is készítettem, és házról házra jártam, hogy eladjam a szomszédoknak. Huszonöt dollárt kerestem vele. Így indult írói pályafutásom…”

Wendy Higgins

“Gyűlölöm a sztereotípiákat. Főleg a pomponlányokkal kapcsolatban. Mindig gonosz csajokat, bugyuta libákat vagy ribiket testesítenek meg. Én és a barátaim pomponlányok vagyunk, és mindig azt kívánom, bár bekerülhetnénk a fi lmekbe. Nálunk a szurkolócsajok őrültek, viccesek és sokfélék. És a legfontosabb, hogy
nagyon kedvesen bánunk másokkal. Legalábbis mi négyen biztosan. És még okosak is vagyunk… általában.”

HOGYAN ÉLI MEG WENDY A VÍRUSHELY?

AZ INTERJÚ

Hogyan próbálod megőrizni az optimizmusod ebben a nehéz helyzetben?

Alapvetően optimista ember vagyok, de volt olyan, hogy még én is depressziósnak és idegesnek éreztem magam ebben a helyzetben. Naponta imádkozom, és szorosan tartom a kapcsolatot a barátaimmal és a családommal a közösségi média és a videóchat segítségével, hogy segítsünk egymásnak jókedvűnek maradni.

Mivel töltöd a napjaidat? Az a típus vagy, aki napirendet állít fel és be is tartja, vagy csak a következő impulzust követed?

Két gyermekem van, így mindhárman belesimultunk az étkezésekből, iskolai feladatokból, házimunkából és az írói munkámból álló természetes rutinba.  De rugalmasak vagyunk – nincsen stresszes napirend. Csak úszunk az árral.

Milyen technikát alkalmazol arra, hogy megőrizd a pozitív légkört és feltöltődj? Jóga, meditálás, olvasás?

Főzés és takarítás közben zenét szoktam hallgatni, és próbálok minden nap egy hosszú sétát tenni, ha az időjárás engedi.

Te is bevásároltál könyvekből, hogy legyen mit olvasnod? Ha igen, inkább papíralapú vagy e-könyveket választottál?

Szeretem a papíralapúakat és az e-könyveket is, de azok, amiket jelenleg olvasok, épp mind fent vannak az e-olvasómon, hogy akkor is tudjak olvasni, ha az ágyban fekszem.

El tudsz-e most vonulni írni, vagy most inkább felfüggeszted az írást addig, amíg a dolgok visszatérnek a régi kerékvágásba?

Bevallom, nem könnyű úgy dolgozni, hogy a gyerekeim itthon vannak. Könnyen elvonják a figyelmemet, és én szeretek egyedül írni. De időnként eltűntem a szobámba egy-egy órára, és így sikerült elvégeznem egy kis munkát, vagy írtam az író barátaimnak, hogy együtt „sprinteljünk” egyet, vagyis írjunk annyit, amennyit csak tudunk egy bizonyos idő alatt, hogy aztán összehasonlítsuk a szavak számát.

Min dolgozol éppen?

Épp egy felnőtt, kortárs romkomon dolgozok, mégpedig légiutas-kísérőkről. Szuper jó móka!

Hatással van-e a jelenlegi helyzet az éppen most íródó könyvre?

Nem, de fura érzés, hogy a karakterem nagy tömegben van maszk nélkül. lol

Ki a kedvenc karaktered, és vajon hogyan kezelné ő ezt a helyzetet? Mihez kezdene?

A Sweet Evil-sorozatból Anna Whitt mindent megtenne, hogy szeretetet és pozitivitást sugározzon ebben a nehéz időben. Ő az a típus, aki maszkokat készítene, és némi étellel együtt szétosztaná őket a rászorulók között.

Ha egy olyan kívánságod lenne, amit egy magasabb hatalom teljesíteni tudna, akkor mi lenne az?

Azt kívánnám, hogy a világon mindenkinek elérhető legyen az étel, a tiszta víz és az orvosi ellátás. Összetöri a szívemet, hogy annyian nélkülözik ezeket.

Van üzeneted a magyar olvasóidnak?

Köszönöm az írói utazásom alatti sokéves szeretetet és támogatást! Bárcsak mindenkivel tudnék találkozni, és személyesen kimutathatnám a hálámat!

RENDELD ELŐ A CSÓKLISTA CÍMŰ REGÉNYT

30% KEDVEZMÉNNYEL!

5000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

againm

ISMERED EDDIG MAGYARUL MEGJELENT MŰVEIT?

Négy nagy sikerű könyve is megjelent már a Maxim Könyvkiadó gondozásában.

ANGYALI GONOSZ

Anna Whitt gyerekkora óta fedezi fel és fejleszti különleges képességeit. Színek kavalkádjaként látja mások érzéseit, képes érzékelni szellemeket, és érzékszervei sokkal kifinomultabbak az átlagosnál. Tudja, hogy különleges, de ez a titok magányra ítéli. Az átlagos kamasz lányok hétköznapjait éli egészen addig, míg meg nem ismeri a szexi Kaidan Rowe-t.

ANGYALI SZÖVETSÉG

Anna, egy őrangyal és egy démon lánya, megfogadta, hogy soha nem követi apja példáját, nem rontja meg az embereket. Naivitás volt ez tőle. Ahogy sok minden más is. A suttogók rákényszerítik, hogy a túlélése érdekében megszegje fogadalmát, akkor is, ha ezzel engednie kell lénye sötét oldalának, és hírhedtté válni iskolatársai között.

ANGYALI GYŐZELEM

Itt az idő a leszámolásra. A jóslat hamarosan beteljesedik, és bár egyre több szövetségese akad Annáéknak, a fenyegetés is nő. A hercegek minden eszközt bevetnek, hogy megállítsák a lázadó óriásokat. Nem kímélve senkit és semmit, főképp nem saját gyermekeiket. És ahogy minden háború, ez is komoly áldozatokkal jár. A helyzet egyre kiélezettebb, a nyugtalanság és a félelem lassan mindenkit felőröl.

ANGYALI KÍSÉRTÉS

Az ellenállhatatlan rosszfiú, Kaidan Rowe, a bujaság hercegének fia, mindent megkapott az élettől: pénzt, népszerűséget, zenei tehetséget és csinos csajokat. Hamar a szenvedély és a csábítás mesterévé, az érzékek irányítójává vált. Kaidan nagyon jó volt abban, amit csinált. Egészen addig, amíg nem találkozott az okos, bátor és elképzelhetetlenül jóságos Anna Whitt-tel… Kaidan mindent megtesz, hogy a lány átadja magát a bűnös élvezetekkel teli életnek.

Wendy Higgins books

MIT GONDOLNAK WENDY HIGGINS REGÉNYEIRŐL AZ OLVASÓK?

EKaidan Rowe, Kaidan Rowe, Kaidan…
Ahh, egy eszeveszett, imádnivaló férfiúegyed, egy ISTEN, így nagy betűkkel. Ez még kevés leírás is róla, de egyszerűen, jaj…
Kék szemek, brit akcentus, értitek BRIT!, annak ki tud ellenálni?
A Bujaság hercegének fia mindenkit levesz a lábáról, akit pedig nem az nem ember, mert istenem; nem csak olvassátok el és megtudjátok.
Köszönöm, hogy kölcsönkaphattam, mert ez… erre nincs szó, a főszereplő kivételével minden tökéletes volt, és ez jól olvassátok minden.

Vivi_
moly.hu

Sokkal jobban tetszett, mint az előző rész. Pörgős volt és izgalmas, új szereplők is kerültek a történetbe.
Nagyon tetszik a világ, amit Wendy felépített. Angyalok, a hét főbűn, óriások, démonok.. Ráadásul még egy tiltott szerelem is színre kerül, és ott van még a jól ismert szerelmi háromszög, ami itt szerintem nem is rombolja a történetet.

Doreen
moly.hu

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Olyan sokáig vártam rád bébi…! De most végre elolvastalak! El sem tudom mondani milyen fantasztikus volt…. Valami eszméletlen…. És ami még ennél is jobb már itt a második rész……szóval vasárnap estig ráhúzunk….:D

Pillecukorkám
moly.hu

Imádom ezt a sorozatot. Tiltott szerelem és dögös rosszfiú. Nekem való sztori, nefilimek, démonok, a hét főbűn, mindez egyedi, nagyon jól megírt történetbe foglalva, remekül megalkotott karakterekkel. Kérem a harmadik részt!!!

kellyolvas
moly.hu

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!