VIHAR ÉS FÁJDALOM SZIGETEI-SOROZAT

I. RÉSZ: VIPERA

book
main

VIPERA

Egy kis ízelítő…

Vagy én fogom megölni őt, vagy ő fog megölni engem. Ez az én végzetem.
A tizenhét éves Marianne sorsa, hogy egy napon ő legyen a Vipera, a Tizenkét sziget védelmezője. A jelenlegi Vipera azonban az útjában áll. A romlott és kegyetlen férfi hadihajóval portyázik a tengeren, és büntetlenül gyilkol, fájdalmat és szenvedést hagyva maga után. Kétségtelenül ő a legveszedelmesebb férfi az egész óceánon… és egyben Marianne apja. A lány a szigetek védelmezőjének született. Betöltheti ezt a szerepet? Még akkor is, ha emiatt elveszíti a családját, az otthonát, a szerelmét – és talán az életét is?
Egy bátor és erős hősnő. Egy feloldhatatlan dilemma. Egy nagyszerű új fantasy trilógia, mely a tengereken játszódik.

book

KI BEX HOGAN?

12 sziget, 12 elszigetelt világ, mindegyik más csodát rejt. Ezt alkotta meg Bex Hogan. De ki is ő?

KARRIER

Bex Hogan az anyatejjel szívta magába a fantasy irodalmat és a tündérmeséket, így élete nagy részét álmodozással töltötte. Szinte természetes, hogy a történeteit elkezdte feljegyezni, így manapság már vidáman ingázik a való világ és a képzelete között. Bex Cambridgeshire-ban él a férjével, két gyönyörű lányával és egy bolond cocker spániellel. Ha összefutunk vele, lehet, hogy épp lovagol, a növényeihez beszél vagy marcipánt eszik. Esetleg valami teljesen mást csinál.

BEX_HOGAN

„Ez a könyv igazán kidolgozott, átgondolt, kalandos YA fantasy. A szereplők kitűnőek, és számtalan igazán fenomenális tengeri jelenetet izgulhatunk végig. A főszereplőt, Marianne-t könnyen megkedveled, együtt tudsz érezni vele. Különösen tetszett, hogy nem tökéletes lány, nem tévedhetetlen, és képes a rossz döntésekre. Ha egy magával ragadó fantasyra vágysz, ne is keress tovább!”
Waterstones

NÉZD MEG A KÖNYV BEHARANGOZÓ VIDEÓJÁT!

LEGYÉL AZ ELSŐ 50 EMBER KÖZÖTT, AKI MEGRENDELI A VIPERA CÍMŰ REGÉNYT ÉS 6 DB-OS VIHAR ÉS FÁJDALOM SZIGETEI-SOROZAT KÖNYVJELZŐ CSOMAGOT KAPSZ AJÁNDÉKBA!

8000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

vipera

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

A könyvjelző csomag tartalma:

book

Mások ezeket mondták a Viperáról:

„Nagyon különleges történet, és bár elsőre úgy tűnhet, hogy itt egy tipikus szerelmi háromszögről van szó, imádtam, hogy a szerző csavart ezen egyet. A karakterek sokszínűek, kidolgozottak, a sztori pedig szépen megy előre. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Vámpírkalózok-sorozatot vagy az Üvegtrón-könyveket.”
Barnes&Noble

„Hogan új, élénk világot teremtett. amikor arról olvasol, milyen az élet a hajón, szinte érzed a sós levegő ízét a szádban.”
SFX Magazine

„Ez a könyv igazán kidolgozott, átgondolt, kalandos ifjúsági fantasy. A főszereplőt, Marianne-t könnyen megkedveled, együtt tudsz érezni vele. Különösen tetszett, hogy nem tökéletes, nem tévedhetetlen, és képes rossz döntésekre. Ha egy magával ragadó fantasyra vágysz, akkor ne is keress tovább!”
Waterstones

„Akciódús, lebilincselő. tengeri jelenetei fantasztikusak! A szereplők kivételesek, a történet magával ragad, és nem is enged el, Hogan stílusa pedig mindvégig teljesen lenyűgöző.”
Goodreads

TETSZIK A KÖNYV? AKKOR NÉZD MEG EZEKET IS!

AZ ÉDEN GYERMEKEI

JOEY GRACEFFA:
AZ ÉDEN GYERMEKEI

Az emberiség által tönkretett Földön majdnem minden élet elpusztult. Kétszáz éve azonban egy zseniális tudós, Aaron Al-Baz kialakított egy mesterséges világot, Édent. Úgy tervezte, hogy az emberek majd itt várják ki, hogy a Föld évszázadok alatt meggyógyítsa önmagát…

the grace year book

KIM LIGGETT:
THE GRACE YEAR
– A TIZENHATODIK ÉV

Senki nem beszél a kegyelem évéről. Garner megyében azt tartják az emberek a fiatal lányokról, hogy varázshatalmuknál fogva házasságokat forgatnak fel és rabságba taszítják a férfiakat…

elillano kaprazat

GIOVANNA ÉS TOM FLETCHER:
EVE OF MAN
– AZ ELILLANÓ KÁPRÁZAT

EVE AZ UTOLSÓ LÁNY A FÖLDÖN, ÍGY Ő AZ EMBERISÉG EGYETLEN REMÉNYE. DE EVE CSAK SZABADSÁGRA VÁGYIK. Eve az elmúlt 16 évben fogoly volt. Az Anyák őrizték. Saját sorsának csapdájába esett. És a világ feszülten figyelte őt. Aztán megragadta az esélyt, és megszökött…

otherworld

JASON SEGEL, KIRSTEN MILLER:
OTHERWORLD
– JÁTSSZ AZ ÉLETEDÉRT!

A tizennyolc éves Simon igazi megszállottja minden videójátéknak. Legújabb kedvence a Másvilág, egy igencsak élethűre sikerült virtuális valóság, ahol nincsenek szabályok. A fiú egyre több időt tölt a játékban, ám eközben Kat, aki régóta tetszik neki, egyre távolabb kerül tőle…

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!