KÉSZÜLJÜNK OTTHON IS AZ ÉRETTSÉGIRE

MATEMATIKÁBÓL ÉS EGYÉB TERMÉSZETTUDOMÁNYOS TANTÁRGYAKBÓL!

VÁSÁROLJ KEDVEZMÉNYESEN!

Írásbeli érettségire felkészítő könyvek 40% kedvezménnyel!

AKÁR 0 FT POSTAKÖLTSÉG!

A postaköltséget már egy könyv esetén is 400 Ft-ra csökkentettük. Abban az esetben, ha 4000 Ft felett vásárolsz, a csomagot ingyen juttatjuk el hozzád!

MINŐSÉGI SEGÉDKÖNYVEK SZÉLES VÁLASZTÉKA!

Számos kiadványt találhatsz itt, melyek segítségedre lesznek a gyakorlásban, a tudásod elmélyítésében, legyen szó nyelvekről vagy további tantárgyakról!

VÁLASSZ A LEGJOBB SEGÉDKÖNYVEK KÖZÜL

AKÁR 40% KEDVEZMÉNNYEL!

MATEMATIKA

– ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGIRE –

15 PROBA MATEK K

Dr. Ruff János, Tóth Julianna

15 próbaérettségi matematikából (középszint – írásbeli)

15 középszintű írásbeli próbaérettségi feladatsort tartalmazó kötetünket a hivatalos mintafeladatsorok alapján dolgoztuk át. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. A kötetben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2280 Ft helyett 1368 Ft

15 proba matek e

Dr. Ruff János, Tóth Julianna, Fröhlich Lajos

15 próbaérettségi matematikából (emelt szint – írásbeli)

15 emelt szintű írásbeli próbaérettségi feladatsort tartalmazó kötetünket a hivatalos mintafeladatsorok alapján dolgoztuk át. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. A kötetben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2480 Ft helyett 1488 Ft

emf matek k

Dr. Ruff János, Dr. Szamosköziné Méri Ilona, Tóth Julianna

Érettségi mintafeladatsorok matematikából (12 írásbeli középszintű feladatsor)

Érettségi mintafeladatsorokat tartalmazó sorozatunk kötetei a hivatalos mintafeladatsorok alapján készültek. A kipróbált feladatsorok minden érettségi feladattípust és témakört érintenek, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmasak. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. 12  középszintű írásbeli érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötetünkben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható.

Ár: 2680 Ft helyett 1608 Ft

emf matek e

Dr. Máder Attila, Matos Zoltán

Érettségi mintafeladatsorok matematikából (12 írásbeli emelt szintű feladatsor)

Érettségi mintafeladatsorokat tartalmazó sorozatunk kötetei a hivatalos mintafeladatsorok alapján készültek. A kipróbált feladatsorok minden érettségi feladattípust és témakört érintenek, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmasak. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. 12 emelt szintű írásbeli érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötetünkben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható.

Ár: 2680 Ft helyett 1608 Ft

mfgy 9-10

Fuksz Éva, Riener Ferenc, Ruff János, Schultz János

Érettségi feladatgyűjtemény matematikából, 9-10. évfolyam

Az összetartozó tematikai egységek előtt rövid elméleti bevezetőt is tartalmazó köteteink a tanítási órákhoz kötődve hatékonyan segítik a tananyag önálló munkával vagy tanári irányítással történő begyakorlását. A mindennapi élethez kapcsolódó, valamint a hosszabb, összetettebb szövegű példák a kompetenciaalapú gondolkodást is segítik. Minden esetben megadtuk, hogy az adott feladat közép- vagy emelt szintű, illetve könnyű vagy nehéz besorolású. A kötetekben szereplő feladatok megoldása letölthető a honlapunkról. Feladatgyűjteményeinket bármely középiskolai matematika-tankönyvcsalád feladatsorainak és tananyagának kiegészítéséhez ajánljuk.

Ár: 2480 Ft helyett 1488 Ft

mfgy 11-12

Fuksz Éva, Riener Ferenc, Ruff János, Schultz János

Érettségi feladatgyűjtemény matematikából, 11-12. évfolyam

Az összetartozó tematikai egységek előtt rövid elméleti bevezetőt is tartalmazó köteteink a tanítási órákhoz kötődve hatékonyan segítik a tananyag önálló munkával vagy tanári irányítással történő begyakorlását. A mindennapi élethez kapcsolódó, valamint a hosszabb, összetettebb szövegű példák a kompetenciaalapú gondolkodást is segítik. Minden esetben megadtuk, hogy az adott feladat közép- vagy emelt szintű, illetve könnyű vagy nehéz besorolású. A kötetekben szereplő feladatok megoldása letölthető a honlapunkról. Feladatgyűjteményeinket bármely középiskolai matematika-tankönyvcsalád feladatsorainak és tananyagának kiegészítéséhez ajánljuk.

Ár: 2480 Ft helyett 1488 Ft

SZÓBELI ÉRETTSÉGIRE IS!
OSSZEFUGG

Dr. Máder Attila

Érettségi összefüggések és mintafeladatok matematikából (középszinten)

Kiadványunk összefoglalja azokat az elméleti ismereteket, amelyeket a vizsgázónak tudnia kell a sikeres érettségi vizsgához. Mivel a hangsúly ezek alkalmazásán, a feladatmegoldáson van, ezért az egyes elméleti elemeket – legyen szó fogalmakról, tételekről vagy egyéb szükséges rutinokról, eljárásokról – példákkal és kidolgozott érettségi mintafeladatokkal szemléltetjük. Minden feladathoz a középszintű érettségi vizsga javítási-értékelési útmutatójához hasonló megoldást adunk, melyeket iránymutatásul arányos pontszámmal is elláttunk. Összefoglaló táblázatok, ábrák és tárgymutató segítik az ismeretek rendszerezését.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

kiserettsegi matek

Riener Ferenc

Kisérettségi feladatsorok matematikából

A kötetben tizenkét, a középszintű érettségihez hasonló felépítésű feladatsor található, amelyek a 9. és a 10. évfolyam tananyagát ölelik fel. A könyv a feladatok részletes, magyarázatokkal bővített megoldásai mellett tartalmaz egy módszertani bevezetőt, ezáltal önálló tanulásra is alkalmas. A kiadványt ajánljuk iskolai vagy otthoni gyakorláshoz és ellenőrzéshez egyaránt, illetve azoknak a pedagógusoknak is, akik szeretnék felmérni az általuk oktatott osztályok tudásszintjét.

Ár: 2280 Ft helyett 1368 Ft

feladattornyok

Dobcsányi János, Sörös Katalin

Feladattornyok matematikából

Könyvünk különlegessége, hogy a feladatokat nemcsak tematikusan csoportosítva, hanem egymásra épülő feladattornyokba rendezve tartalmazza. Mind a 143 torony 7-7 növekvő nehézségű feladatból épül fel, melyek lehetőséget biztosítanak a gyakorlástól a közép- és emelt szintű érettségi vizsgára való készülésen át a versenyekre való felkészüléshez is. Egy-egy torony feladatai – néhány kivételtől eltekintve – nem haladják meg egy adott tanév tananyagát, a tornyok tematikai sorrendje pedig követi a középiskolában megszokott tárgyalási sorrendet, ezért kötetünk 4 éven át, tankönyvtől függetlenül minden középiskolában használható.
A feladatok részletes megoldásait a CD-melléklet tartalmazza.

Ár: 2580 Ft helyett 1806 Ft

MINDENTUDÁS ZSEBKÖNYVEK
MZS MATEK

Matos Zoltán

Matematikai tételek és összefüggések

A könyv azokat a matematikai összefüggéseket, tételeket és definíciókat tartalmazza, melyek a matematika feladatok megoldásához szükségesek. Kiadványunk jelölései azonosak a középiskolában megszokottal, tematikája az érettségi követelményrendszerét követi. A kötet az emelt szintű ismereteket a középszinttől jól megkülönböztethető módon jelöli. Példák, ábrák, táblázatok, helyenként hasznos tanácsokat megfogalmazó megjegyzések és figyelmeztetések erősítik az ismeretek rendszerezését.

Ár: 1680 Ft helyett 1008 Ft

BIOLÓGIA

– ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGIRE –

emf biosz k

Berger Józsefné, Czédulás Katalin

Érettségi mintafeladatsorok biológiából (10 írásbeli középszintű feladatsor)

Érettségi mintafeladatsorokat tartalmazó sorozatunk kötetei a hivatalos mintafeladatsorok alapján készültek. Minden érettségi feladattípust és témakört érintenek, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmasak. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. 10 középszintű írásbeli érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötetünkben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2680 Ft helyett 1608 Ft

emf biosz e

Dr. Szalainé Tóth Tünde, Dr. Szűcsné Kerti Anita

Érettségi mintafeladatsorok biológiából (10 írásbeli emelt szintű feladatsor)

Érettségi mintafeladatsorokat tartalmazó sorozatunk kötetei a hivatalos mintafeladatsorok alapján készültek. Minden érettségi feladattípust és témakört érintenek, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmasak. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. 10 emelt szintű írásbeli érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötetünkben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2680 Ft helyett 1608 Ft

– SZÓBELI ÉRETTSÉGIRE –

130 tetel biosz

Juhász Katalin, Vargáné Lengyel Adrien

130 tétel biológiából (emelt szint – szóbeli)

70 A és 60 B emelt szintű szóbeli érettségi mintatételt tartalmazó kötetünket a 2017-ben életbe lépő, új érettségi követelményrendszer, valamint a hivatalos mintatételek alapján dolgoztuk át. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. A kötetben minden tétel kidolgozása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

etv biosz

Juhász Katalin, Vargáné Lengyel Adrien

Érettségi témakörök vázlata biológiából (közép- és emelt szinten)

A kiadvány összeállításnál figyelembe vettük a hivatalos mintatételeket és mintafeladatsorokat. Teljes mondatokból álló szöveg formájában, mégis vázlatszerűen taglalva tárgyaljuk a kisebb egységekre lebontott érettségi témaköröket. A kötet egymástól megkülönböztethető módon tartalmazza a közép- és emelt szintű tananyagot. A könyv részletesen bemutatja az érettségi vizsgakövetelmények témaköreit, a fogalmak meghatározását, illetve az új kerettantervben megadott kulcsfogalmak is hiánytalanul megjelennek. Összefoglaló táblázatok, ábrák segítik az ismeretek rendszerezését.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

szines kv biosz

Juhász Katalin, Vargáné Lengyel Adrien

Színes érettségi tételek biológiából (középszint – szóbeli)

60 A és 60 B középszintű szóbeli mintatételt, valamint 2 kidolgozott minta-projektfeladatot tartalmazó kötetünket a hivatalos mintatételek alapján dolgoztuk át. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. A kötetben minden tétel kidolgozása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2680 Ft helyett 1608 Ft

3333 fogalom biosz

Gutai Zita

3333 fogalom biológiából

Minden olyan biológiai szakkifejezés magyarázatát tartalmazza, amely az új kerettantervű középiskolai biológia-tananyag, valamint a kétszintű érettségi követelményrendszer része. A magyarázatok a tudomány jelenlegi állása szerinti legkorszerűbb definíciókból állnak, és figyelembe veszik a középiskolai tanítási gyakorlat módszertani szempontjait. A könyv a tanítási órákra és az érettségi vizsgákra való eredményesebb felkészülésben segít.

Ár: 2680 Ft helyett 1608 Ft

tanulokartyak biosz

Nagyné Páll Edit

Tanulókártyák biológiából

Játékos formában ismerhetjük meg nemcsak azokat a növényeket és állatokat, amelyekkel kirándulásaink és tanulmányaink során vagy a lakóhelyünk körül találkozhatunk, hanem azokat is, amelyek egzotikus élőhelyeken élnek. A szerző felvillantja küllemüket, mozgásukat, táplálkozásukat és szaporodásuk sajátosságait. A kártyák lehetővé teszik, hogy feladatok megoldásával próbára tehessük tudásunkat, és versenyre is kihívhassuk egymást. A doboz része a kártyákhoz tartozó megoldókönyv és a játéktábla. Minden korosztálynak ajánljuk.

Ár: 4480 Ft helyett 2688 Ft

FIZIKA

– ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGIRE –

 

emf fifzika k

Dr. Mező Tamás, Dr. Molnár Miklós

Érettségi mintafeladatsorok fizikából (10 írásbeli középszintű feladatsor)

Érettségi mintafeladatsorokat tartalmazó sorozatunk kötetei a hivatalos mintafeladatsorok alapján készültek. A kipróbált feladatsorok minden érettségi feladattípust és témakört érintenek. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. 10 középszintű írásbeli érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötetünkben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2680 Ft helyett 1608 Ft

emf fizika e

Dr. Mező Tamás, Dr. Nagy Anett

Érettségi mintafeladatsorok fizikából (10 írásbeli emelt szintű feladatsor)

Érettségi mintafeladatsorokat tartalmazó sorozatunk kötetei a hivatalos mintafeladatsorok alapján készültek. A kipróbált feladatsorok minden érettségi feladattípust és témakört érintenek. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. 10 emelt szintű írásbeli érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötetünkben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2680 Ft helyett 1608 Ft

– SZÓBELI ÉRETTSÉGIRE –

emt fizika

Győri István, Dr. Mező Tamás

Érettségi mintatételek fizikából (80 középszintű tétel)

80 középszintű szóbeli érettségi mintatételt tartalmazó kötetünk a hivatalos mintatételek alapján készült. Tételeink minden érettségi feladattípust és témakört érintenek, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmasak. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. Kötetünkben minden tétel kidolgozása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

vt fizika

Dr. Molnár Miklós

Érettségi témakörök vázlata fizikából (közép- és emelt szinten)

A hivatalos mintatételek és mintafeladatsorok alapján készült. Teljes mondatokból álló szöveg formájában, mégis vázlatszerűen taglalva tárgyaljuk a kisebb egységekre lebontott érettségi témaköröket. A kötet egymástól megkülönböztethető módon tartalmazza a közép- és emelt szintű tananyagot. A könyv részletesen bemutatja az érettségi vizsgakövetelmények témaköreit, a fogalmak meghatározását, illetve az új kerettantervben megadott kulcsfogalmak is hiánytalanul megjelennek. Összefoglaló táblázatok, ábrák segítik az ismeretek rendszerezését.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

tem felgy matek

Csiszár Imre, Dr. Farkas Zsuzsanna, Győri István, Dr. Mező Tamás, Dr. Molnár Miklós, Dr. Nagy Anett

Tematikus feladatgyűjtemény fizikából

A könyv 1100 szöveges és 400 tesztfeladata elsősorban a tankönyvi ismeretek megerősítését szolgálja, de a kétszintű érettségire való felkészülést is segíti, így éveken keresztül, folyamatosan használható. A feladatokat öt fejezetbe csoportosítottuk, és az egyes alfejezeteken belül nehézség szerint rendeztük sorba. Azt is jelöltük, hogy mely feladattípussal találkozhatnak a tanulók a közép-, illetve az emelt szintű érettségin. A kötet végén minden szöveges feladat végeredménye megtalálható. A kötethez tartozó CD-melléklet tartalmazza a feladatok mintegy felének részletes megoldását, a tesztek végeredményét, valamint fejezetenként egy-egy interaktív tesztfeladatsort is.

Ár: 3950 Ft helyett 2765 Ft

FÖLDRAJZ

– ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGIRE –

12 proba foci

Barta Ágnes, Dr. Barta Erika

12 próbaérettségi földrajzból (középszint – írásbeli)

12 középszintű írásbeli próbaérettségi feladatsort tartalmazó kötetünket  a hivatalos mintafeladatsorok alapján dolgoztuk át. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Szerzőink nagy hangsúlyt fektettek a követelményrendszer újdonságainak kiemelésére, így hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. A kötetben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2480 Ft helyett 1488 Ft

emf foci

Bába Károly, Sáriné dr. Gál Erzsébet

Érettségi mintafeladatsorok földrajzból (10 írásbeli középszintű feladatsor)

Érettségi mintafeladatsorokat tartalmazó sorozatunk kötetei a hivatalos mintafeladatsorok alapján készültek. A kipróbált feladatsorok minden érettségi feladattípust és témakört érintenek, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmasak. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. 10 középszintű írásbeli érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötetünkben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2680 Ft helyett 1608 Ft

– SZÓBELI ÉRETTSÉGIRE –

EMT FOCI

Barta Ágnes, Dr. Barta Erika

Érettségi mintatételek földrajzból (120 középszintű tétel)

60 általános természetföldrajz, a kontinensek, illetve Magyarország természetföldrajza és 60 általános társadalomföldrajz, regionális társadalmi-gazdasági földrajz középszintű szóbeli érettségi mintatételt tartalmazó kötetünk a hivatalos mintatételek alapján készült. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. A kötetben minden tétel kidolgozása és lehetséges értékelése megtalálható.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

et foci

Horváth Csaba, Sáriné dr. Gál Erzsébet

Érettségi témakörök vázlata földrajzból (közép- és emelt szinten)

Kötetünket összefoglalja azokat az elméleti ismereteket, amelyeket a vizsgázónak a sikeres érettségi vizsgához tudnia kell. A középszintű ismeretektől jól megkülönböztethető módon tartalmazza az emelt szintű tananyagot is. Az összeállításnál figyelembe vettük a hivatalos mintatételeket és mintafeladatsorokat. A könyv tartalmazza a vizsgakövetelményekben szereplő fogalmak meghatározását, az új kerettantervben megadott kulcsfogalmak is hiánytalanul megjelennek. Összefoglaló táblázatok, ábrák segítik az ismeretek rendszerezését.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

Alexa Mercédesz, Alexa Péter

Tanulókártyák földrajzból – Hazánk és Európa

A földrajz tanulókártyák játékos formában mutatják be Hazánk és Európa tájait, gasztronómiáját, gazdaságát, hagyományait, történelmi gyökereit, turisztikai célpontjait, valamint természeti jelenségeit. Több magyar földrajztudóst, világutazót és természetjárót is bemutatunk. Egy rövid pillanatképben csodás tájakat, városokat, építményeket ismertetünk. A kártyákon szereplő kérdések megválaszolásával próbára tehetjük tudásunkat. A doboz része a kártyákhoz tartozó megoldófüzet és a játéktábla.

Ár: 3280 Ft helyett 1968 Ft

Alexa Mercédesz, Alexa Péter

Tanulókártyák földrajzból – A nagyvilág

A földrajz tanulókártyák játékos formában mutatják be a nagyvilág Európán kívüli tájait, gasztronómiáját, gazdaságát, hagyományait, történelmi gyökereit, turisztikai célpontjait, valamint természeti jelenségeit. Magyar világutazókkal és természetjárókkal is megismerkedhetünk. Egy rövid pillanatképben csodás tájakat, városokat, építményeket ismertetünk. A kártyákon szereplő kérdések megválaszolásával próbára tehetjük tudásunkat. A doboz része a kártyákhoz tartozó megoldófüzet és a játéktábla.

Ár: 3280 Ft helyett 1968 Ft

INFORMATIKA

– ÍRÁSBELI ÉS SZÓBELI ÉRETTSÉGIRE –

emf info

Benke Gabriella, Várhidiné Kemenesi Rita

Érettségi mintafeladatsorok informatikából (8 gyakorlati középszintű feladatsor)

Érettségi mintafeladatsorokat tartalmazó sorozatunk kötetei a hivatalos mintafeladatsorok alapján készültek. Feladatsoraink minden érettségi feladattípust és témakört érintenek, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmasak. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. 8 középszintű gyakorlati érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötetünk CD-mellékletén találhatóak a feladatok megoldásához szükséges források, valamint a megoldott mintafeladatok is. Akötetben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

emt info

Tamás Ferenc

Érettségi mintatételek informatikából (60 közép- és emelt szintű tétel)

60 közép- és emelt szintű szóbeli érettségi mintatételt tartalmazó kötetünk az új érettségi vizsga követelményrendszere alapján készült. A tételek minden érettségi feladattípust és témakört érintenek, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmasak. Hatékony segítséget nyújt a felkészüléshez és felkészítéshez. A kötetben minden tétel kidolgozása és lehetséges értékelése megtalálható. Az emelt szintű tartalmak a középszintű ismeretektől jól megkülönböztethető módon szerepelnek.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

KÉMIA

– ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGIRE –

emf kemia k

Dr. Blázsikné Karácsony Lenke

Érettségi mintafeladatsorok kémiából (10 írásbeli középszintű feladatsor)

10 középszintű írásbeli érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötetünk a hivatalos mintafeladatsorok alapján készült. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Hatékony segítséget nyújt a felkészüléshez és felkészítéshez. A kötetben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2680 Ft helyett 1608 Ft

emf kemia e

Bárány Zsolt Béla, Dr. Ludányi Lajos, Dr. Tóth Zoltán

Érettségi mintafeladatsorok kémiából (10 írásbeli emelt szintű feladatsor)

10 emelt szintű írásbeli érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötetünk a hivatalos mintafeladatsorok alapján készült. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Hatékony segítséget nyújt a felkészüléshez és felkészítéshez. A kötetben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2680 Ft helyett 1608 Ft

– SZÓBELI ÉRETTSÉGIRE –

emt kemia

Feketéné Györe Szilvia, Somogyiné Ambrus Erika

Érettségi mintatételek kémiából (120 középszintű tétel)

60 A és 60 B szóbeli középszintű érettségi mintatételt tartalmazó kötetünk a hivatalos mintatételek alapján készült. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Szerzőink nagy hangsúlyt fektettek a követelményrendszer újdonságainak kiemelésére, így hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez.
A kötetben minden tétel kidolgozása és lehetséges értékelése megtalálható.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

etv_kemia

Dr. Tóth Zoltán

Érettségi témakörök vázlata kémiából – közép- és emelt szinten

A könyv összeállításnál az érettségi követelmények alapján nyilvánosságra hozott hivatalos mintatételeket és mintafeladatsorokat. Teljes mondatokból álló szöveg formájában, mégis vázlatszerűen taglalva tárgyaljuk a kisebb egységekre lebontott érettségi témaköröket. A kötet egymástól megkülönböztethető módon tartalmazza a közép- és emelt szintű tananyagot. Összefoglaló táblázatok és ábrák segítik az ismeretek rendszerezését.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

TESTNEVELÉS

tesi

Székely Márta

Érettségi mintatételek és témakörök vázlata testnevelésből (közép- és emelt szinten)

A középszintű ismeretektől jól megkülönböztethető módon tartalmazza az emelt szintű tananyagot is. Az összeállításnál figyelembe vettük a nyilvánosságra hozott hivatalos mintatételeket és mintafeladatsorokat. Teljes mondatokból álló szöveg formájában, mégis vázlatszerűen tagolva tárgyaljuk a kisebb egységekre lebontott érettségi témaköröket. A könyv tartalmazza a vizsgakövetelményekben szereplő fogalmak meghatározását, az új kerettantervben megadott kulcsfogalmak hiánytalanul megjelennek. Fotók, ábrák segítik az ismeretek rendszerezését. A kötet közép- és emelt szintű tételei a valódi vizsgahelyzet modellezik, minden érettségi feladattípust és témakört érintenek, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmasak. Szerzőnk nagy hangsúlyt fektetett a követelményrendszer újdonságainak kiemelésére, így hatékony segítséget nyújt a felkészüléshez és felkészítéshez.

Ár: 3480 Ft helyett 2088 Ft

MINDENTUDÁS ZSEBKÖNYVEK

fogalomtar

Dr. Blázsikné Karácsony Lenke, Gutai Zita, László Györgyi Angéla, Matos Zoltán, Dr. Molnár Miklós

Természettudományos fogalomtár – biológia, fizika, földrajz, kémia, matematika

A Mindentudás zsebkönyvek sorozat Természettudományos fogalomtár című kötete minden középiskolai biológiai, fizikai, földrajzi, kémiai és matematikai kerettantervi kulcsfogalom magyarázatát tartalmazza. A kötetben a kulcsfogalmakon kívül szerepelnek a középszintű érettségi vizsgakövetelmények megértéséhez szükséges fontosabb szakkifejezések definíciói is, így tantárgyanként mintegy 300-300 fogalmat gyűjtöttünk össze. A fogalmak tantárgyanként ábécé sorrendben szerepelnek. Ha egy szakkifejezés több tantárgynál is előfordulhat, akkor csak egy helyen definiáltuk, a többi helyen csak azt adtuk meg, hogy mely tantárgynál szerepel a meghatározás. Számos ábra segíti a megértést. Kötetünk hatékonyan egészíti ki a tankönyveket, így a tanórai és a középszintű érettségi felkészülést is segíti.

Ár: 1980 Ft helyett 1188 Ft

mini fuggveny

Dr. Blázsikné Karácsony Lenke, Gutai Zita, Matos Zoltán, Dr. Molnár Miklós, László Györgyi Angéla

Természettudományos mini függvénytáblázat – matematika, fizika, kémia, földrajz, biológia

A Mindentudás zsebkönyvek sorozat Mini függvénytáblázat című kötete azokat a matematikai fizikai, kémiai, földrajzi és biológiai összefüggéseket és számítási képleteket tartalmazza, melyek a természettudományos feladatok megoldásához szükségesek. Kiadványunk jelölései azonosak a középiskolában megszokottal, tematikája az érettségi követelményrendszerét követi. Példák, ábrák, táblázatok erősítik az ismeretek rendszerezését. Haszonnal forgatható a házi feladat megoldásánál, az érettségi vizsgára való felkészülésnél, gyakorlásnál, ismétlésnél, összefoglalásnál és rendszerezésnél, ezért nem maradhat ki az előrelátó tanulók iskolatáskájából.

Ár: 1980 Ft helyett 1188 Ft

ÁLTALÁNOS ISKOLAI KIADVÁNYOKAT KERESEL?

A gombra kattintva azokat is megtalálod!

A legújabb kiadványokért kövess minket a Facebookon!