ABBI GLINES: 

FOREVER TOO FAR –

BELÉD ESVE: 

Blair és Rush története lezárásra kerül.

csak a tied
masodik

Forever too Far

– Csak a tiéd

Egy kis ízelítő…

Rush az örökkévalóságot ígéri Blaire-nek… de az ígéreteket sokszor megszegik.
Úgy tűnik, a fiatalok a legnagyobb boldogságban várják első gyermeküket, ám egy nap felbukkan Rush apja, és közli a fiúval, hogy testvére, Nan hatalmas bajban van, és csak a fiú tud segíteni. Blaire megérti, milyen fontos szerelmének a családi kötelék, még közelgő esküvőjük időpontján is hajlandó lenne módosítani Rush kedvéért. Ám hamar szembesülnie kell azzal, hogy nem mindenki értékeli nagylelkűségét, sőt kifejezetten ellenségesek vele. Rush a családja és Blaire között vívódik, meg kell találnia a módját annak, hogy megmentse a kapcsolatait anélkül, hogy a másikat örökre elveszítené. A végén az egyiknek fontosabbnak kell lennie a másiknál, de az elengedés sosem könnyű feladat.

Blaire hitt a maga tündérmeséjében… de senki sem élhet örökre a fantáziavilágában. A Rush iránt érzett szerelme elhitette vele, hogy megtalálják annak a módját, hogy együtt maradhassanak. De Blaire-nek megfelelő döntést kell hoznia magáért és a kisbabájáért is. Még akkor is, ha ez a döntés összetörheti a szívét. Vajon Blaire és Rush megtalálják a maguk boldogságát, vagy már túl messzire kerültek ettől?

KI ABBI GLINES?

A Sea Breeze-sorozat párjai után Abbi elhozta nekünk Blairt és Rush-t, akiknél összeillőbb párt nem is alkothatott volna.

KARRIER

Abbi Glines a New Times, az USA Today és a Wall Street Journal bestseller írója, aki nemzetközi sikereket is tudhat magának. Legsikeresebb sorozati között van a Rosemary Beach, a Sea Breeze, a Vincent fiúk, a Boys South of Mason Dixon és a Field Party szériák. Emellett az Existence-trilógia és Black Souls sorozat is a nevéhez köthető.
Hisz a szellemekben, és minden új ismerősétől megkérdezi, hogy élnek-e szellemek a házában, mielőtt belépne az ajtón. Mindig megissza a délutáni teáját, mert odáig van az angolokért, annak ellenére, hogy Alabamában született. Ha megkérdezik, hány könyvet írt már életében, egy pillanatra megáll, és az ujjain számolja őket össze. Amikor épp nem ír, akkor a háromévesét szórakoztatja, vagy olvas (már ha a hároméves csemetéje engedi), esetleg az internetről vásárol (függője az Amazonnak), vagy fut, mert túl sok tacót evett. De az is lehet, hogy épp a következő kirándulását tervezi Disney Worldbe.

Tények Abbiről:

1. Követem Instagramon Justin Biebert, mert igazán szórakoztat.
2. Mivel már elmondtam ezt a dolgot Bieberről, bevallhatom azt is, hogy a kedvenc karácsonyi dalom a Mistletoe.
3. Cukormentes kólát iszok, miután csokit ettem, hogy egy kicsit megnyugtassam a lelkem.
4. Csomószor idézek a Szívek szállodájából, mert Lorelai Gilmore egy zseni.
5. Horkolok.
6. Fogalmam sincs, hogy kell bekapcsolni a mosógépünket. Komolyan mondom!
7. Ha meghallom egy vihar első jeleit, bezárkózom a legközelebbi gardróbba, és párnát teszek a fejemre.
8. Tim Tam csokikat rejtegetek a dolgozószobám asztalának fiókjában, amit az ausztrál olvasóim szoktak küldeni. Nem szeretek osztozni.
9. Hetente egyszer elhatározom, hogy el akarok költözni egy másik országba vagy államba. Mindig változik, épp hová. Eddig szerettem volna Maine-be, Arizonába, Kaliforniába, Tennessee-be, Bostonba, Chicagóba, Angliába, Skóciába és Ausztráliába költözni.
10. Biztos vagyok benne, hogy angol voltam előző életemben.
11. Ha bárhová elmehetnék ebben a percben, az Disney World lenne. Totál megszállott vagyok.
12. Rágom a körmöm, de általában azt hazudom az embernek, hogy csak szeretem rövidre vágni.
13. Rettegek a magasságtól, még a konyhai székre se merek felállni.
14. A Roxfortba akartam járni, de sosem kaptam levelet. Ezen a mai napig nem tudok túllépni.

abbi
facts

Rush az örökkévalóságot ígéri Blaire-nek…

JEGYEZD ELŐ A FOREVER TOO FAR – CSAK A TIÉD

CÍMŰ REGÉNYT 30% KEDVEZMÉNNYEL!

8000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

shelf

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

Hallgasd meg Rush dalát, amelyet Blairnek énekel az esküvőjükön.

SZEREZD BE A SOROZAT ELSŐ  KÉT RÉSZÉT

20% KEDVEZMÉNNYEL, VAGY AKÁR CSOMAGBAN A SOROZAT EDDIGI 3 RÉSZÉT 30% KEDVEZMÉNNYEL!

ELSO

ABBI GLINES:
FALLEN TOO FAR
– BELÉD ESVE

Amikor olyan dolgot akarsz, ami nem lehetne a tiéd…
A lány csak tizenkilenc éves.
Az új nevelőapjának a lánya.
Még mindig naiv és ártatlan, mivel az utóbbi három évben a beteg édesanyjáról gondoskodott.

A huszonnégy éves Rush Finlay számára ő az egyetlen, akit nem kaphat meg. A híres apja bűntudatból tömte pénzzel, az anyja elkeseredetten el akarta nyerni a szeretetét, és emellé még elképesztő külsővel is megáldotta a sors. Épp ezért Rushnak senki sem mondott nemet. Eddig,

Blaire Wynn édesanyja halála után elhagyta apró alabamai farmját, hogy összeköltözzön az apjával és új feleségével egy fantasztikus tengerparti házban, ami Florida egyik öblében terül el. Blaire nincs felkészülve arra, hogy teljesen megváltozzon az élete, és tudja, hogy sosem fog igazán beilleszkedni ebbe a csillogó világba. Aztán felbukkan a szexi mostohatesó is, akivel egész nyáron egyedül kell maradnia, mivel az apja elutazott Párizsba a feleségével.

MASODIK

ABBI GLINES:
NEVER TOO FAR
– SOSEM ELÉG

Szenvedély. Családi titkok és viszályok.
Árulás. Végtelen élvezet.

Miután a magára maradt Blaire elutazott Rosemary Beachre, hogy segítséget kérjen elidegenedett apjától, az élete máshogy alakult, mint várta. Mostohatestvére, az őrületesen szexi (és őrületesen nem egyszerű eset) Rush szép lassan az ujja köré csavarta őt, míg végül végzetesen egymásba szerettek. Azonban amikor már boldognak érezték magukat, Blaire megtudta, Rush anyja és testvére milyen aljas hazugságokkal próbálják bemocskolni elhunyt édesanyja emlékét. Ennek eltitkolását nem tudta megbocsátani a fiúnak, így  elhagyja szerelmét és visszatér Alabama állambeli otthonába. Mást sem akart, csak felejteni.
Azonban váratlan hírek borítják fel Blaire tervét, így arra kényszerül, hogy mégis megbízzon az egyetlen férfiban, aki hatalmas csalódást okozott neki. Hamarosan szembetalálja magát Rush határozottságával, amivel mindenképpen vissza akarja nyerni a lányt, miközben ő igyekszik távol tartani magát tőle. Blaire-nek fogalma sincs, helyesen cselekszik-e…

PACK

ABBI GLINES:
ROSEMARY BEACH-SOROZAT 1-3.

Szerezd be a Rosemary Beach-sorozat első három részét, vagy Blair és Rush történeteit egyben 30% kedvezménnyel!

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!