ABBI GLINES: 

HER SECRET –

BEAVATNÁM: 

JÖN PENELOPE BLOOM SOROZATÁNAK ÖTÖDIK KÖTETE!

HER_SECRET
masodik

Her Secret

– Beavatnám

Egy kis ízelítő…

Beismerem. Elcsesztem.
1. hiba: munkát kértem Peter Barnidge-tól.
2. hiba: elfogadtam az ajánlatát, pedig a tervem szerint közölni akartam vele, hogy menjen a francba.
3. hiba: Csak hogy ne soroljak fel még ezer más hibát, úgy teszek, mintha nem lenne több, csak az, hogy elhallgattam az igazság egy pici morzsáját az állásinterjún.

Ami Petert illeti… Hol is kezdjem? Az talán elég jól példázza a helyzetet, hogy csupán egyetlen napnak kellett eltelnie, és Mr. Szupersztár Bestsellerszerző neve máris tökéletes, gyerekbarát szitokszóvá vált nálam. Belerúgtál a szekrénybe? A Peter Barnidge-életbe! Elfogyott a pénz a bankszámládról? Azt a jó Peter Barnidge-át! És amikor rájössz, hogy belezúgtál a főnökömbe? Hogy a Barnidge-ba? Bárcsak egyszerűen utálhatnám, az könnyebb lenne, mint ezt a gyűlölettel kevert vonzódást érezni. De ő az a fajta dögös pasi, akitől jobb távol tartani magad. Parázslóan izzó sötétség. Olyan dögös, hogy ahányszor csak meglátom, mindig keresztet kell vetnem, mert egyetlen pillantásával már magával is ránt a kárhozatba. És ha már a kárhozatról ejtünk szót… egy kicsit hazudtam az állásinterjúmon. De egyedülálló anyaként mindent megteszek, hogy gondoskodjak a lányomról, akár egy kicsit még hazudok is. De sajnos, a kis titkok naggyá nőnek az idő múlásával. Csak idő kérdése, hogy Peter mikor is jön rá erre, és valahogy nem hiszem, hogy boldog lesz amikor beavatom.

KI PENELOPE BLOOM?

Élete

Penelope közel tucatnyi Amazon Top 50-es sikerkönyv írója, közülük 4 cím a Top 10-be is bekerült. Mindezek ellenére a mai napig idegösszeomlást kap ha új könyve jelenik meg, és még mindig azt érzi, hogy annyi tanulnivalója van az írásról és a könyvek kiadásáról, hogy kapkodnia kell a fejét.
Amikor nem ír, azon stresszel, hogy miről fog írni ha megint ír, és közben megpróbál vitatkozni a két kicsi lányával. Amikor nem velük civakodik, akkor a férjét próbálja meg egyenesben tartani.
Írni és közben segíteni egy családot egyben tartani nem egyszerű, de soha nem cserélné el semmiért.

PB

JEGYEZD ELŐ A HER SECRET – BEAVATNÁM

CÍMŰ REGÉNYT 30% KEDVEZMÉNNYEL!

8000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

polcc

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

SZEREZD BE A SOROZAT TÖBBI RÉSZÉT IS!

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!