MICOL OSTOW:

RIVERDALE – MENEKÜLÉS

Vajon milyen kalandokba keverednek most Archie-ék?

book_stock
cast

Riverdale

– Menekülés

Egy kis ízelítő…

Amikor Archie, Betty, Veronica és Jughead kocsiba szállnak, hamar rájönnek, hogy kis városuk problémái úgy tűnik, mindenhová követik őket, amerre csak mennek. Archie-t gyilkossággal vádolják, és a bizonyíték ellene szól. Betty, Veronica és Jughead tudják, hogy Hiram Lodge akarja rákenni a fiúra a szörnyű tettet, de nem tudják, hogyan bizonyíthatnák. A banda utolsó mentőövként kitalálja, hogy vissza kell menniük a bűntett helyszínére, hogy ott szerezzenek valamit, ami alátámasztja a szavaikat. Vissza kell menniük tehát Shadow Lake-hez. Azonban a Lodge család erdei kabinját minden oldalról veszély és fenyegetés övezi. Vajon sikerül a csapatnak találnia valamit, amivel tisztázhatják Archie nevét? És ami még fontosabb: visszajutnak Riverdale-be élve?

KI MICOL OSTOW?

Buffy, a vámpírok réme, Nancy Drew, Bűbájos boszorkák és persze Riverdale. Mi a közös bennük? Nem más, mint Micol Ostow.

Élete

Félig Puerto Rico-i, félig zsidó származású, félig szerkesztő félig pedig író, félig csokoládé és félig mogyoróvaj rajongó. Amikor határidős munkája van, gyakran félig alszik. Hisz abban, hogy az egész mindig jobb, mint a részek összessége, de ez főként a Chubby Hubby fagyira vonatkozik. New York Cityben él, ahol nagy mennyiségben fogyaszt kávét, sajtot és csokoládét.

KARRIER

Katharine McGee a Princetoni Egyetemen tanult francia és angol irodalmat, és a Stanford Egyetemen szerzett diplomát. Már egyetemista korában is sokat foglalkoztatta az amerikai királyság gondolata. Egy „kastélynosztalgiákról” szóló dolgozatában arról beszél, hogy az amerikai léleknek hiányérzete van, mert nekik nincsen saját dinasztiájuk. Katharine és férje az írónő szülővárosában, a texasi Houstonban laknak.

micol_ostow

El tudsz menekülni RIVERDALE elől?

RENDELD ELŐ A RIVERDALE – MENEKÜLÉS

CÍMŰ REGÉNYT 30% KEDVEZMÉNNYEL!

5000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

book_on_shelf

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

Nézd meg a Riverdale Netflix-sorozat előzetesét!

SZEREZD BE A SOROZAT ELSŐ RÉSZÉT

20% KEDVEZMÉNNYEL, VAGY AKÁR CSOMAGBAN A KÉT KÖNYVET 30% KEDVEZMÉNNYEL!

konyv

MICOL OSTOW:
RIVERDALE – A KEZDET

A vörös hajú Archie, Jughead, a szavak mestere és a jó kislánynak tűnő Betty hosszú évek óta minden nyarat együtt szoktak tölteni. Ez a mostani azonban más, mint az eddigiek. Archie egy titokzatos személy miatt kifordul önmagából, sportolás helyett gitározik és dalokat ír, elhanyagolva a magányos Jugheadet, akinek a rossz társaságba keveredő apja miatt igazán szüksége lenne egy barátra…

riverdale_books

MICOL OSTOW:
RIVERDALE – A KEZDET
+ RIVERDALE – MENEKÜLÉS

SZEREZD MEG ARCHIE, JUGHEAD, BETTY ÉS VERONICA KALANDJAINAK TÖRTÉNETEIT 30% KEDVEZMÉNNYEL CSOMAGBAN!

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!