MIKKI DAUGHTRY,

RACHAEL LIPPINCOTT

MINDVÉGIG

Megtalálhatod az igaz szerelmet, miután elvesztettél mindent?

all this time
landing jav

Mindvégig

Egy kis ízelítő…

Megtalálhat még a szerelem, miután mindent elvesztettél?
Kyle és Kimberly voltak a tökéletes pár a középiskolában, de amikor az érettségi banketten Kimberly szakít vele, Kyle világa szó szerint a feje tetejére áll. Autóbalesetet szenvednek, aminek során agykárosodása lesz, Kimberly pedig meghal. És nem ismer senkit, aki megérthetné, mit is érez.
Amíg nem találkozik Marley-val. Marley-t is nagy veszteség érte, amiért sajét magát hibáztatja. Ahogy Kyle és Marley próbálják egymás sebeit gyógyítani, érzéseik egyre erősebbek lesznek egymás iránt. Kyle azoban nem tud szabadulni a gondolattól, hogy egy újabb baleset felé száguld, ami ismét felforgatja majd az életét, pedig épp csak kezdte újra összerakni azt.
És igaza van.

KIK A SZERZŐK?

Rachael Lippincott és Mikki Daughtry már elhozta nekünk a nagysikerű Két lépés távolság című regényt. Most megint írtak valamit, amit el akarsz majd olvasni, mindvégig…

MIKKI DAUGHTRY

Mikki Daughtry a Brenau Egyetemen végzett, ahol színművészetet tanult. Los Angelesben él, forgatókönyv- és regényíróként dolgozik. Amikor pedig éppen nem ír, régi, fekete-fehér filmeket néz, folyamatosan Doris Day-t hallgat vagy ókori görög drámákat olvas. A klasszikusokat. Mindig.

RACHAEL LIPPINCOTT

A Pittsburghi Egyetemen diplomázott szépírásból. A pennsylvaniai Bucks megyéből származik, és jelenleg Pittsburghben él a feleségével és a kutyájukkal, Hankkel.

autror:

“Nem kell olyannak lenned mint ő volt. Nekem te vagy a minden.”

ISMERED MÁR STELLA ÉS WILL TÖRTÉNETÉT?

KÉT LÉPÉS TÁVOLSÁG

Szerethetsz valakit, akihez sosem érhetsz hozzá?

Stella Grant élete minden pillanatát pontosan megtervezi. Cisztás fibrózissal küzd, és egyedül egy új tüdő adhatna neki egy kicsit hosszabb, könnyebb életet. Mindig szigorúan három lépés távolságot kell tartania más betegektől, és ő nem olyan, aki kockáztatni merne. Egészen addig, amíg be nem toppan az életébe a vad Will Newman, akinek rakoncátlan tincseitől és csodás kék szemétől Stella gyomra azonnal szaltózni kezd. Azonban a fiú éppen az, akitől a lánynak mindenképp távol kéne tartania magát, hiszen már a lehelete is életveszélyes lehet a számára. De mi van, ha a szívük és zsigeri vágyódásuk egyre közelebb húzza őket egymáshoz? Ha csak egy kicsit lefaraghatnának a távolságból… Vajon két lépés tényleg olyan veszélyes lenne, ha egyszer csak így nem törik össze a szívük?

ffa

“Óvatosan kinyitom az apró medált, és végiglapozom vékony lapjait, összesen hármat, együtt kiadják, hogy I ♥ U. Valószínűleg mindig lesznek kis vitáink, de mindig szeretni fogjuk egymást.”

MIT GONDOL A VILÁG A MINDVÉGIGRŐL?

“Daughtry és Lippincott egy varázslatos szerelmi történetet mesélnek el reményről és sorsszerűségről. A meglepő fordulatok nemcsak izgalmasabbá, de romantikusabbá is teszik a nem mindennapi cselekményt.”

Publisher’s Weekly

„Modern tündérmese két tinédzserről, akik a fájdalom és a veszteségek után egymásban
találnak vigasztalást.”

Kirkus Reviews

„Egy letehetetlen regény, amely tökéletesen egyensúlyoz a szívfájdalom és a reménység
között: a szerelem nem töri össze a szívet, a tragédia nem foszt meg az örömtől, és mindenki megkapja a boldog befejezést.”

Culturess

„A Mindvégig nem egyszerűen a szerelemről szól. Arról mesél, hogyan dolgozhatjuk fel
a traumákat és tragédiákat, hogy jobban megérthessük önmagunkat.”

Shelf Awareness

RENDELD MEG RACHAEL LIPPINCOTT ÉS MIKKI DAUGHTRY: MINDVÉGIG CÍMŰ REGÉNYÉT

 30% KEDVEZMÉNNYEL ÉS MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY GYÖNYÖRŰ KÖNYVJELZŐVEL IS!

10.000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

shelf_mod_3

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

SZERETED A ROMANTIKUS TÖRTÉNETEKET? AKKOR EZEK IS TETSZENI FOGNAK!

10 blind dates

Ashley Elston:
10 vakrandi, hogy megtaláld
a nagy Őt

Egy összetört szív, tíz vakrandi és egy kész bolondokháza! A tizenhét éves Sophie már alig várja, hogy az idei karácsonyt a barátjával, Griffinnel töltse édes kettesben, ám egy buliban fültanúja lesz annak, hogy a fiú szünetet szeretne tartani a kapcsolatukban. A lány szakít vele, majd autóba ül, és meg sem áll Shreveportig, hogy a karácsonyt az olasz-amerikai családja körében töltse.

ghost bride

Yangsze Choo:
Szellemara

Malájföld, 1893. Li-lannak, az egykor jómódú, de mára lecsúszott család leányának nem sok reménye lehet. Csakhogy a sors forgandó, és Li-lan különös ajánlatot kap a gazdag és hatalmas Lim családtól: legyen a rejtélyes körülmények között elhunyt, egyetlen fiuk szellemfelesége. Az ősi időkbe visszanyúló, mégis nagyon ritkán alkalmazott szertartással szokták megbékíteni a hazajáró lelkeket…

 

someone new

Laura Kneidl:
Someone new
– Valaki új

„Folyton azon rágódok, mások mit gondolnak rólam. Kit látnak bennem. De veled nem így van. Ha veled vagyok, egészen önmagam lehetek.” Amikor Micah találkozik az új szomszédjával, el sem tudja hinni: éppen Julian az, aki néhány héttel korábban elveszítette miatta a munkáját. Micah rettenetesen érzi magát, főleg azért, mert Julian rideg és elutasító vele, és még arra sem ad neki alkalmat, hogy bocsánatot kérjen tőle…

chemistry

Krystal Sutherland:
A szerelem kémiája

Henry Page még sohasem volt szerelmes… Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője…

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!