KÉT LÉPÉS TÁVOLSÁG

Szerethetsz valakit,
akihez sosem érhetsz hozzá?

KÉT LÉPÉS TÁVOLSÁG
FROM SCENE

KÉT LÉPÉS TÁVOLSÁG

Egy kis ízelítő…

Szerethetsz valakit, akihez sosem érhetsz hozzá?
Stella Grant élete minden pillanatát pontosan megtervezi. Cisztás fibrózissal küzd, és egyedül egy új tüdő adhatna neki egy kicsit hosszabb, könnyebb életet. Mindig szigorúan három lépés távolságot kell tartania más betegektől, és ő nem olyan, aki kockáztatni merne. Egészen addig, amíg be nem toppan az életébe a vad Will Newman, akinek rakoncátlan tincseitől és csodás kék szemétől Stella gyomra azonnal szaltózni kezd. Azonban a fiú éppen az, akitől a lánynak mindenképp távol kéne tartania magát, hiszen már a lehelete is életveszélyes lehet a számára. De mi van, ha a szívük és zsigeri vágyódásuk egyre közelebb húzza őket egymáshoz? Ha csak egy kicsit lefaraghatnának a távolságból… Vajon két lépés tényleg olyan veszélyes lenne, ha egyszer csak így nem törik össze a szívük?

Gyűjtés a Cisztás Fibrózis Betegek Egyesületének

Kiadónk nyáron összefogott az olvasókkal, és több mint 1 millió forintot sikerült összegyűjteni.

De kit és miért támogattunk?

A kampány apropója a Két lépés távolság című könyv és film: egy tragikusan gyönyörű szerelem története, amelynek főszereplői egy olyan betegséggel küzdenek, amely a mai napig nem gyógyítható, és amely miatt nem mehetnek egymáshoz két lépés távolságnál közelebb. Ez a betegség a cisztás fibrózis.
Magyarországon minden 25. ember hordozza a betegséget okozó gént, és minden 4000. gyermek születik ezzel az elváltozással. Az ő támogatásukra jött létre a Cisztás Fibrózis Betegek Egyesülete, nekik ajánlotta fel kiadónk az összegyűlt összeget.

A gyűjtés

Az olvasók minden megvásárolt Két lépés távolság című könyv után 100 Ft-tal támogatták az egyesületet, emellett a kiadó nyári online olvasótáborára jelentkezők 250 Ft-ot ajánlhattak fel 2019. június közepétől augusztus végéig. Az így összegyűlt összeget kiadónk szeptemberben juttatta el az egyesületnek.

Még nincs vége

Tulajdonképpen a fentiek csak részeredmények, hiszen a gyűjtés még nem ért véget. A Líra és Anima könyvesboltokban és webáruházaikban, a Book24.hu és Alexandra.hu webáruházakban, valamint a kiadótól közvetlenül a www.olvas.hu oldalon is megvásárolható a kiadó Két lépés távolság támogatói könyvjelzője, amelynek ára 299 Ft, amiből az áfát levonva 235 Ft-tal támogatható a Cisztás Fibrózis Betegek Egyesülete.

bookmark

VÁSÁROLJ A WWW.OLVAS.HU OLDALON VAGY A NAGY KÖNYVHÁLÓZATOKNÁL KÉT LÉPÉS TÁVOLSÁG TÁMOGATÓI KÖNYVJELZŐT, ÉS TÁMOGASD TE IS A CISZTÁS FIBRÓZIS EGYESÜLETET!

[smartslider3 slider=”7″]

Amit az olvasók írtak a Két lépés távolságról:

“Nem vagyok egy nagy romantikus könyvrajongó, ennek ellenére ezt a könyvet mindenkinek csak ajánlani tudom. Végig úgy éreztem, hogy hiteles történet, ami egy komoly betegségről fontos üzenetet hordoz. A téma komolysága ellenére befaltam szinte három nap alatt.”

Szaszkó Gabriella
a Pennington testvérek-sorozat és a Kora február szerzője


“Őszintén hittem bennük, ebbe a két fiatalban, akik néhol olyanok, mint a kiskamaszok, másszor meg komolyabban viselkednek, mint a felnőttek. (…) Hiába mondtam az agyam, hogy ez nem valós, mese habbal, a szívem csordultig telt érzelmekkel és a végén… többször is megkönnyeztem.”

niitaa
moly.hu


“Szívbemarkolóan szép! Zsepi nélkül olvasása nem javasolt… Tudom, tudom, hogy az alapszituáció akár lerágott csont is lehetne (beteg fiatalok szerelme), de ez a történet mégis tud újat nyújtani! Csodálatos! Mindenkinek egy Willt az életébe! Alig várom, hogy este megnézhessem a filmet!”

KönyvMoly_1989
moly.hu


“…ez a kötet okkal készült el – nem teljes mértékű heppienndel, csak annyival, amiért az ember szemébe könny szökik a végén és mosolyogva képes becsukni egy cseppet sem aranykeretbe foglalt történetet. Mindenkit szerettem, minden momentumot szerettem…”

diamondfox
moly.hu


 

kari_2

HA MEGTETSZETT A KÖNYV, SZEREZD BE MOST 20% KEDVEZMÉNNYEL!

books

RACHAEL LIPPINCOTT – KÉT LÉPÉS TÁVOLSÁG

Stella Grant élete minden pillanatát pontosan megtervezi. Cisztás fibrózissal küzd, és egyedül egy új tüdő adhatna neki egy kicsit hosszabb, könnyebb életet. Mindig szigorúan három lépés távolságot kell tartania más betegektől, és ő nem olyan, aki kockáztatni merne…

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!