Megérkezett a Midlife Crisis-duológia folytatása…

Vajon hogyan alakul Anna és Josh kapcsolata?

travel

KÉSŐ MÁRCIUS

Egy kis ízelítő…

Josh és Anna újra furcsa álmokat lát. Előző, közös négy évük legrosszabb pillanatai élénken elevenednek meg előttük, miközben egész Európán átívelő utazásra indulnak közösen a zenekarral. A párral az elmúlt négy évben megfordult a világ. Josh Westberg befutott zenész lett, világkörüli turnékra jár. Annával közösen kezdtek új életet Londonban. A lány azonban korántsem boldog, úgy érkezik meg az amsterdami repülőtérre, hogy szünetet akar tartani a kapcsolatukban. A világhírnév nehézségei, Anna korábbi fájdalmai mind-mind lenyomatot képeznek a megcsalásra épült, nehezen kialakult párkapcsolaton. Úgy fest, Anna félelmeire Európa csodás helyszínei sem hozhatnak gyógyírt. De vajon ki áll az új álmok hátterében, ami csak a rosszra emlékezteti a párt? Lehetséges-e boldog párkapcsolatot építeni egy tönkretett házasság romjain? Milyen hátrányokból indul egy kapcsolat, amely megcsaláson alapul? Van-e esélye Annának is megtalálnia önmagát, vagy neki már csak az a szerep juthat, hogy egy sikeres férfi támogatója legyen?

„Annát befogadta a banda, ő meg pezsgett az utazásban, a hosszú éjszakákban, és MidLife Crisis-os pulcsiban ugrált a koncerteken. De az nyáron volt, és nyáron sokszor minden valószerűtlenül tökéletes. Az ősz szelével azon kezdtünk gondolkodni, hogyan is élhetnénk körülbelül normális életet a munkám mellett.”

KI SZASZKÓ GABRIELLA?

Úgy ír, hogy az embernek csak akkor van kedve letenni a könyvét, ha a végére ér. Eléri, hogy az olvasó ott legyen a könyvben, érezze azt, amit a szereplők.

K_A_HIKARI, MOLY.HU

KARRIER

Szaszkó Gabriella kreatív írással, szerkesztéssel, blogírással és online újságírással foglalkozik. Írói pályafutása valahol gyermekkorában kezdődött, már akkor is meséket alkotott. Erről azóta sem szokott le, és úgy véli: „a fantáziavilágot nem kinőni, hanem ápolgatni kell, hogy minél messzebbre érjenek ágai”.

INTERJÚ

Idén számos interjú készült az írónővel. Itt láthatjátok a legutóbbit, amelyben a Midlife Crisis-duológiával kapcsolatos kérdésekre válaszol az írónő.

Szaszko Gabriella

OLVASTAD A DUOLÓGIA ELSŐ RÉSZÉT?

kora februar

Anna és Josh nem ismerik egymást. Mindennek ellenére egy ágyban ébrednek fel egy ismeretlen, elszigetelt helyen, miközben odakint hatalmas hóvihar tombol. A házban nyomok után kutatva hamarosan ráébrednek, hogy öt év kiesett az életükből, hiába próbálnak visszaemlékezni, sehogy sem sikerül. Öt év alatt azonban rengeteg minden történhet egy ember életében. Vajon Joshnak sikerült kiszabadulnia az egyetemi időszak fojtogatásából, és valóra váltotta az álmát, hogy sikeres rockzenész legyen? És Anna hozzáment végül az egyetemi szerelméhez, és megtalálta mellette a boldogságot? Mind a ketten előre eltervezték az életüket, megálmodták, hová is szeretnének jutni a harmincas éveik elejére. De ha minden a terv szerint alakult, mégis hogyan lehetséges, hogy egymás mellett ébredtek ezen az ismeretlen helyen? Csak az kavarja fel őket még jobban, amikor felfedezik, hogy az álmaikban lassan visszapárolognak az elmúlt évek emlékei. Hamarosan kiderül, hogy a kiesett öt év elképesztő meglepetéseket tartogat.

ISMERED KORÁBBI MŰVEIT?

Öt nagy sikerű könyve is megjelent már a Maxim Könyvkiadó gondozásában.

MARADJ VELEM

David Pennington a saját szabályai szerint él: sikeres író és öntörvényű alak, aki mindenkit távol tart magától, a bátyját, Christ kivéve. David élete azonban teljesen felborul, amikor Chris, a sikeres manhattani ügyvéd öngyilkosságot követ el a saját lakásában…

BESZÉLJ HOZZÁM

Amy Forester élete nem könnyű; úgy tűnik, senki sem érti meg tetteinek mozgatórugóit. Amy a híres íróval, David Penningtonnal él párkapcsolatban. A férfi nem olyan régen publikálta gyerekkori memoárját, amiből ország-világ számára kiderül, hogy Amy korábban az író bátyjával, Chrisszel járt jegyben.

VIGYÁZZ RÁM

Chris Pennington pszichiátere segítségével, egy évvel a halála után osztja meg terápiájának felvételeit testérével, Daviddel, akinek élete ezek nélkül is szétcsúszóban van. Napjait főleg drogokkal és nőkkel tengeti New Yorkban, amíg aztán váratlan események vissza nem űzik gyerekkori otthonába…

NYISD KI EZT A NAPLÓT

Szereted a könyveket? Imádsz olvasni? Igazi könyvmoly vagy?

Akkor ez a Napló neked szól, mert ebbe összegyűjtheted eddigi olvasmányélményeidet, könyves bakancslistábad, kedvenc műfajaidat és mindent, ami jó az olvasásban – és mindezt a lehető legkreatívabb módon! Fess, ragassz, színezz, vágj, hajtogass, tervezz, és készítsd el a saját menő olvasónaplódat!

three books mockup
nyisdkkieztanaplot
  • ;

MIT MOND A VILÁG A MIDLIFE CRISIS-DUOLÓGIÁRÓL?

Lehetne ez egy egyszerű romantikus sztori is, ám a Késő március sok minden, csak nem egy egyszerű romantikus történet.

Könyvuniverzum blog

Én ezt a regényt háromszor is elolvastam. Még a kezdetekkor előolvasóként, később az új változatot, és most újra a blogturné kedvéért. Minden újrázásnál ugyanúgy elvarázsolt Josh (yeahh) és a történet elgondolkodtatott.

kellyolvas
moly.hu

Ez a könyv is szaszkógabisan sodor el, és megsebez. Adja az öklösöket, ahogy átélteti nem csak a cselekményt, de a szereplői válságait és szenvedéseit.
Ez a regény nem fog szórakoztatni. Alaposan gyomron vág, megráz, de megköszönöd neki.

Minden napra egy könyv blog

Itt és most leteszem a nagy esküt, hogy bármilyen regény is jelenik meg a jövőben Szaszkó Gabitól, azt én a magamévá teszem.
Annyira jó volt! Teljesen magába szippantott a történet.

Sippancs
moly.hu

RENDELD MEG LEGÚJABB REGÉNYÉT

30% KEDVEZMÉNNYEL!

8000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

kesomarcius

TETSZIK A KÖNYV? AKKOR NÉZD MEG EZEKET IS!

MARADJ VELEM

SZASZKÓ GABRIELLA – MARADJ VELEM

David Pennington a saját szabályai szerint él: sikeres író és öntörvényű alak, aki mindenkit távol tart magától, a bátyját, Christ kivéve. David élete azonban teljesen felborul, amikor Chris, a sikeres manhattani ügyvéd öngyilkosságot követ el a saját lakásában.

BESZÉLJ HOZZÁM

SZASZKÓ GABRIELLA – BESZÉLJ HOZZÁM

Amy Forester élete nem könnyű; úgy tűnik, senki sem érti meg tetteinek mozgatórugóit. David testvére öngyilkosságát követően határozza el, hogy megosztja mindenkivel gyermekkora borzalmait, alkoholista édesanyjuk bántalmazásait és zűrös kapcsolatát Amyvel.

VIGYÁZZ RÁM

SZASZKÓ GABRIELLA – VIGYÁZZ RÁM

Chris Pennington pszichiátere segítségével, egy évvel a halála után osztja meg terápiájának felvételeit testérével, Daviddel, akinek élete ezek nélkül is szétcsúszóban van. Napjait főleg drogokkal és nőkkel tengeti New Yorkban, amíg aztán váratlan események vissza nem űzik gyerekkori otthonába.

kora februar

SZASZKÓ GABRIELLA – KORA FEBRUÁR

Anna és Josh nem ismerik egymást. Mindennek ellenére egy ágyban ébrednek fel egy ismeretlen, elszigetelt helyen, miközben odakint hatalmas hóvihar tombol. A házban nyomok után kutatva hamarosan ráébrednek, hogy öt év kiesett az életükből, hiába próbálnak visszaemlékezni, sehogy sem sikerül.

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon!