Egy feltételek nélküli szerelem…

…és egy rettenetes, rémisztő titok, amely örökre tönkreteheti a boldogságnak még a reményét is.

girl in front of her house

FÉNY A SZÍVEMBEN

Egy kis ízelítő…

Amikor a fiatal Elliott legelőször megpillantotta Catherine-t, azonnal tudta, hogy még sohasem látott nála szomorúbb és csodásabb teremtést. Mind a ketten kitaszítottnak érzik magukat, ami rögtön közel hozza őket egymáshoz. Érzelmeik egyre mélyülnek, viszont amikor Catherine-nek a legnagyobb szüksége lenne rá, Elliott kénytelen elhagyni a várost. Végül azonban mégis visszatér, de addigra már mindketten megváltoznak. Elliott a középiskola ünnepelt futballsztárja, Catherine pedig a szabadideje minden percében az anyja rejtélyes panziójában robotol. A lány nem bocsátotta meg Elliottnak azt, hogy magára hagyta, de a fiúnak eltökélt szándéka, hogy visszanyeri a szívét. Amikor Catherine végre kész arra, hogy feltétel nélkül megbízzon Elliottban, a fiú egy helyi tragédia első számú gyanúsítottja lesz.

“Emlékszem, amikor először megpillantottalak. Arra gondoltam, hogy nálad csinosabb lányt még nem láttam. Aztán később megtudtam, hogy te vagy a legegyüttérzőbb, aztán a legszomorúbb is. És a legrémültebb. A legbátrabb. Minden nappal jobban csodállak, és ha kíváncsi vagy, mi ijeszt meg legjobban, akkor az az, hogy valószínűleg nem érdemellek meg, de tudom, hogy jobban szeretlek, mint ahogy bárki más képes lenne rá. Bármit megtennék, hogy biztonságban és boldogságban tudjalak. Csak remélhetem, hogy ez elég.”

KI JAMIE MCGUIRE?

Falom és falom a könyveit. Azt hiszem, belopta magát a kedvenceim közé. 🙂

BellaNóci, MOLY.HU

KARRIER

JAMIE McGUIRE a The New York Times, a USA Today és a Wall Street Journal sikerlistáin első helyen álló írónő, a Maddox fivérekről szóló sorozat, a Sötétség és Fény angyalai-trilógia és a világszerte sikert kivívó regények, a Gyönyörű sorscsapás és a Veszedelmes sorscsapás írója. Ő volt az első független írónő, aki az amerikai kiskereskedelmi óriással, a Walmarttal kötött könyvkiadási szerződést. Műveit közel ötven nyelvre fordították le. Az oklahomai Tulsában él három gyermekével.

INTERJÚ

Az elmúlt évek alatt számos interjú készült az írónővel. Itt olvashatjátok azt, amelyben a Fény a szívemben-nel kapcsolatos kérdésekre válaszol az írónő.

jamie mcguire

ISMERED KORÁBBI MŰVEIT?

Számos nagy sikerű könyvsorozata is megjelent már a Maxim Könyvkiadó gondozásában.

GYÖNYÖRŰ SORSCSAPÁS SOROZAT

David Pennington a saját szabályai szerint él: sikeres író és öntörvényű alak, aki mindenkit távol tart magától, a bátyját, Christ kivéve. David élete azonban teljesen felborul, amikor Chris, a sikeres manhattani ügyvéd öngyilkosságot követ el a saját lakásában…

BEAUTIFUL SOROZAT

Amy Forester élete nem könnyű; úgy tűnik, senki sem érti meg tetteinek mozgatórugóit. Amy a híres íróval, David Penningtonnal él párkapcsolatban. A férfi nem olyan régen publikálta gyerekkori memoárját, amiből ország-világ számára kiderül, hogy Amy korábban az író bátyjával, Chrisszel járt jegyben.

A SÖTÉTSÉG ÉS FÉNY ANYGALAI TRIOLÓGIA

Chris Pennington pszichiátere segítségével, egy évvel a halála után osztja meg terápiájának felvételeit testérével, Daviddel, akinek élete ezek nélkül is szétcsúszóban van. Napjait főleg drogokkal és nőkkel tengeti New Yorkban, amíg aztán váratlan események vissza nem űzik gyerekkori otthonába…

books
books
books
books
books

VÉLETLEN SOROZAT

Amy Forester élete nem könnyű; úgy tűnik, senki sem érti meg tetteinek mozgatórugóit. Amy a híres íróval, David Penningtonnal él párkapcsolatban. A férfi nem olyan régen publikálta gyerekkori memoárját, amiből ország-világ számára kiderül, hogy Amy korábban az író bátyjával, Chrisszel járt jegyben.

ÖNÁLLÓ KÖTETEK

Chris Pennington pszichiátere segítségével, egy évvel a halála után osztja meg terápiájának felvételeit testérével, Daviddel, akinek élete ezek nélkül is szétcsúszóban van. Napjait főleg drogokkal és nőkkel tengeti New Yorkban, amíg aztán váratlan események vissza nem űzik gyerekkori otthonába…

  • ;

MIT GONDOL A VILÁG A FÉNY A SZÍVEMBEN-RŐL?

„Egy igazán magával ragadó regény
két sebzett szívű fiatalról, akik egymás
barátságában találnak vigaszra, amiből kivirágzik egy megható első szerelem.
Egy romantikus történet melegséggel,
bűntudattal és reménnyel átszőve.”

Kirkus Reviews

„Jamie McGuire most is egy megkapó,
olvasmányos szerelmi történetet vetett papírra… A rasszizmus, a bántalmazó
családok és a mentális betegség témáit
érintve két eleven főszereplőt teremtett.
Elejt annyi utalást, hogy felkészülj rá,
mi is várható, bár a csúcspont igazán
meglepő és rémisztő.”

VOYA

„Nyers és valódi őszinteséggel megírt
regényében a szerzőnő teljesen rabul
ejti az olvasókat, amikor elmerül a szív
bonyolult ügyeiben. Legújabb regénye
egy olyan állhatatos szerelemről szól,
ami elvarázsolja az embert.”

RT Books Reviews

„Ez a hangulatában Nicholas Sparks könyveit idéző regény népszerű lesz a romantikus műfaj kedvelői körében… A karakterek melegséget sugároznak, az összetartozásuk pedig sorsszerű, és ez az, ami azonnal megfogja az olvasókat.”

Booklist

RENDELD MEG LEGÚJABB REGÉNYÉT

20% KEDVEZMÉNNYEL!

4000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

konyvek

TETSZIK A KÖNYV? AKKOR NÉZD MEG EZEKET IS!

gyonyoru sorscsapas

JAMIE MCGUIRE – GYÖNYÖRŰ SORSCSAPÁS

Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében – azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik.

red hill

JAMIE MCGUIRE – RED HILL

Három idegen, mégis közös a sorsuk. Amikor a világ minden pontjáról jelentések jönnek egy halálos járványról, mely nemcsak öl, de élőhalottá változtatja a fertőzötteket, ezek a hétköznapi emberek rendkívüli körülményekkel szembesülnek, és sorsuk hirtelen összefonódik. Mikor rájönnek, hogy nem tudnak elfutni a veszély elől…

perzselo menedek

JAMIE MCGUIRE – PERZSELŐ MENEDÉK

Ahogy Darby Dixon a menyasszonyi ruhájában ül egy texasi templom fürdőszobájában, a kezében egy pozitív terhességi tesztet tartva, rájön, hogy hozzámenni a vőlegényéhez élete legrosszabb döntése lenne. Végül úgy dönt, elindul, hogy egy új városban, új névvel kezdje elölről. Minden remekül alakul egészen addig..

veletlen szerelem

JAMIE MCGUIRE – VÉLETLEN SZERELEM

Erin Easter annak a három Erinnek az egyike, akik egy kisváros, Blackwell gimnáziumának végzős diákjai, akiknek nemcsak a keresztnevük egyezik, de a születésnapjuk is. Eastert felelőtlen, egyedülálló édesanyja nevelte fel, és plátói szerelmet táplál Weston Gates iránt. A két másik lány…

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!