Egy kis boszi naplója

Olvass bele és nyerd meg!
(Részletek lejjebb!)

Miről szól az Egy kis boszi naplója?

A VARÁZSLAT NEHEZEBB, MINT AMILYENNEK LÁTSZIK.

A tizenhárom éves Luna Hush odavan mindenért, ami boszorkányos. Ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy a boszorkányság a valóságban nem olyan, mint a filmeken, könyvekben vagy kísérteties történetekben. Amikor néhány nyolcadikos gyerek piszkálni próbálja halloweenkor, valami nagyon furcsa dolog történik. Kiderül, hogy a Massachusetts állambeli Kramerville egy évszázados boszorkánydráma helyszíne. És a meglepetés: Luna családja van az egész középpontjában. Amikor a lány ereje megmutatkozik, a dolgok teljesen elszabadulnak. Befogad egy beszélő macskát, belép egy varázsnaplóba, ahol felfedezhet egy elrejtett világot. Nemzedékekkel korábbi, ősi titkok tárulnak fel, ahogy Luna megismeri a város, családja és önmaga bonyolult örökségét.

witchy_button
Nyertesek:
boszi_nyertes

Ki írta az Egy kis boszi naplóját?

Emma Steinkellner Kaliforniában, Los Angelesben él; illusztrátor, karikaturista és író. Az Egy kis boszi naplója című, felsősöknek szóló képregény szerzője. Az Egy kis boszi naplója a tizenhárom éves Luna történetét meséli el, aki megtanulja, hogy ha az ember boszorkány, akkor a varázslat előfordulása szinte természetes. A nemzedékeken és világokon átívelő kalandban Luna felfedi, milyen bonyolult boszorkányörökség él a városában, a családjában és benne.

A szerző a Stanford Egyetemen tanult. Emma a nyomtatott és online sajtóban megjelenő karikatúrákat és képregényeket készít; ragyogó tehetségű nővérével, Kit Steinkellnerrel dolgozik. Együtt alkották meg az Aces című, kamaszoknak szóló romantikus-komikus webképregényt és az Eisner-díjra jelölt Quince (Birs) szuperhős felnőtté válási történetét, ami a Fanbase Press kiadásában jelent meg. Emma munkája továbbá a Pow Slam Sparkle című képregény-napló. http://www.emmasteinkellner.com/

wqitch

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon!