Dream könyvek
válogatások

A Maxim kiadó válogatásait (Dream, Mont Blanc, Passion, Pulse válogatások, Delfin könyvek) összefogó márka.

Ez alatt a név alatt lesz elérhető teljes kínálatunk, minden kicsiknek és nagyoknak szóló könyvünk, legyen az gyerekeknek szóló, vicces és tanulságos mese, lenyűgöző fantasy, izgalmas történelmi dráma, fülledt szerelmi történet vagy hátborzongató horror. Széles kínálatunkban biztosan mindenki megtalálja majd a neki tetsző és csak rá váró olvasmányt. A Dream Könyvek – érdeklődési körtől és ízlésvilágtól függetlenül – minden korosztály igényeit képes kielégíteni.

MILYEN VÁLOGATÁSOKAT FOG ÖSSZE A DREAM KÖNYVEK?

Dream válogatás

DREAM VÁLOGATÁSAz álmodozók igazi sorozata

A Dream válogatás történetei olyan világba repítenek, ahol lebilincselő, szórakoztató, inspiráló regények felejthetetlen karakterei várnak. Egybegyűjti azokat a világszerte nagy sikerű könyveket, melyek elsősorban a tizenévesek érdeklődését kelthetik fel, de az idősebb korosztály számára is örömet szerezhetnek. A válogatás tartalmaz szerelmes regényeket, romantikus meséket, angyali történeteket, fantasy sztorikat, fiataloknak szóló krimiket. Az izgalmas, elgondolkodtató és szórakoztató történetek a szabadidő izgalmas eltöltésére adnak lehetőséget. Merülj el az álmok világában, légy részese különleges lények sorsának, éld át érzelmek viharát, tapasztald meg mindazt, ami a regények lapjain feltárul!

MILYEN REGÉNYEKET TALÁLSZ EBBEN A VÁLOGATÁSBAN?

A válogatásban szereplő összes könyvért kattints a kék nyílra!

két lépés távolság

RACHAEL LIPPINCOTT – KÉT LÉPÉS TÁVOLSÁG

Szerethetsz valakit, akihez sosem érhetsz hozzá? Stella Grant élete minden pillanatát pontosan megtervezi. Cisztás fibrózissal küzd, és egyedül egy új tüdő adhatna neki egy kicsit hosszabb, könnyebb életet. Mindig szigorúan három lépés távolságot kell tartania más betegektől, és ő nem olyan, aki kockáztatni merne. Egészen addig, amíg be nem toppan az életébe a vad Will Newman…

the one

JOHN MARRS – THE ONE

Meddig mennél el, hogy megtaláld az igazit? Nem kell hozzá más, csak egy egyszerű DNS-teszt. Gyorsan mintát vesz az ember, és már össze is párosítják a DNS-párjával – azzal, aki genetikailag neki rendeltetett. Ezt ígéri egy alkalmazás, a DNSPárod. Egy évtizeddel ezelőtt egy vállalat bejelentette, hogy megtalálták azt a gént, ami párosítja az embereket a lelki társukkal. Azóta világszerte emberek milliói találták meg a DNS-párjukat. De ennek a felfedezésnek is megvannak az árnyoldalai…

riverdale

MICOL OSTOW – RIVERDALE 1.

Amikor Archie, Betty, Veronica és Jughead felkerekednek egy hétvégi kirándulásra, rájönnek, hogy kisvárosi problémáik egész úton végigkísérik őket…
Archie-t gyilkossággal vádolják, hamarosan kezdődik a bírósági tárgyalás az ellene felhozott vádak alapján. Betty, Veronica és Jughead tisztában vannak azzal, hogy Archie-t Hiram Lodge mártotta be, csakhogy ezt bizonyítani egyelőre nem tudják.

 

vipera

BEX HOHAN – VIPERA

Vagy én fogom megölni őt, vagy ő fog megölni engem. Ez az én végzetem.
A tizenhét éves Marianne sorsa, hogy egy napon ő legyen a Vipera, a Tizenkét sziget védelmezője. A jelenlegi Vipera azonban az útjában áll. A romlott és kegyetlen férfi hadihajóval portyázik a tengeren, és büntetlenül gyilkol, fájdalmat és szenvedést hagyva maga után. Kétségtelenül ő a legveszedelmesebb férfi az egész óceánon… és egyben Marianne apja.

nyíl
mont blanc válogatás

MONT BLANC VÁLOGATÁSA sikerlisták csúcsáról hoztuk el…

A Mont Blanc válogatás elhozza az olvasóinak a sikerlistás könyveket. Elsősorban felnőtteket szólít meg, mert amellett, hogy szórakoztató, könnyed olvasmányok is helyet kapnak a sorozatban, a komoly témák is előtérbe kerülnek. A válogatás tartalmaz szépirodalmi alkotásokat, igényes szórakoztató irodalmat, romantikus történeteket, történelmi regényeket. Legyen részese kalandoknak, borzongásnak; élje át letűnt korok eseményeit; hagyja, hogy megérintsék az érzelmek, gondolkodjon sorsfordító kérdéseken, jusson el az olvasás élményének csúcsára!

MILYEN REGÉNYEKET TALÁLSZ EBBEN A VÁLOGATÁSBAN?

A válogatásban szereplő összes könyvért kattints a kék nyílra!

ÁLMOK BANDÁJA

LUCA DI FULVIO – ÁLMOK BANDÁJA

Cetta és fia, Christmas Olaszországból menekült az erőszak és a viszontagságok elől Amerikába, a remények országába. A nő egyetlen vágya, hogy a kisfia igazi amerikai legyen: szabad azért, hogy boldog lehessen, de mindenekelőtt szabad azért, hogy önmaga lehessen. Ám a huszadik század eleji New York külvárosaiban „amerikainak lenni” egyben azt is jelenti, hogy konfrontálódni kell a világ minden szegletéből érkező emigránsok közösségével, amelyben a törvényeket a gengszterek és az embereik diktálják.

levendulaszoba

NINA GEORGE – LEVENDULASZOBA

A párizsi könyvkereskedő, Jean Perdu számára a regény olyan, mint a gyógyszer. Pontosan tudja, hogy milyen könyvre van szükség, hogy meggyógyítsa a megsebzett lelket. Könyvtára egy valóságos irodalmi gyógyszertár. Jean mindazokon segít, akik betérnek hozzá, egyedül saját gyötrelmeire nem talál megoldást. 21 évvel ezelőtt, egy este, míg ő aludt, szerelme kilépett az életéből. Csak egy levelet hagyott hátra, amit a férfi azóta sem olvasott el.

A JÓ SZAMARITÁNUS

JOHN MARRS – A JÓ SZAMARITÁNUS

A telefonban barátságos a hangja. De meg lehet bízni benne? Akik felhívják a KrízisVonalat, reményvesztettek. Meg kell győzni őket, hogy érdemes élni. De akik igazán balszerencsések, Laurához kerülnek. Ő pedig nem azt akarja, hogy szívük reménnyel teljen meg. Hanem hogy meghaljanak. Laurát már próbára tette az élet: átvészelt egy betegséget és egy nehéz házasságot is, ám negyven felé haladva még mindig nyugtalan, dühös.

közel a horizonthoz

JESSICA KOCH – KÖZEL A HORIZONTHOZ

Egy nagy szerelem története. Történet a bizalomról, bátorságról, fájdalomról, kétségekről, és az elengedés erejéről. Igaz történet. Jessica fiatal, nem szereti a bonyodalmakat, és sokat ígérő jövő vár rá. Amikor egyik este elmegy otthonról, nem sejti, hogy a nagy szerelmével fog találkozni. Nem sejti, hogy ez a találkozás az egész világképét meg fogja változtatni. És főleg azt nem sejti, hogy hamarosan élete legnehezebb döntése előtt fog állni…

nyíl
delfin könyvek

DELFIN KÖNYVEKA felejthetetlen olvasási élményekért

Főleg általános iskolások számára válogattuk ezeket a történeteket, de a mesék birodalma bármely korosztály számára lebilincselő lehet. Merülj el a fantázia világában, légy részese különleges lények sorsának, kalandozz együtt vicces és barátságos állatokkal, élj át izgalmas helyzeteket, és készülj a váratlan fordulatokra! Tapasztald meg mindazt, ami a regények
oldalain feltárul, és engedd szabadjára a képzeletedet!

MILYEN REGÉNYEKET TALÁLSZ EBBEN A VÁLOGATÁSBAN?

A válogatásban szereplő összes könyvért kattints a kék nyílra!

kivansagfa

KATHERINE APPLEGATE – A KÍVÁNSÁGFA

Helló! Én egy öreg északi vörös tölgyfa vagyok, de a barátaim csak Vörösnek hívnak. Régóta nagy gonddal őrzöm a környéket egy Bongó nevű varjú és számos kis állat társaságában, akik az odvaimban rendezték be lakásukat. És még egy fontos dolog: az itt élő emberek minden évben, május elsején eljönnek, hogy az ágaimra kötözzék a kívánságaikat. Az álmok, vágyak és remények suttogó fája vagyok. Egy kívánságfa. Eddig csendesen figyeltem az élet körforgását, és sohasem avatkoztam közbe.

alsogatyas kapitany

DAV PILKEY – ALSÓGATYÁS KAPITÁNY 1.

ISMERD MEG ALSÓGATYÁS KAPITÁNYT!

A negyedikes George és Harold az osztályuk furfangos kis mókamesterei. De amit mások megtréfálásánál is jobban szeretnek: saját képregényük készítése. Ugyanis ketten együtt megteremtették iskolájuk, sőt az egész világ történelmének legnagyobb szuperhősét: Alsógatyás Kapitányt, akinek valódi kiléte AKKORA titok, hogy MÉG Ő MAGA sem tudja!

LAPOZÓS MOZIVAL! A világhírű, szuper animációs technika, amivel te lehetsz az, aki irányítja az eseményeket!

egy kis boszi naploja

EMMA STEINKELLNER – EGY KIS BOSZI NAPLÓJA

A telefonban barátságos a hangja. De meg lehet bízni benne? Akik felhívják a KrízisVonalat, reményvesztettek. Meg kell győzni őket, hogy érdemes élni. De akik igazán balszerencsések, Laurához kerülnek. Ő pedig nem azt akarja, hogy szívük reménnyel teljen meg. Hanem hogy meghaljanak. Laurát már próbára tette az élet: átvészelt egy betegséget és egy nehéz házasságot is, ám negyven felé haladva még mindig nyugtalan, dühös.

csillagpaff

DOMINIQUE VALENTE – CSILLAGPAFF 1.

Mocsári Füzi egy boszorkánycsalád legifjabb tagja, és neki jutott a legkisebb varázserő – ugyanis ő csak az elveszett holmikat tudja megtalálni, mint például zoknikat vagy fából készült műfogsorokat… Hasznos, de azért nem kifejezetten izgalmas… Ám egy szép napon váratlanul megjelenik Füziéknél Csillagpaff legesleghatalmasabb boszorkánya, Moreg Vaine, és a lány segítségét kéri. Egy egész nap – hogy pontosak legyünk: a múlt kedd – eltűnt. Teljesen.

nyíl
PASSION VÁLOGATÁS

PASSION VÁLOGATÁSForró vágy és édes borzongás

A Passion válogatás könyvei mindig izgalomban tartanak majd.
Elsősorban olyan regények kapnak helyet ebben a sorozatban, amelyeket buja, erotikus jelenetek fűszereznek. A forró pillanatok hol romantikus, hol akciódús, hol humoros, hol pedig drámai történetek közben csalnak pírt az olvasók arcára. Vad szenvedély, észveszejtő románcok, felejthetetlen karakterek és felhevítő vágy. Borzongj a forró pillanatoktól, ragadjanak magukkal az érzelmek, és éld át, milyen a féktelen szerelem!
Csak felnőtt olvasóknak!

MILYEN REGÉNYEKET TALÁLSZ EBBEN A VÁLOGATÁSBAN?

A válogatásban szereplő összes könyvért kattints a kék nyílra!

his banana

PENELOPE BLOOM – HIS BANANA

Az új főnököm szereti a szabályokat. Van egy, amit senki nem mer megszegni… Senki sem érhet a banánjához. Én persze megérintettem.
És nemcsak megfogtam, hanem a számba is vettem. Megrágtam… és még le is nyeltem. Tudom… Rossz, rossz lány vagyok. Ezután vettem észre őt, és higgyétek el, nem úgy lehet a legjobb első benyomást tenni, ha épp a pasi banánjától fuldokolsz. De ugorjunk vissza az időben! Mielőtt még megfogtam egy billiomos banánját, végre megkaptam az első igazi kiküldetésemet üzleti riporterként.

beléd esve

ABBI GLINES – FALLEN TOO FAR

Amikor olyan dolgot akarsz, ami nem lehetne a tiéd… A lány csak tizenkilenc éves. Az új nevelőapjának a lánya.

Még mindig naiv és ártatlan, mivel az utóbbi három évben a beteg édesanyjáról gondoskodott.

A huszonnégy éves Rush Finlay számára ő az egyetlen, akit nem kaphat meg. A híres apja bűntudatból tömte pénzzel, az anyja elkeseredetten el akarta nyerni a szeretetét, és emellé még elképesztő külsővel is megáldotta a sors. Épp ezért Rushnak senki sem mondott nemet. Eddig…

piszkosul akarlak

HELENA HUNTING – PISZKOSUL AKARLAK

A NŐNEK NAGYON VONZÓ A FEKVÉSE

Rian Sutter és a nővére az ingatlanszakmában dolgozik. Megveszik a házakat, majd felújítják, hogy aztán eladják a gazdag hírességeknek. A két nőnek most végre elegendő tőkéje van, hogy megvegyék a saját tengerparti házukat. De amikor Rian önkéntelenül felkelti egy szexi idegen figyelmét, aki minden házat elhappol előle, drámaian megváltozik a helyzet…

VÉGRE AZ ENYÉM

MELISSA FOSTER – VÉGRE AZ ENYÉM

A Sugar Lake-könyvek New York Times bestsellerszerzője, Melissa Foster egy élvezetes új sorozattal érkezik. Két jó barát, egy baba, szóval egy instant család és egy meglepő szerelem története ez.
Ben Dalton mindennel kapcsolatban őszinte, kivéve a szívügyeket. Örök idők óta szerelmes legjobb barátjába, a pimasz, nagyszájú, okos Aurelia Starkba. Ben azonban mindig túl sokat tervezget, és az időzítés sosem volt az erőssége. Amikor végre eldönti, hogy lépne az ügyben, Aurelia közli, hogy másik városba költözik…

nyíl
pulse válogatás

PULSE VÁLOGATÁSDermesztő feszültség és vérfagyasztó izgalom

A Pulse válogatás fő zsánerei a thriller, a krimi, a horror és az emberi kapcsolatokat boncolgató lélektani művek.
Itt nemcsak a történetek tartják fenn a feszültséget az olvasóban, hanem a sokkoló jelenetek, a bonyolult férfi-nő viszonyok, a drámai és váratlan fordulatok, valamint a szemléletes leírások. És ahogy próbálod kideríteni, ki a tettes, nyomozol a vérfagyasztó helyszíneken, betekintést kapsz a női lélek legmélyebb rétegeibe, követed az egyre elképesztőbb fordulatokat, megismered rejtélyes családok legsötétebb titkait, vagy épp fejtegeted egy őrült elme képzelgéseit. Garantált a hidegrázás. Egy biztos: ha ebből a sorozatból válogatod az olvasnivalóidat, nem lesz nyugodt éjszakád.
Csak erős idegzetűeknek!

MILYEN REGÉNYEKET TALÁLSZ EBBEN A VÁLOGATÁSBAN?

A válogatásban szereplő összes könyvért kattints a kék nyílra!

Charlotte

JESSICA VALANCE – CHARLOTTE

Charlotte kényszeres örömszerző – nem tehet róla, de túllő a célon. Így amikor egyik éjszaka egy eszméletlen emberbe botlik, csak természetes, hogy segíteni akar.

Az áldozat szerető családja körébe kerülve azonnal látja, mennyire szükségük van rá. De miközben a férfi szülei boldogan befogadják maguk közé, a nővérével egészen más a helyzet. Nem csak arról van szó, hogy Rebecca nem kedveli Charlotte-ot, nyilvánvalóan nem is bízik meg benne.

De minél több időt tölt Charlotte Rebecca társaságában, annál inkább gyanítja, hogy Rebeccának valami rejtegetni valója van.

The woman inside

E. G. SCOTT – THE WOMAN INSIDE – A MÁSIK NŐ

Lehetetlen letenni ezt a házasságról, titkokról és bosszúról szóló történetet, amit egy férj és egy feleség szemszögéből ismerhetünk meg, akik tökéletes és rettenetesen veszélyes társai egymásnak.
Paul és Rebecca fuldokolnak abban a szenvedélyben, mely egykor lángra gyújtotta a szerelmüket, mára kétszínű alakoskodássá alakult át, és azzal fenyeget, hogy véget vet a házasságuknak, szabadságuknak és épelméjűségüknek. A gyógyszerfüggőség csapdájában vergődő Rebecca nemcsak azt fedezi fel, hogy a férjének viszonya van, de azt is, hogy azzal a másik nővel új életet akar kezdeni.

Képzelt barát

STEPHEN CHBOSKY – KÉPZELT BARÁT

Kate Reese egyedülálló anya, aki menekülni próbál bántalmazó kapcsolatából, mert jobb életet akar magának és a fiának, Christophernek.

Először úgy tűnik, hogy Mill Grove tökéletes hely, ahol végre megállapodhatnak. Aztán Christopher eltűnik, és senki sem találja. Hat hosszú nap múlva kerül elő az erdőből a város peremén: sértetlen, de valahogy mégis más lett. Attól fogva egy hang beszél hozzá a fejében, amelyet csak ő hallhat, és küldetése van, amelyet csak ő teljesíthet: karácsonyra fel kell építenie az erdőben egy lombházat, különben az anyja és mindenki más a városban örökre megváltozik.

Saint x

ALEXIS SHAITKIN – SAINT X

Claire mindössze hét éves, amikor a főiskolás nővére, Alison eltűnik a családi vakáció utolsó estéjén, egy karibi szigeten, Saint X-en. Néhány nappal később Alison holttestét megtalálják egy közeli homokzátony távoli pontján, és letartóztatnak két helyi férfit, az üdülőhely alkalmazottait. Nagyon kevés azonban a bizonyíték, és a kronológiai sorrend sem támasztja alá a vádakat, így a férfiakat hamarosan szabadon engedik. Claire és a szülei számára nem marad mást, mint hazatérni a tönkrement életükbe. A szenzációhajhász bulvársajtó felkapja a sztorit, kialakítja saját változatát a történtekről, de a rejtély valójában megoldatlan marad.

nyíl

Lépj be velünk az álmok világába és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!