Dream könyvek
válogatások

A Maxim kiadó válogatásait (Dream, Mont Blanc, Passion, Pulse válogatások, Delfin könyvek) összefogó márka.

Ez alatt a név alatt lesz elérhető teljes kínálatunk, minden kicsiknek és nagyoknak szóló könyvünk, legyen az gyerekeknek szóló, vicces és tanulságos mese, lenyűgöző fantasy, izgalmas történelmi dráma, fülledt szerelmi történet vagy hátborzongató horror. Széles kínálatunkban biztosan mindenki megtalálja majd a neki tetsző és csak rá váró olvasmányt. A Dream Könyvek – érdeklődési körtől és ízlésvilágtól függetlenül – minden korosztály igényeit képes kielégíteni.

MILYEN VÁLOGATÁSOKAT FOG ÖSSZE A DREAM KÖNYVEK?

dream_valogatas

DREAM VÁLOGATÁSAz álmodozók igazi sorozata

A Dream válogatás az álmodozók igazi sorozata! Történetei olyan világba repítenek, ahol lebilincselő, szórakoztató, inspiráló regények felejthetetlen karakterei várnak. Egybegyűjti azokat a világszerte nagysikerű könyveket, melyek elsősorban a tizenévesek érdeklődését kelthetik fel, de az idősebb korosztály számára is örömet szerezhetnek. A válogatás tartalmaz szerelmes regényeket, romantikus meséket, angyali történeteket, fantasy sztorikat, fiataloknak szóló krimiket. Az izgalmas, elgondolkodtató és szórakoztató történetek a szabadidő izgalmas eltöltésére adnak lehetőséget. Merülj el az álmok világában, légy részese különleges lények sorsának, éld át érzelmek viharát, tapasztald meg mindazt, ami a regények lapjain feltárul!

“Nyugodtan szerelembe eshetsz: valaki majd elkap.”

A szerelem képlete
Ali Hazelwood

MILYEN REGÉNYEKET TALÁLSZ EBBEN A VÁLOGATÁSBAN?

A válogatásban szereplő összes könyvért kattints a kék nyílra!

dream_konyvek

ALI HAZELWOOD

A SZERELEM KÉPLETE

Harmadéves doktorandusz hallgatóként Olive nem hisz a tartós romantikus kapcsolatokban, de a legjobb barátnője igen, és ő emiatt kerül ebbe a helyzetbe. Ann meggyőzéséhez, hogy randizik és jó úton halad a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” felé, többre van szüksége néhány kézlegyintéses Jedi-trükknél. A kutatóknak bizonyítékok kellenek. Úgyhogy mint bármelyik magára valamit…

gyonyoru_sorscsapas_jamie_mcguire

JAMIE MCGUIRE

GYÖNYÖRŰ SORSCSAPÁS

Makulátlan blúz, lófarok, térdig érő szoknya. Abby Abernathy klasszikus jó kislánynak tűnik. De ez csak az új Abby, aki menekülni akar a múltja elől, a családja elől, és végleg hátra akarja hagyni régi önmagát. És amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, minden szándéka az, hogy elfelejtse régi életét, és mindent újrakezdjen. Travis Maddox tipikus laza srác, minden bulira más lánnyal érkezik, és nagyon könnyen keveredik bajba.

house_of_hollow

KRYSTAL SUTHERLAND

HOLLOW LÁNYOK

Iris Hollow és két idősebb testvére kétségtelenül furák. Gyerekként egy skót utcáról tűntek el, és csak egy hónap múlva tértek vissza emlékek nélkül, úgy, hogy fogalmuk sem volt hol jártak, vagy mi is történt velük. Még ennél is megdöbbentőbb, hogy külsőleg is megváltoztak: kék szemük feketére sötétült, régebben fekete hajuk tejfehérré vált. Ahogy egyre idősebbek lesznek furcsa, hátborzongató…

 

HA_VELEM_MARADT_VOLNA

LAURA NOWLIN

HA VELEM MARADT VOLNA

Autumn és Finn régen elválaszthatatlanok voltak. Aztán valami megváltozott közöttük. Vagy ők változtak meg. Most mindent megtesznek azért, hogy ne vegyenek tudomást egymásról. Autumnnak ott van a barátja, Jamie, és a szűk baráti társasága. Finn pedig az a fiú lett a suliban, akit mindenki a közelében akar tudni. Ettől azonban Autumn minden találkozásukkor azzal az egyre erősödő és mardosó gondolattal küzd, hogy talán  a dolgok…

nyíl
mont_blanc_valogatas

MONT BLANC VÁLOGATÁSA sikerlisták csúcsáról hoztuk el…

A Mont Blanc válogatás elhozza az olvasóinak a sikerlistás könyveket. Elsősorban felnőtteket szólít meg, mert amellett, hogy szórakoztató, könnyed olvasmányok is helyet kapnak a sorozatban, komoly témák is előtérbe kerülnek. A válogatás tartalmaz szépirodalmi alkotásokat, igényes szórakoztató irodalmat, romantikus történeteket, történelmi regényeket. Legyen részese kalandoknak, borzongásnak; élje át letűnt korok eseményeit; hagyja, hogy megérintsék az érzelmek, gondolkodjon sorsfordító kérdéseken, jusson el az olvasás élményének csúcsára! Csak a legjobbakat akarja olvasni? A Mont Blanc válogatás elhozza az olvasóknak szóló bestsellerlistás könyveket.

“Miért és ha. A létezés két legfájdalmasabb szava.”

A Rózsa-kód
Kate Quinn

MILYEN REGÉNYEKET TALÁLSZ EBBEN A VÁLOGATÁSBAN?

A válogatásban szereplő összes könyvért kattints a kék nyílra!

a_titkos_edenkert

LUCA DI FULVIO

A TITKOS ÉDENKERT

Cetta és fia, Christmas Olaszországból menekült az erőszak és a viszontagságok elől Amerikába, a remények országába. A nő egyetlen vágya, hogy a kisfia igazi amerikai legyen: szabad azért, hogy boldog lehessen, de mindenekelőtt szabad azért, hogy önmaga lehessen. Ám a huszadik század eleji New York külvárosaiban „amerikainak lenni” egyben azt is jelenti, hogy konfrontálódni kell a világ minden szegletéből érkező emigránsok…

a_rozsa_kod

KATE QUINN

A RÓZSA-KÓD

A párizsi könyvkereskedő, Jean Perdu számára a regény olyan, mint a gyógyszer. Pontosan tudja, hogy milyen könyvre van szükség, hogy meggyógyítsa a megsebzett lelket. Könyvtára egy valóságos irodalmi gyógyszertár. Jean mindazokon segít, akik betérnek hozzá, egyedül saját gyötrelmeire nem talál megoldást. 21 évvel ezelőtt, egy este, míg ő aludt, szerelme kilépett az életéből. Csak egy levelet hagyott hátra, amit a férfi azóta sem olvasott el.

CARL CHINN

PEAKY BLINDERS

AZ ÖRÖKSÉG

A telefonban barátságos a hangja. De meg lehet bízni benne? Akik felhívják a KrízisVonalat, reményvesztettek. Meg kell győzni őket, hogy érdemes élni. De akik igazán balszerencsések, Laurához kerülnek. Ő pedig nem azt akarja, hogy szívük reménnyel teljen meg. Hanem hogy meghaljanak. Laurát már próbára tette az élet: átvészelt egy betegséget és egy nehéz házasságot is, ám negyven felé haladva még mindig nyugtalan, dühös.

JOHN MARRS

A JÓ SZAMARITÁNUS

A telefonban barátságos a hangja. De meg lehet bízni benne? Akik felhívják a KrízisVonalat, reményvesztettek. Meg kell győzni őket, hogy érdemes élni. De akik igazán balszerencsések, Laurához kerülnek. Ő pedig nem azt akarja, hogy szívük reménnyel teljen meg. Hanem hogy meghaljanak. Laurát már próbára tette az élet: átvészelt egy betegséget és egy nehéz házasságot is, ám negyven felé haladva még mindig nyugtalan, dühös.

nyíl
delfin_konyvek

DELFIN KÖNYVEKA felejthetetlen olvasási élményekért

A Delfin könyvek segítenek az olvasást felejthetetlen élménnyé varázsolni. Főleg általános iskolások számára válogattuk ezeket a történeteket, de a mesék birodalma bármely korosztály számára lebilincselő lehet. Merülj el a fantázia világában, légy részese különleges lények sorsának, kalandozz együtt vicces és barátságos állatokkal, élj át izgalmas helyzeteket, és készülj a váratlan fordulatokra. Tapasztald meg mindazt, ami a regények oldalain feltárul, és engedd szabadjára a képzeletedet!

“Esküt teszek, hogy sosem fogok megfutamodni a sötétség elől.”

A tűz gyermeke
Aisling Fowler

MILYEN REGÉNYEKET TALÁLSZ EBBEN A VÁLOGATÁSBAN?

A válogatásban szereplő összes könyvért kattints a kék nyílra!

alsogatyas9

DAV PILKEY

ALSÓGATYÁS KAPITÁNY ÉS A GONOSZ KLÓNOK CSATÁJA

George és Harold a lila klotyó segítségével egy furcsa univerzumban landolnak, ahol minden épp az ellenkezője annak, mint amit ismernek. Elvetemült hasonmásaik – Gonosz George, Gonosz Harold és Balsógatyás Kapitány – küldetése az, hogy elfoglalják a világot, és semmi sem állhat az útjukba… Vajon…

amopsznaploja

KYLA MAY

EGY MOPSZ NAPLÓJA

KI MIT TUD?

Ismerd meg a földkerekség legcukibb mopszát!

Bubi gazdája, Bella Ki mit tud?-ot rendez a kisállatok számára. Bubi alig várja, hogy ámulatba ejtse a közönséget a gördeszkás mutatványaival, nem is beszélve elegáns jelmezéről. De egy másik fellépő is lenyűgöző képességekkel rendelkezik. Vajon KÉT SZTÁR is megfér a tehetségkutatón?

firkaboszi

INKY WILLIS

FIRKA BOSZI

VARÁZSLATOS ZŰRZAVAR

Sziiiasztoook! Ugye emlékeztek még rám? Én vagyok az, Firka, a titokzatos kis papírboszorkány. Molly most szomorú és féltékeny, mert a legjobb barátnője, Chloe imádja az új iskoláját. Így aztán segítségül hívom a varázslat erejét, hogy Mollynak is sikerüljön új barátokat szerezni és a helyesírásban is eredményesebb legyen! Puszi: Firka Boszi

atuzgyermeke

AISLING FOWLER

A TŰZ GYERMEKE

Zsarátnok tele van mágikus szörnyekkel. Tucat feladja nevét és identitását, hogy megtanulja, hogyan kell ezekkel a lényekkel megküzdeni – legalábbis ezt állítja. Az igazság azonban sokkal rémisztőbb: azért jár a vadásztanonc iskolába, hogy bosszút álljon azokon, akik megfosztották őt a családjától. De amikor újdonsült otthonát támadás éri,  és egyik barátját elrabolják…

nyíl
passion_valogatas

PASSION VÁLOGATÁSForró vágy és édes borzongás

A Passion válogatás könyvei mindig izgalomban tartanak majd. Elsősorban olyan regények kapnak helyet ebben a sorozatban, amelyeket buja, erotikus jelenetek fűszereznek. A forró pillanatok hol romantikus, hol akciódús, hol humoros, hol pedig drámai történetek közben csalnak pírt az olvasók arcára.

Vad szenvedély, észveszejtő románcok, felejthetetlen karakterek és felhevítő vágy. Borzongj a forró pillanatoktól, ragadjanak magukkal az érzelmek, és éld át, milyen a féktelen szerelem! Csak felnőtt olvasóknak!

“A szeretetet nem kell kiérdemelni. Azt csak úgy adják.”

Twisted Love – Ava &Alex
Ana Huang

MILYEN REGÉNYEKET TALÁLSZ EBBEN A VÁLOGATÁSBAN?

A válogatásban szereplő összes könyvért kattints a kék nyílra!

twisted_love

ANA HUANG

TWISTED LOVE

AVA & ALEX

Egy repedés. Egy olvadás. És a szívében izzó tűz az egész világát felperzseli.

Alex Volkov igazi angyalarcú ördög, aki nem szabadulhat borzalmas múltjától. Egész életében egy rettenetes gyermekkori tragédia emléke kínozta, és miközben az üzleti életben elképesztő sikereket ért el, folyamatosan csak a bosszú járt a fejében. Nem sok ideje maradt a szív dolgaira.

neongods

KATEE ROBERT

NEON GODS

ALVILÁGI SZERELEM

Úgy volt, hogy ő csak a mítoszokban létezik. De attól a pillanattól fogva, hogy átkeltem a Sztüx folyón, teljesen megigézett…
Az ultramodern Olümposz elitjének üdvöskéje, Perszephoné Dimitriou azt tervezi, hogy megszökik, és új életet kezd valahol máshol, távol az Olümposzt uraló istenek, a tizenhármak…

a_szedito

T. L. SWAN

A SZÉDÍTŐ

Egy Londonból New Yorkba tartó repülőjáraton felraktak az első osztályra. Az étel, a kiszolgálás és a pezsgő kifogástalan volt. A mellettem ülő kék szemű férfi pedig még ennél is jobb. Intelligens volt és kifinomult. Beszélgettünk és nevettünk, aztán történt valami különleges. A sors átvette az irányítást, az utat váratlanul megszakították…

icebreaker

HANNAH GRACE

ICEBREAKER

JÉGTÖRŐ

Anastasia Allen egész életében azért dolgozott, hogy bekerülhessen az USA olimpiai csapatába.
Ötéves kora óta versenyszerűen műkorcsolyázik, teljes egyetemi ösztöndíjjal büszkélkedhet, hála helyének a Maple Hills egyetem korcsolyacsapatában, és olyan az időbeosztása, hogy attól még a világ elhivatottabb embere is elbőgné magát…

nyíl
pulse_valogatas

PULSE VÁLOGATÁSDermesztő feszültség és vérfagyasztó izgalom

A Pulse válogatás fő zsánerei a thriller, a krimi, horror és az emberi kapcsolatokat boncolgató lélektani művek. Itt nemcsak a történetek tartják fenn a feszültséget az olvasóban, hanem a sokkoló jelenetek, a bonyolult férfi-nő viszonyok, a drámai és váratlan fordulatok, valamint a szemléletes leírások. És ahogy próbálod kideríteni, ki a tettes, nyomozol a vérfagyasztó helyszíneken, betekintést kapsz a női lélek legmélyebb rétegeibe, követed az egyre elképesztőbb fordulatokat, megismered rejtélyes családok legsötétebb titkait, vagy épp fejtegeted egy őrült elme képzelgéseit, garantált a hidegrázás. Egy biztos: ha ebből a sorozatból válogatod az olvasnivalóidat, nem lesz nyugodt éjszakád. Csak erős idegzetűeknek!

“A halál mosolyogva nézett körbe Chatamon. A magas házak tetejéről szinte belátta az egész közösséget. És azon gondolkozott, kit is vigyen magával.”

A cukorkagyűjtés
Szaszkó Gabriella

MILYEN REGÉNYEKET TALÁLSZ EBBEN A VÁLOGATÁSBAN?

A válogatásban szereplő összes könyvért kattints a kék nyílra!

Charlotte

JESSICA VALANCE – CHARLOTTE

Charlotte kényszeres örömszerző – nem tehet róla, de túllő a célon. Így amikor egyik éjszaka egy eszméletlen emberbe botlik, csak természetes, hogy segíteni akar.

Az áldozat szerető családja körébe kerülve azonnal látja, mennyire szükségük van rá. De miközben a férfi szülei boldogan befogadják maguk közé, a nővérével egészen más a helyzet. Nem csak arról van szó, hogy Rebecca nem kedveli Charlotte-ot, nyilvánvalóan nem is bízik meg benne.

De minél több időt tölt Charlotte Rebecca társaságában, annál inkább gyanítja, hogy Rebeccának valami rejtegetni valója van.

The woman inside

E. G. SCOTT – THE WOMAN INSIDE – A MÁSIK NŐ

Lehetetlen letenni ezt a házasságról, titkokról és bosszúról szóló történetet, amit egy férj és egy feleség szemszögéből ismerhetünk meg, akik tökéletes és rettenetesen veszélyes társai egymásnak.
Paul és Rebecca fuldokolnak abban a szenvedélyben, mely egykor lángra gyújtotta a szerelmüket, mára kétszínű alakoskodássá alakult át, és azzal fenyeget, hogy véget vet a házasságuknak, szabadságuknak és épelméjűségüknek. A gyógyszerfüggőség csapdájában vergődő Rebecca nemcsak azt fedezi fel, hogy a férjének viszonya van, de azt is, hogy azzal a másik nővel új életet akar kezdeni.

Képzelt barát

STEPHEN CHBOSKY – KÉPZELT BARÁT

Kate Reese egyedülálló anya, aki menekülni próbál bántalmazó kapcsolatából, mert jobb életet akar magának és a fiának, Christophernek.

Először úgy tűnik, hogy Mill Grove tökéletes hely, ahol végre megállapodhatnak. Aztán Christopher eltűnik, és senki sem találja. Hat hosszú nap múlva kerül elő az erdőből a város peremén: sértetlen, de valahogy mégis más lett. Attól fogva egy hang beszél hozzá a fejében, amelyet csak ő hallhat, és küldetése van, amelyet csak ő teljesíthet: karácsonyra fel kell építenie az erdőben egy lombházat, különben az anyja és mindenki más a városban örökre megváltozik.

Saint x

ALEXIS SHAITKIN – SAINT X

Claire mindössze hét éves, amikor a főiskolás nővére, Alison eltűnik a családi vakáció utolsó estéjén, egy karibi szigeten, Saint X-en. Néhány nappal később Alison holttestét megtalálják egy közeli homokzátony távoli pontján, és letartóztatnak két helyi férfit, az üdülőhely alkalmazottait. Nagyon kevés azonban a bizonyíték, és a kronológiai sorrend sem támasztja alá a vádakat, így a férfiakat hamarosan szabadon engedik. Claire és a szülei számára nem marad mást, mint hazatérni a tönkrement életükbe. A szenzációhajhász bulvársajtó felkapja a sztorit, kialakítja saját változatát a történtekről, de a rejtély valójában megoldatlan marad.

nyíl

Lépj be velünk az álmok világába és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!