csillagpaff

JÁTÉKSZABÁLYZAT

JÁTÉKSZABÁLYZAT

Feladat:

Mocsári Füzi varázsereje nem különleges. Nem képes tárgyakat emelgetni, sem repülni és arra sem képes, hogy bárkit is hörcsöggé változtasson. Képes viszont arra, hogy elveszett dolgokat találjon meg.

Egy rövid időre most te is Füzi cipőjébe léphetsz, hiszen van egy fontos küldetésünk számodra! Füzi feladata, hogy meglelje az elveszett keddet, amihez szüksége van arra, hogy a birtokában legyen egy rendkívül fontos tárgy. Azonban nem emlékszik rá, hogy mi is volt annak a neve!

Kövesd a nyomokat a következő oldalon: http://olvasskonyvet.hu/csillagpaff/ és találd meg mind a tizennégy betűt! A betűk sorrendben érkeznek, így ha mind megtaláltad, egy érdekes szót kapsz, amelyet be kell küldened a lent megadott linkek egyikére kattintva.

 

Nyeremények:

Főnyeremény: a résztvevők az osztályukban szereplő összes tanulónak és 1 fő tanárnak nyernek 1-1 példányt a Mocsári Füzi és az elveszett kedd című regényből, valamint  a hozzá kapcsolódó olvasónaplóból és A4-es plakátból.

Vegyetek részt minél többen az osztályból, hogy nagyobb esélyetek legyen megnyerni a könyveket!

További nyeremények: a résztvevők között kisorsolunk a regényből 10 db-ot, amelyekhez szintén mellékelünk egy-egy A4-es posztert!

 

Feltételek:

A főnyereményért a következő osztályból indulhatnak játékosok: 2-5. évfolyam.

A 10 ajándékkönyvnél nincs korbeli megkötés, bárki indulhat a játékon ezért a nyereményért.

Ne felejts el egyeztetni a regisztráció beküldése előtt a tanároddal! Az engedélye nélkül ne küldd el nekünk a tanárod adatait!

Regisztrálj a következő linken az egyéni nyereményekért: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeE5aWdPhgUeiucwMDMzbooIbCOXJROBP70Jktc0sZ1b0USpw/viewform

Regisztrálj a következő linken a főnyereményért: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyvQdS8jKNTyyEg0640ggpY1-Bewrqcj2hyHjdsIPXqjKOJw/viewform

A játék határideje: 2021. június 1. éjfél

Sorsolás: 2021. június 5.

A nyerteseket a megadott e-mail-címeken értesítjük, illetve a Delfin válogatás Facebook oldalán tesszük közzé.

https://www.facebook.com/delfinkonyveksorozat/

 

Kérjük, a részvételnél vedd figyelembe, hogy csak magyarországi iskolák vehetnek részt a játékban, és a nyereményeket csak magyarországi címekre tudjuk postázni!