Az ÉDEN gyermeke

Az emberiség által tönkretett Földön majdnem minden élet elpusztult. Kétszáz éve azonban egy zseniális tudós kialakított egy mesterséges világot, Édent. De vajon mindenki számára paradicsomiak-e a körülmények ebben a tökéletes világban?

az eden gyermekei

Az éden gyermekei

Egy kis ízelítő…

Az emberiség által tönkretett Földön majdnem minden élet elpusztult. Kétszáz éve azonban egy zseniális tudós, Aaron Al-Baz kialakított egy mesterséges világot, Édent. Úgy tervezte, hogy az emberek majd itt várják ki, hogy a Föld évszázadok alatt meggyógyítsa önmagát.

Legalábbis ezt tanítják az ökotörténet tananyagok, és így tudja Éden minden átlagos lakója.

Mivel Éden befogadóképessége korlátozott, minden párnak csak egy gyermeke lehet, a második gyermekek sorsa halál. Ez várt volna Rowanra is, ha édesanyja nem rejtegette volna
születése óta. A lány időközben tizenhat évessé cseperedett, de teljes elzártságban él, amit egyre nehezebben visel. A kamasz Rowan olyannyira kiéhezett a külvilágra, hogy éjszakánként kerítésük tetejéről szemléli a várost, majd egy este titokban felfedezőútra indul. A kaland során nemcsak csak a romantikával találkozik életében először, de az események sodrában egy olyan titok derül ki számára, ami alapjaiban rengeti meg világát.
Rowannak menekülnie kell, hogy megmentse az életét. És bár a jövő bizonytalannak tűnik, talán változást hoz, és egy új remény ígéretét is tartogatja számára.

KI JOEY GRACEFFA?

Joey Graceffa a New Your Times bestseller Éden-triológia írója.

KARRIER

Joey Graceffa amerikai színész, író, producer, énekes és YouTube vlogger. Két YouTube csatornájának – Joey Graceffa és JoeyGraceffa – összesen több min 850 millió követője van.
Indult az Amazing Race 22. és 24. évadának versenyén. Rövidfilmekben, televíziós és webes sorozatokban szerepelt. Több nonprofit szervezetet támogat a gyermekélelmezés javítása, az írástudatlanság leküzdése és az állatok védelme érdekében.

JOEY GRACEFFA

“– És te, te miről álmodozol?
– Hogy találok valakit – vágom rá azonnal. – Akiben megbízhatom, aki mellett teljesnek érezhetem magam. – Ajkamba harapok, és elpirulok. – Tudom, hogy ez butaság. Csak azért van, mert eddig nem volt senkim. Olyan ember, akit én választottam, vagy ő választott engem. Felém fordul, és felkönyököl. A szemembe néz.”

NÉZD MEG A KÖNYVHÖZ KÉSZÜLT TRAILERT!

ITT LÁTHATOD TRIOLÓGIA KÖVETKEZŐ RÉSZEIT IS!

A végső magyar borítók eltérhetnek az itt megmutatott borítóktól!

REBELS OF EDEN
ELITES of Eden

NÉZD MEG A TRIOLÓGIA HARMADIK RÉSZÉHEZ KÉSZÜLT ANIMÁCIÓT IS!

RENDELD MEG AZ ÉDEN GYERMEKEI CÍMŰ REGÉNYT

30% KEDVEZMÉNNYEL!

8000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

Az éden gyermekei

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

TETSZIK A KÖNYV? AKKOR NÉZD MEG EZEKET IS!

THE KINGDOM

JESS ROTHENBERG:
THE KINGDOM

Ana a hét Fantazista egyike. Szigorú szabályok vonatkoznak rá, és eddig boldogan élte az életét. Azonban amikor megismerkedik a park egyik alkalmazottjával, Owennel, olyan érzelmeket ismer fel magában, amikre nincs beprogramozva; többek között a még soha nem tapasztalt… szerelmet.

a jövő reménye

GIOVANNA & TOM FLETCHER:
EVE OF MAN

Minden várakozás ellenére túlélte. Az elmúlt 50 évben egy lány sem született – aztán jött ő. Eve-nek nevezték el.
Eve-et egész életében távol tartották a másik nemtől, múltja titkait pedig sosem fedték fel előtte. Azonban 16 évesen a lánynak szembe kell néznie a sorsával.

the perfect wife

JP DELANEY:
THE PERFECT WIFE

„Valamit meg kell magyaráznom, szerelmem – mondja, és megfogja a kezed. – Az nem álom volt. Az feltöltés volt”.
Abbie egy kórházi ágyon ébred, és nem tudja, hogyan került oda. Az ágya mellett ülő férfi elmagyarázza, hogy ő a férje, mellesleg a technológia titánja, a Szilikon-völgy egyik legvakmerőbb cégének alapítója. Azt is elmeséli Abbie-nek, hogy ő pedig tehetséges művész, kisfiuk odaadó anyja, és a tökéletes feleség.

otherworld

JASON SEGEL & KRISTEN MILLER_
OTHERWORLD

A tizennyolc éves Simon igazi megszállottja minden videójátéknak. Legújabb kedvence a Másvilág, egy igencsak élethűre sikerült virtuális valóság, ahol nincsenek szabályok. A fiú egyre több időt tölt a játékban, ám eközben Kat, aki régóta tetszik neki, egyre távolabb kerül tőle. Egy nap a lányt baleset éri, és súlyos állapotba kerül: szellemileg teljesen ép, teste viszont mozdulatlan, így börtönként tartja fogva elméjét.

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon!