Aranyfakasztók

Olvass bele és nyerd meg!
(Részletek lejjebb!)

Miről szól az Aranyfakasztók?

Egy titokzatos város különös, viharok által tépázott szigetén a tizenkét éves Delphernia egész eddigi életét az aranyfakasztó lányok kolostorában töltötte, a tengertől és az égtől elzárva. A lányok dolga, hogy amíg odakint a gazdák muzsikálnak, ők bent némán arannyá változtassák a zenét. Delphernia azonban nem képes erre. Amit ő tud, drágább az aranynál. A hangokból új életet teremt. Ám ezt a képességét a kolostorban el kell titkolnia. Delphernia minden vágya, hogy maga mögött hagyja az otthonnak nevezett börtönt, és végre szabad legyen. Egy nap esélyt kap, hogy kijusson, de az ismeretlen veszélyeket tartogat számára. De miközben próbálja megtalálni a helyét, a sziget vészjósló gondnoka meg a titokzatos Királynőgyermek fenyegetésével találja szemben magát. De segítségére lesz egy titokzatos királyfi és egy lázadó lány. Segítségükkel nemcsak megízlelheti a szabadságot és kibontakoztathatja tehetségét, de olyan dolgokat is megtud a múltjáról, amelyek mindent megváltoztatnak. De vajon megtalálja azt, amire igazán vágyik?
turnaway_button

Nyeretesek:

aranyfakasztok

Ki írta az Aranyfakasztókat?

Hayley Chewins a dél-afrikai Fokváros egy könyvekkel teli házában nőtt fel. Verseket jelentetett meg, majd klasszikus énektanulmányok után végül angol irodalomból diplomázott.
Ez a műve a megjelenéskor elnyerte a Kirkus magazintól az év legjobb könyvének járó elismerést, és az Amerikai Könyvtárosok Szövetsége fölvette a feminista ifjúsági írók Amelia Bloomer listájára.
Hayley a dél-afrikai Johannesburgban él férjével és kávéfüggő lelki társával, Liammel, valamint toy uszkárjukkal, Darferrel.

fakkasz

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon!