KÉSZÜLJÜNK OTTHON IS AZ ÉRETTSÉGIRE

ÉS A NYELVVIZSGÁRA IS!

english

VÁSÁROLJ KEDVEZMÉNYESEN!

Írásbeli érettségire felkészítő könyveink 40% kedvezménnyel!

AKÁR 0 FT POSTAKÖLTSÉG!

A postaköltséget már egy könyv esetén is 400 Ft-ra csökkentettük. Abban az esetben, ha 4000 Ft felett vásárolsz, a csomagot ingyen juttatjuk el hozzád!

MINŐSÉGI SEGÉDKÖNYVEK SZÉLES VÁLASZTÉKA!

Számos kiadványt találhatsz itt, melyek segítségedre lesznek a gyakorlásban, a tudásod elmélyítésében, legyen szó nyelvekről vagy további tantárgyakról!

VÁLASSZ A LEGJOBB SEGÉDKÖNYVEK KÖZÜL AKÁR 40% KEDVEZMÉNNYEL!

ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGIRE

NÉZZEN ÉS HALLGASSON BELE! LETÖLTHETŐ MINTAOLDALAK ÉS HANGANYAGOK!
emf_angol_k

Dr. Bukta Katalin, Engi Katalin

Érettségi mintafeladatsorok angol nyelvből (8 írásbeli középszintű feladatsor)

Érettségi mintafeladatsorokat tartalmazó sorozatunk kötetei a hivatalos mintafeladatsorok alapján készültek. A kipróbált feladatsorok minden érettségi feladattípust és témakört érintenek. A 8 középszintű írásbeli érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötet CD-melléklete a hallott szöveg értését mérő feladatok hanganyagát tartalmazza, amely anyanyelvi beszélők közreműködésével készült. A kötetben minden feladat megoldása és értékelése megtalálható.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

NÉZZEN ÉS HALLGASSON BELE! LETÖLTHETŐ MINTAOLDALAK ÉS HANGANYAGOK!
emf_angol_e

Mestra Ágota

Érettségi mintafeladatsorok angol nyelvből (8 írásbeli emelt szintű feladatsor)

Érettségi mintafeladatsorokat tartalmazó sorozatunk kötetei a hivatalos mintafeladatsorok alapján készültek. A kipróbált feladatsorok minden érettségi feladattípust és témakört érintenek. A 8 emelt szintű írásbeli érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötet CD-melléklete a hallott szöveg értését mérő feladatok hanganyagát tartalmazza, amely anyanyelvi beszélők közreműködésével készült. A kötetben minden feladat megoldása és értékelése megtalálható.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

konyv

Dr. Bukta Katalin, Sulyok Andrea

+ 7 próbaérettségi angol nyelvből (középszint) CD-melléklettel

Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. A CD-melléklet a hallott szöveg értését mérő feladatok hanganyagát tartalmazza. A kötetben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Ár: 2680 Ft helyett 1608 Ft

angol nyelvtan 222

Rimaszombati Károly

Angol nyelvtan 222 pontban

Az angol nyelvtant pontokba szedve tárjuk Ön elé, és a magyarázatokban arra törekszünk, hogy ne csak az angol szabályokat ismertessük, hanem táblázatokon, összevetéseken keresztül világossá tegyük a nyelvtani fogalmakat is, melyek ismerete nélkül semmitmondóvá válik a leírás. Könyvünk másik sajátossága, hogy a megfogalmazott törvényszerűségeket számos példával illusztráljuk. Ezek közismert brit és amerikai filmekből, irodalmi alkotásokból származnak, tehát nem mesterséges módon megszerkesztett mondatok, így az élő nyelven keresztül válik gyakorlativá az elmélet.

Ár: 3480 Ft helyett 2436 Ft

easy writing

Páli Éva

Easy Writing

Kötetünk célja, hogy segítse a közép- és emelt szintű érettségi, valamint a B1 és B2 szintű nyelvvizsgák íráskészség részére való sikeres felkészülést. A könyv az érettségi és a nyelvvizsgák témakörei alapján épül fel, a különböző írásbeli műfajok ezeken belül jelennek meg. Minden tematikus fejezetben jól elkülönül a két nyelvi szint, lehetővé téve a fokozatos építkezést, illetve azt, hogy a nyelvtanulók igényeiknek, képességeiknek, aktuális szintjüknek megfelelően tudjanak feladatot választani. A kötet elején található kifejezésgyűjtemény és szövegminták a vizsgaszituációk sikeres megoldásában nyújtanak segítséget.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

SZÓBELI ÉRETTSÉGIRE

NÉZZEN ÉS HALLGASSON BELE! LETÖLTHETŐ MINTAOLDALAK ÉS HANGANYAGOK!
emt angol k

Batár Anikó, Dr. Batár Levente

Érettségi mintatételek angol nyelvből (80 középszintű tétel) CD-melléklettel

80 középszintű szóbeli érettségi mintatételt tartalmazó kötetünk a hivatalos mintatételek alapján készült. Kipróbált tételeink minden érettségi feladattípust és témakört érintenek, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmasak. A kötetben minden tétel kidolgozása és lehetséges értékelése megtalálható. A tételekben szereplő összes feladat mintamegoldása a kötet CD-mellékletén mp3 formátumban hallgatható meg.

Ár: 2880 Ft helyett 1728 Ft

NÉZZEN ÉS HALLGASSON BELE! LETÖLTHETŐ MINTAOLDALAK ÉS HANGANYAGOK!
book

Mestra Ágota

Érettségi mintatételek angol nyelvből (50 emelt szintű tétel) CD-melléklettel

50 emelt szintű szóbeli érettségi mintatételt tartalmazó kötetünk a hivatalos mintatételek alapján készült. Kipróbált tételeink minden érettségi feladattípust és témakört érintenek, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmasak. A kötetben minden tétel kidolgozása és lehetséges értékelése megtalálható. A tételekben szereplő összes feladat mintamegoldása a kötet CD-mellékletén mp3 formátumban hallgatható meg.

Ár: 2880 Ft helyett 2088 Ft

szines kerdesek es valaszok angol nyelvbol b1

Bajnóczi Beatrix

Színes kérdések és válaszok angol nyelvből – B1 szint (CD-melléklettel)

Könyvünkkel az angol nyelvtudás megszerzéséhez, illetve tökéletesítéséhez szeretnénk segítséget nyújtani. A kötet általános nyelvi szintje a Közös Európai Referenciakeret által meghatározott B1 szint, amely Magyarországon a középszintű érettségi, illetve az egynyelvű és kétnyelvű alapfokú nyelvvizsgák elfogadott szintje. A kötet 20 fejezetet tartalmaz, mindegyik fejezet egy-egy nagyobb témakört fed le. A szóbeli vizsgára való felkészülést teszik eredményesebbé a beszélgetést, vitát, véleménykifejtést kezdeményező kérdések, illetve az ezeket követő mintaválaszok…

Ár: 3280 Ft helyett 2296 Ft

SZINES KV ANGOL B2

B. Lipták Csilla, Csősz Tímea

Színes kérdések és válaszok angol nyelvből – B2 szint

Könyvünkkel az angol nyelvtudás megszerzéséhez szeretnénk segítséget nyújtani. A kötet általános nyelvi szintje a Közös Európai Referenciakeret által meghatározott B2 szint, amely Magyarországon a középfokú nyelvvizsgák, illetve az emelt szintű érettségi elfogadott szintje. A kötet 20 fejezetet tartalmaz, mindegyik fejezet egy-egy nagyobb témakört fed le. A fejezetek bemelegítő feladattal kezdődnek, ami a témára való ráhangolódást segíti. A szóbeli vizsgára való felkészülést teszik eredményesebbé a beszélgetést, vitát, véleménykifejtést kezdeményező kérdések, illetve az ezeket követő mintaválaszok…

Ár: 4280 Ft helyett 2996 Ft

szines kv angol c1

Bajnóczi Beatrix, Haavisto Kirsi

Színes kérdések és válaszok angol nyelvből – C1 szint

Könyvünkkel az angol nyelvtudás magas szintű elsajátításához, tökéletesítéséhez szeretnénk segítséget nyújtani. A kötet általános nyelvi szintje a Közös Európai Referenciakeret által meghatározott C1 szint, amely Magyarországon a felsőfokú nyelvvizsgák elfogadott szintje. A kötet 20 fejezetet tartalmaz, mindegyik fejezet egy-egy nagyobb témakört fed le. A fejezetek egy rövid humoros szöveggel kezdődnek, ami a témára való ráhangolódást segíti. A szóbeli vizsgára való felkészülést teszik eredményesebbé a beszélgetést, véleménykifejtést kezdeményező kérdések, illetve az ezeket követő mintaválaszok…

Ár: 4680 Ft helyett 3276 Ft

speak simply b2

Weisz György

Speak Simply B2!

Kötetünkkel a B2 szintű angol szóbeli nyelvvizsgára és az emelt szintű érettségire való felkészülésben és felkészítésben kívánunk segítséget nyújtani. A kiadvány lehetőséget biztosít az angol B2 szintű szóbeli vizsgák (telc, ECL) és az emelt szintű szóbeli érettségi feladattípusainak megismerésére.
A két fő feladattípus mellett – vita és érvelés, képleírás és témakifejtés – számos változatos feladat segíti az eredményes felkészülést. A könyv a B2 szintű nyelvvizsgák témaköreiből 20 témát dolgoz fel, figyelembe véve a különböző nyelvvizsgák és az emelt szintű érettségi vizsgakövetelményeinek témakörleírását. Minden fejezet angol-magyar szó- és kifejezésgyűjteménnyel zárul.

Ár: 3480 Ft helyett 2436 Ft

kv angol

Bajnóczi Beatrix, Haavisto Kirsi

Kérdések és válaszok angol nyelvből

Könyvünk fő célja, hogy segítséget nyújtson mind az egynyelvű, mind a kétnyelvű nyelvvizsgák és érettségi vizsgák szóbeli részére készülőknek. Összegyűjtöttük a vizsgákon előforduló húsz leggyakoribb témakört, az egészen általánostól a kicsit specifikusabbig, és kérdés- felelet formájában dolgoztuk fel őket. Minden fejezetet egy olyan szószedet zár, mely az adott témával kapcsolatos alapvető, de legfrissebb és leggyakrabban használt szavakat és kifejezéseket is tartalmazza.

Ár: 2680 Ft helyett 1876 Ft

888kvangol

Bajnóczi Beatrix, Haavisto Kirsi

888 kérdés és válasz angol nyelvből

A kötet 888, a szóbeli vizsgákon rendszeresen előforduló kérdést és választ tartalmaz. Nehézségi szintje szerint az egynyelvű és kétnyelvű alapfokú nyelvvizsgákra és a középszintű érettségi vizsgára készülőknek ajánljuk. A kötet bemutatja a vizsgákon előforduló húsz leggyakoribb témakört, amelyeket kérdés-felelet formájában dolgoz fel, aktuális és érdekes szövegkörnyezetben. Minden fejezetben megtalálható a kérdések magyar fordítása és a szószedet fonetikus átírása is.

Ár: 2880 Ft helyett 2016 Ft

easy listening

Mestra Ágota

Easy Listening

Kötetünk célja, hogy segítse a sikeres felkészülést a közép- és emelt szintű érettségi, illetve a B1 és B2 szintű nyelvvizsgák hallott szöveg értését mérő feladataira. Kilenc fejezetet tartalmaz, melyek mindegyike egy-egy témakört ölel fel. Minden fejezet három B1 és három B2 szintű szöveget tartalmaz. A szövegek szintje a fejezeteken belül fokozatosan nehezedik. A könyv végén található megoldókulcs és szövegátiratok segítségével a kötet önálló tanulásra is kiválóan alkalmas. A kiadvány tartalmazza a szövegekben előforduló legfontosabb szavak listáját betűrendben a fonetikus átírásukkal együtt, megkönnyítve ezzel a szókincs fejlesztését is. Az összes feladat több mint 3 órányi hanganyaga a kötet CD-mellékletén hallgatható meg.

Ár: 3280 Ft helyett 1968 Ft

NYELVVIZSGÁRA KÉSZÜLŐKNEK

 

bmeb2 angol

Besznyák Rita, Harmath Ágnes, Kiszely Zoltán, Kozma Katalin

BME próbanyelvvizsga angol – 8 középfokú feladatsor – B2 (CD-vel)

A kötet bemutatja a BME vizsgaközpont általános egynyelvű angol középfokú (B2 szintű) vizsgáját, és nyolc-nyolc teljes, írásbeli és szóbeli feladatsort bocsát a leendő vizsgázók rendelkezésére. A feladatsorok hűen követik az éles vizsga felépítését. A kötet szerzői a BME Nyelvvizsgaközpont tapasztalt vizsgáztatói.

Ár: 3980 Ft helyett 2786 Ft

BOOK_2

Együd Györgyi

BME próbanyelvvizsga angol nyelvből – 8 felsőfokú feladatsor – C1 szint (CD-vel)

A kötet bemutatja a BME vizsgaközpont általános egynyelvű angol felsőfokú (C1 szintű) nyelvvizsgáját, és nyolc-nyolc teljes, írásbeli és szóbeli feladatsort bocsát a leendő vizsgázók rendelkezésére. A feladatsorok hűen követik az éles vizsga felépítését. A szerző, Együd Györgyi több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező vizsgafejlesztő és nyelvvizsgáztató, nemzetközileg elismert nyelvtudásmérési szakértő.

Ár: 3980 Ft helyett 2786 Ft

eclb2 angol

Bajnóczi Beatrix, Haavisto Kirsi

ECL próbanyelvvizsga angol – 8 középfokú feladatsor – B2 szint (CD-vel)

Hatékonyan készülhet fel az ECL vizsgaközpont általános egynyelvű angol középfokú (B2 szintű) nyelvvizsgájára, bővítheti szókincsét, ugyanakkor ellenőrizheti a már meglévő nyelvtudását is. A könyv nyolc teljes, írásbeli és szóbeli feladatsort tartalmaz. A kipróbált feladatsorok érintik a vizsgán előforduló összes lehetséges témakört. A szerzők az ECL Nyelvvizsgaközpont tapasztalt vizsgáztatói. A kötetben minden írásbeli feladat megoldása megtalálható. A CD-melléklet a hallott szöveg értését mérő feladatok hanganyagát tartalmazza anyanyelvi beszélők tolmácsolásában.

Ár: 3980 Ft helyett 2786 Ft

LETÖLTHETŐ HANGANYAGGAL!
ecl angol c1

Bajnóczi Beatrix, Haavisto Kirsi

ECL próbanyelvvizsga angol nyelvből – 8 felsőfokú feladatsor – C1 szint (letölthető hanganyaggal)

Hatékonyan készülhet fel az ECL vizsgaközpont általános egynyelvű angol felsőfokú (C1 szintű) nyelvvizsgájára, bővítheti szókincsét, ugyanakkor ellenőrizheti a már meglévő nyelvtudását is. A könyv nyolc teljes, írásbeli és szóbeli feladatsort tartalmaz. A kipróbált feladatsorok érintik a vizsgán előforduló összes lehetséges témakört. A szerzők az ECL Nyelvvizsgaközpont tapasztalt vizsgáztatói. A kötetben minden írásbeli feladat megoldása megtalálható. A hallott szöveg értését mérő feladatok hanganyaga kiadónk honlapjáról tölthető le.

Ár: 4280 Ft helyett 2996 Ft

MINDENTUDÁS ZSEBKÖNYVEK

ANGOL NYELVTAN

Rimaszombati Károly

Angol nyelvtan

Az angol nyelvtan jellegzetességeit sorra vevő fejezetekben igyekeztünk lemondani a nyelvészeti terminológiáról, és a nyelvtan javát mindenki által érthet formában, „köznyelven” tárgyalni. Külön figyelmet szenteltünk azoknak a jelenségeknek, amelyek az angol és a magyar alapvető eltéréséből adódnak, és örök problémaként jelentkeznek a nyelvtanulás során.

Ár: 1680 Ft helyett 1394 Ft

BESZEDFORDULATOK

Pappné Török Edit

Beszédfordulatok angol nyelvből

A szerző több év alatt számos forrásból gyűjtötte össze az igazán a mai nyelvhasználatot tükröző beszédfordulatok anyagát. Olyan gyűjtemény ez, melynek kifejezései nap mint nap előfordulnak az idegen nyelvű újságokban, tévé-, és rádióadásokban, vagy épp a slágerek szövegeiben. A kötet segít eligazodni a speciálisan csak az angol nyelvre jellemző szófordulatok rengetegében, és abban is nagy segítséget nyújt, hogy mondanivalónkat, az iskolában tanult nyelvet változatosabbá, életszerűbbé tehessük. A könyvben szereplő kifejezések betűrendben követik egymást.

Ár: 1680 Ft helyett 1394 Ft

IDIOMS

Kasné Havas Erika

Idioms – Angol szólások

A könyv angol nyelvű idiómákat, szólásokat és közmondásokat tartalmaz, témák szerint csoportosítva. A gyűjtemény hasznos segítség lehet mind a nyelvtanulók, mind a nyelvtanárok számára, mivel rendszerezi, csoportosítja a már ismert kifejezéseket, és újabbakkal bővíti a kört. Minden szócikket egy definíció vagy szinonima, a magyar jelentés és egy példamondat követ. Néhány fejezeten belül – a téma összetettségére tekintettel – altémák szerepelnek.

Ár: 1680 Ft helyett 1394 Ft

PHRASAL

Doró Katalin

Phrasal Verbs – Frazális igék

Az angol nyelvben előforduló sok ezer frazális ige, azok sokféle használata és többszörös jelentése természetesen nem fér bele egy ekkora könyvbe, ezért a leghasznosabbnak ítélteket válogattuk ki, miközben igyekeztünk a Közös Európai Referenciakeret B2 szintjének (középszint) megfelelő szókincset felölelni. Könyvünk az angol nyelvben leggyakrabban használt frazális igékből kínál egy olyan gyűjteményt, mely segít rendszerezni, jobban áttekinteni és bővíteni a már meglévő lexikai ismereteket. Minden szócikkhez adunk angol nyelvű magyarázatot és magyar jelentést.

Ár: 1680 Ft helyett 1394 Ft

SZÓKÁRTYÁK, SZÓKINCS BŐVÍTÉS

angol kezdo szokartya

Fabók Ágnes

Easy Wordtraining – 400 angol szókártya – Kezdő szinten

A szókártyákkal való gyakorlás által szert tehet 10 témakör – ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat – megbízható ismeretére, így az idegen nyelvi beszéd és szövegértés sem jelenthet majd problémát. A címszavak mellett megtalálja azok kiejtését is. Gyakoroljon naponta 10 percet, ismételjen a kártyákon található példamondatok és azok magyar fordítása segítségével akár utazás vagy várakozás közben is! A doboz 400 kártyát tartalmaz, kezdő nyelvtanulóknak ajánljuk.

Ár: 2999 Ft helyett 2099 Ft

angol halado szokartya

Fabók Ágnes

Easy Wordtraining – 400 angol szókártya – Haladó szinten

A szókártyákkal való gyakorlás által szert tehet 10 témakör – ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat – megbízható ismeretére, így az idegen nyelvi beszéd és szövegértés sem jelenthet majd problémát. A címszavak mellett megtalálja azok kiejtését is. Gyakoroljon naponta 10 percet, ismételjen a kártyákon található példamondatok és azok magyar fordítása segítségével akár utazás vagy várakozás közben is!
A doboz 400 kártyát tartalmaz, haladó nyelvtanulóknak ajánljuk.

Ár: 2999 Ft helyett 2099 Ft

Fabók Ágnes

Szókártyák angol nyelvből A1/A2 szinten (Kezdőknek)

A szókártyákkal való tanulással szert tehet 19 témakör, ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat alapszintű ismeretére. A kártyákon a példamondat a címszó kihagyásával is megtalálható: a szókincsfejlesztés a kihagyott címszó behelyettesítésével még hatékonyabbá válik. A különböző színű fejlécek megkönnyítik a kártyák téma szerinti csoportosítását, és segítenek egy-egy szócikk megtalálásában. Kezdő szintű nyelvtanulóknak ajánljuk a kártyákat. A doboz összesen 800 db kártyát tartalmaz.

Ár: 4880 Ft helyett 3416 Ft

angol b1

Felvégi Zsuzsanna

Szókártyák angol nyelvből B1 szinten (Újrakezdőknek és középhaladóknak)

A szókártyákkal való tanulás során szert tehet 19 témakör — ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat — alapos ismeretére, így a középszintű érettségi vagy a B1 szintű nyelvvizsga aligha lehet probléma. A kártyákon a példamondat a címszó kihagyásával is megtalálható: a szókincsfejlesztés a kihagyott címszó behelyettesítésével még hatékonyabbá válik. A különböző színű fejlécek megkönnyítik a kártyák téma szerinti csoportosítását, és segítenek egy-egy szócikk megtalálásában.
A kártyákat ajánljuk újrakezdő, illetve középhaladó nyelvtanulóknak. A doboz összesen 800 db kártyát tartalmaz.

Ár: 4880 Ft helyett 3416 Ft

angol b2

Haavisto Kirsi

Szókártyák angol nyelvből B2 szinten (Haladóknak)

A szókártyákkal való tanulás során szert tehet 20 témakör – ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat – alapos ismeretére, így az emelt szintű érettségi vagy a B2 szintű nyelvvizsga aligha lehet probléma. A kártyákon a példamondat a címszó kihagyásával is megtalálható: a szókincsfejlesztés a kihagyott címszó behelyettesítésével még hatékonyabbá válik. Így ellenőrizni tudja, rögzült-e az újonnan tanult szó. A különböző színű fejlécek megkönnyítik a kártyák téma szerinti csoportosítását, és segítenek egy-egy szócikk megtalálásában. Haladó szintű nyelvtanulóknak ajánljuk a kártyákat. A doboz összesen 800 db kártyát tartalmaz.

Ár: 4880 Ft helyett 3416 Ft

angol c1

Haavisto Kirsi

Szókártyák angol nyelvből C1 szinten

A szókártyákkal való tanulás folyamán szert tehet 20 témakör – ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat – alapos ismeretére, így a felsőfokú nyelvvizsga aligha lehet probléma. A szókártyákon a címszó kihagyásával is megtalálható a példamondat: a szókincsfejlesztés a kihagyott címszó behelyettesítésével még hatékonyabbá válik. A szókártyák segítségével rendszerezheti az ismereteit, elmélyítheti a nyelvtudását, és stilisztikailag magas szintű szövegeket hozhat létre. A különböző színű fejlécek megkönnyítik a kártyák téma szerinti csoportosítását, és segítenek egy-egy szócikk megtalálásában. A kártyákat ajánljuk felsőfokra készülő nyelvtanulóknak. A doboz összesen 800 db kártyát tartalmaz.

Ár: 4880 Ft helyett 3416 Ft

angol szokincs

Erwin Tschirner

Angol szókincs

A modern nyelvészeti kutatások eredményeként létrejött szókincskötet az adott nyelv 4000 leggyakrabban használt és ezáltal legfontosabb szavát tartalmazza. A kétnyelvű szótárban a szavakat átláthatóan, témák szerint csoportosítottuk. A hatékonyabb tanulás érdekében a szavakat alap- és kiegészítő szókincsre tagolódnak. A szótanulás elkezdhető az alapszókincsbe tartozó 2000 szó memorizálásával, majd szókincsünket fokozatosan bővíthetjük a kiegészítő szókincs szavainak elsajátításával.

Ár: 3280 Ft helyett 2296 Ft

angol szokincs tem

Brigitte Nikolai, Dr. Bukta Katalin

Angol szókincs – Tematikus szókincsfejlesztő gyakorlókönyv

Könyvünk ideális segítője mindazoknak a nyelvtanulóknak, akik szeretnék sikeresen elsajátítani az angol nyelvet vagy felfrissíteni nyelvtudásukat. A gyakorlókönyv önállóan is használható, de hatékony kiegészítője is lehet az Angol szókincs című kötetnek, gyakorlatokkal, ábrákkal segítve a tematikus szókincs elsajátítását. A kiadványban megtalálható számos témakör legfontosabb szavainak illusztrált összefoglalása. A szókincskötet érdekes szövegkörnyezetbe ágyazott változatos gyakorlatok és tippek, jó tanácsok révén segíti a szótanulást. A tananyagot átlátható mennyiségekben, áttekinthetően tárja a nyelvtanuló elé.

Ár: 3680 Ft helyett 2576 Ft

ÁLTALÁNOS ISKOLAI KIADVÁNYOKAT KERESEL?

A gombra kattintva azokat is megtalálod!

A legújabb kiadványokért kövess minket a Facebookon!