“Az Éjfivérek minden idők legnagyobb hatalmú mágusainak számítottak. Sok évvel ezelőtt háborút indítottak a teljes természetfeletti világ ellen, és kis híján győztek…”

Játssz velünk, és nyerj az osztályodban mindenkinek egy-egy példányt az Amari és a sötét erőkből, valamint a regényhez tartozó kitölthető olvasónaplóból is!

A résztvevők az osztályuk összes tanulójának és 1 fő tanárnak nyernek 1-1 példányt az Amari és a sötét erők című regényből, valamint az ehhez kapcsolódó olvasónaplóból.

Mit kell tenned?

Válj te is ügynökké a Hivatalban, szállj be a beszélő liftek egyikébe, és fedezd fel a Természetfeletti Ügyek Hivatalának részlegeit! A küldetésed: betűket kell megtalálnod a különböző részlegek között, majd azokból kirakni az Amari és a sötét erők című regény egyik szereplőjének/szereplőinek nevét!

A küldetésed teljesítéséhez segítséget találsz minden részleg bronztáblája alatt, a kutatást pedig a bronztáblára kattintva kezdheted meg (ezek közül néhány másik weboldalra irányít át). Ha megtaláltad mind a 9 betűt és kitaláltad a megfejtést, a Természetfeletti Ügyek Hivatalának táblájára kattintva írd meg nekünk a megfejtést és regisztrálj, hogy az egész osztályodnak esélye legyen a nyereményre! A megfejtés tehát nem maguk a betűk, hanem a kirakott név.

A fülszöveg után három véleményt is olvashatsz a könyvről. Keresd meg a második vélemény szerzőjének nevében a harmadik tag első betűjét!

A Mágikus Tudományok Részlegén egy nyitott könyvet találsz. Olvasd át alaposan, és kövesd az utasítást!

A könyv gyönyörű illusztrációit Brittany Jackson rajzolta.
Kattints a weboldalára, és nézd meg a többi csodás munkáját! Ha már arra jársz, keresd meg az oldal nevének hatodik betűjét!

A beleolvasóban keresd meg, hogy az író melyik hozzátartozójának ajánlja fel a könyvet! Jegyezd fel ennek a szónak a hatodik betűjét!

Kémkedj egy kicsit a regény oldalán: a könyv több díjat is bezsebelt már. Keresd meg annak a díjnak a nevét, amelyet 2021-2022 évekre nyert el a könyv! Jegyezd fel a kezdőbetűjét!

Tudtad, hogy az eredeti angol nyelvű könyvhöz online videójáték is készült? A Megmagyarázhatatlan Jelenségek Részlegén ezt is megtalálod, és ha szeretnéd gyakorolni az angol nyelvet, akár végig is játszhatod!

De mindenképpen szükséged lesz a megnyitás után megjelenő  sárga gombon lévő szöveg második betűjére!

Add meg a megfejtésed a
Természetfeletti Ügyek Hivatalában!

A Rejtett Helyek Részlegén egy képet találsz a könyvből. Alaposan vizsgáld meg, hátha megtalálod a képen az egyik betűt!

Tekintsd meg a regény videós előzetesét.
Olvasd le a feliratozás ötödik betűjét 0:13 percnél!

A regény oldalán egy kis ízelítőt olvashatsz a történetből. Keresd meg a negyedik mondat harmadik szavának második betűjét!


Így már meglesz a megfejtéshez szükséges összes betűd!

“A mágusok egy fajtája, ahogyan az illuzionista vagy a technológus. Ők szövik az új varázslatokat. Ezért volt olyan nagy az Éjfivérek hatalma.”

amaribook

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon!