title

JÁTÉKSZABÁLYZAT

Feladat:

Keress meg 5 db betűt az olvasskonyvet.hu/a_szerelem_keplete_jatek oldalon, az ott megadott tippek alapján. A megtalált betűkből rakj ki egy értelmes szót! A keresett szó a játék weboldalának vizuális elemein többször megjelenik, segítve a szó kitalálását.

A megfejtést ezek után az olvasskonyvet.hu/ link után kell beírni a böngésző link mezőjébe, a per jel (/) után. Amennyiben helyes a megfejtés, az oldal egy másik weboldalra irányít át, ahol egy gombra kattintva érhető el egy Google Forms. Itt olyan adatokat kérünk (vezetéknév, keresztnév, e-mail-cím), amelyek szükségesek ahhoz, hogy részt vehess a nyeremények sorsolásán, a „Love on the Brain” első fejezetének beleolvasójához. A link a beleolvasóhoz a Google Forms kitöltése után, a „beküldés” gombra kattintva jelenik meg. A Google Forms beküldésével automatikusan elfogadod, hogy feliratkozol a Maxim Könyvkiadó marketing célú hírleveleire.

Nyeremények:

A játék minden résztvevője, aki megtalálja a helyes megfejtést és kitölti a Google Forms kérdőívet, exkluzív magyar nyelvű beleolvasót kap  Ali Hazelwood 2023-ban megjelenő „Love on the Brain” című regényébe.

A három nyertes egy-egy példányt nyer Ali Hazelwood A szerelem képlete című regényéből, valamint a hozzá készült illatgyetyából, Handmade By Julie V. Scott jóvoltából.

 

A játék határideje: 2023. január 12. éjfél

 

Sorsolás: 2023. január 13.

 

A nyerteseket a megadott e-mail-címeken értesítjük, illetve a Dream Könyvek Facebook oldalán tesszük közzé.

https://www.facebook.com/DreamKonyvek

 

Kérjük, a részvételnél vedd figyelembe, hogy a nyereményeket csak magyarországi címekre tudjuk postázni!

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon!