A SZERELEM KÉMIÁJA

Henry még sosem volt szerelmes…
Grace soha nem akar szerelmes lenni.
Egészen a megrendítő találkozásig.

och_book
och_2

A szerelem kémiája

Egy kis ízelítő…

Henry Page még sohasem volt szerelmes… Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni.
Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!

KI KRYSTAL SUTHERLAND?

Egy normális tinédzser fiú és egy sérült tini lány megrázó története. A szerelem kémiája Krystal Sutherland debütáló regénye.

MAGÁNÉLETE

Ausztrália északi részén, Townsville-ben született és nevelkedett. Később Sydney-be költözött, de azóta élt már Amszterdamban és Hongkongban. Nincsen sem kisállata, sem gyermeke. Amszterdamban viszont volt egy biciklije, amit Kim Kardashiannek nevezett el. Elég nehezen jöttek ki egymással, mégis odavolt érte.

KARRIER

Első regénye, A szerelem kémiája több mint 20 országban jelent meg, és az American Booksellers Association (Amerikai Könyvárusítók Egyesülete) az egyik legjobb 2016-os regénydebütálásként tartja számon. A könyv alapján készült filmet az Amazon Studios készítette el, főszerepben Lili Reinharttal (akit a Riverdale Bettyjeként ismerhetünk) és Austin Abramsszel (akit az Euphoria című sorozatban láthatunk). Krystal vezető producerként vett részt a film készítésében. A második regénye (Semi-Definitive List of Worst Nightmares), amely 2017-ben jelent meg, elnyerte a kritikusok elismerését, filmes jogaira pedig lecsapott a Yellow Bird US. 2018-ban felkerült a Forbes „30 sikeres fiatal 30 alatt” listájára.

krystal_sutherland

„Krystal Sutherland remek bemutatkozó regénye egyaránt hat az észre és a szívre, és meggyőzően emlékeztet arra, milyen keserédes boldogságot is jelent az első szerelem.”
Amazon

NÉZD MEG A SZERELEM KÉMIÁJA CÍMŰ FILM ELŐZETESÉT!

JEGYEZD ELŐ A SZERELEM KÉMIÁJA –

FILMES BORÍTÓVAL CÍMŰ REGÉNYT!

8000Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

shelff

KATTINTS A KÖNYVEKRE ÉS RENDELD MEG!

TETSZIK A KÖNYV? AKKOR NÉZD MEG EZEKET IS!

otherworld

JASON SEGEL, KIRSTEN MILLER:
OTHERWORLD
– JÁTSSZ AZ ÉLETEDÉRT!

Másvilág szinte észrevétlenül ejt csapdába. Olyan élvezetekben részesít, amelyekben nem lehet részünk a való életben, vagy mert nem megengedettek, tiltottak, vagy azért, mert nincs merszünk a kipróbálásukhoz. Aki egyszer ebbe belekóstolt, soha többé nem akar lemondani róla…

list

WENDY HIGGINS:
A CSÓKLISTA

A tizenhét éves Zae Monroe-nak már nagyon elege van a szerelemből. Megcsalta az egyetlen srác, akibe valaha is szerelmes volt. Zae úgy dönt, itt az idő, hogy fordítson a dolgok állásán. Kalandos útra indul, hogy megszerezze, amit szeretne, ami nem más, mint a csókok…

mintahomokszemek

MEZEI PETRA:
MINT A HOMOKSZEMEK

Alex, a budapesti kárszakértő lány, a poszttraumás stresszben szenvedő fiatalok hétköznapi életét éli, amikor egy téves riasztás miatt kirendelik egy kertvárosi bankfiókhoz. Korábban a világ egyik legnagyobb biztosítójánál dolgozott, de másfél évvel ezelőtt belekeveredett egy család meggyilkolásának ügyébe, és ez teljesen megváltoztatta az életét…

savethedate

MORGAN MATSON:
SAVE THE DATE
– A NAGY NAGY NAP

Charlie Grant nővére a hétvégén férjhez megy. Ez egy különleges alkalom, ugyanis hosszú évek után először újra együtt van az egész család. Charlie most csak arra akar koncentrálni, hogy ez a hétvége tökéletes legyen. Az egyetlen gond csak az, hogy a hétvége kezd abszolút katasztrófába torkollni…

Lépj be velünk a különleges történetek világába, és kövess minket a Facebookon és az Instagramon!